- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Protein ye canim lapa yapma benceGeçmişe gelicem ama gözüm korkuyor yarına birde misafir derdim çıktı lapa yapacaktım yarın nasıl olacak bilmiyorum![]()
Lapaya ihtiyacın yok zaten verilecek cok kilon var daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Protein ye canim lapa yapma benceGeçmişe gelicem ama gözüm korkuyor yarına birde misafir derdim çıktı lapa yapacaktım yarın nasıl olacak bilmiyorum![]()
Yüzüme tokat gibi geldi yağlarımProtein ye canim lapa yapma bence
Lapaya ihtiyacın yok zaten verilecek cok kilon var daha
Evet canım ama gitmiyor bir türlü bu kilolar bizim sülalenin yarısı diyabet hastası annemle babamda 1, 2 yıldır çıktı özel bi doktor varmış bu işlerle ilgilenen gittiler de atlatirlar inşallah bende de yakalanmam çok zor bişeyKuzum ozaman az ve sık yiyeceksin mecbur![]()
Neydenböcektenmi
Böcek kanından![]()
Yarım saatten fazla mesafesi var demekki baya uzakmis okulOnceki günler 7bini gecik oldu. Bugün oglen dönüşte yurumedim 4500
Duyuru dikkat dikkat
Fitt_anne
Kmsl Hnd
@zeyneppk
@Tutaste53
@bluegreeneyes
@Umutumut82
sandriyon
sardunya1038
@Brzhuzur
Kızlar cuma günü hepimizin yüzdesi hesaplanacak ona göre dikkat edelim yenelim şu mavi takımı
artida olan son gun detoks yapsin detoks suyunuda ihmal etmeyin ekside olan aynen devam
bol su
akşamı sebze protein salata ile ve karbonhidratsız gecirirseniz başaracağız
Cumaya kadar kacamaklardan uzak durun cuma tartidan sonra abartmadan kendinize bir odul yiyecek verebilirsiniz
Başaracağız başaracağız ❤❤
❤
❤
❤
❤
❤
Kızlar ben Cuma günü tartilamaya bilirim evde değilim çünkü başka tartı olabilir mi
Olur canimKızlar ben Cuma günü tartilamaya bilirim evde değilim çünkü başka tartı olabilir mi
Canım herhangi bir şeker ilacı kullanıyor musun1 saatir ayaktayım
Evet canım ama gitmiyor bir türlü bu kilolar bizim sülalenin yarısı diyabet hastası annemle babamda 1, 2 yıldır çıktı özel bi doktor varmış bu işlerle ilgilenen gittiler de atlatirlar inşallah bende de yakalanmam çok zor bişey
Slm nasılsın başlık dikkatimi çekti bakayim dedim bende bir ara buralardayım belki hatırlarsın:) dogum yaptim geldim üstüne çok çok alarak malesef.bebeğim 2 aylik henuzOlur canim![]()
Selam canim hosgeldin bebegini gule gule büyütSlm nasılsın başlık dikkatimi çekti bakayim dedim bende bir ara buralardayım belki hatırlarsın:) dogum yaptim geldim üstüne çok çok alarak malesef.bebeğim 2 aylik henuz
Merve iyice öğrendin mi arabayı hala heycan yapıyormusun kullanirkenSorma kaptanım ömrümun en uzun trafigiydi sanırım karsiya geçtim haliyle köprü çilesi oldu sabah 2 saat akşam 2 saat bittim valla![]()
Öğrendim canım çok şükür ilk zamanki heyecanlar kalmadı parkta biraz sorun yasamami saymazsak gayet iyi kullanıyorumMerve iyice öğrendin mi arabayı hala heycan yapıyormusun kullanirken
Tamam canmOlur canim![]()
Ben daha 1533 deyim9.482 adım.![]()
Yok kız Allah korusun o dereceye gitmem inşallah lan şekeri çoğu insanda var aciktiklarinda elleri ayakları titrer hiç bir ilaç kullanıyorum şükürCanım herhangi bir şeker ilacı kullanıyor musun
Aman iyi bari canım hani kilo vrmek için insülin direnci ilacı veriyorlar ya glifor gibi ben onu kullanıyorum gerçekten kilo vermede cok faydası oluyor sağlık ocağına gitsen bile verir ben kilo veremiyorum bana direnç hapı verin diyeYok kız Allah korusun o dereceye gitmem inşallah lan şekeri çoğu insanda var aciktiklarinda elleri ayakları titrer hiç bir ilaç kullanıyorum şükür