• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım kahve yaptim simdi çok yorgunum çok🥺
Ne zaman bitiyor bacım sizin işler 🙄 @Zipzip- kaptancigim başkanım reisimizlen(nasıl hitap etsekki😂) pek yoruldunuz valla

Ah ah 750 ml lerden hemen hemen ayda 10 şişe götürürdüm öyle karışık yapıp satılıyor burda tadını muhteşem 🤣senin hoşuna gitmez ama ben çok seviyordum
Babamda karistirip iciyordu bir zamanlar Almanya ya ozel galiba ordan ogrenmis :-)

senelerdir 2 öğün yiyorum, acıkmadan arada yemek atıştırmak yok bilmeden aralık oruç yapmışım meğer5- 6 senedir :)
Bu kilonun sebebi ne abls çünkü uzun süre açlıkla vucud güzel yağ yakıyor

Aynı mesajı birebir buraya da yazmak farz oldu.

:skandal::skandal::skandal:

vay arkadaş!

:lülülü:

dur bari bir not daha ekleyeyim. @Emnis kaptanım da okusun.
demek ki siz yorulmadınız yarışmadan.. Vallahi kolay gelsin. Azminiz için tebrikler. :nazar: :KK9:
Biz yarismadan yorulmadik kaptanim her zaman yarisa haziriiz 🤭🤭
Teşekkür ederiz :KK68: :KK68:

Ah ah 750 ml lerden hemen hemen ayda 10 şişe götürürdüm öyle karışık yapıp satılıyor burda tadını muhteşem 🤣senin hoşuna gitmez ama ben çok seviyordum
15 yıldır kola içmıyorum hiç sevmem. Ben gazozcuyum hele de niğde gazozu :eğlence:

15 yıldır kola içmıyorum hiç sevmem. Ben gazozcuyum hele de niğde gazozu :eğlence:
En sevdiğim özelliğim hiçbir içeceği sevmemen benim de çok şekerli geliyor bana ayran soda olucak

Back
X