- 12 Nisan 2009
- 8.252
- 29.084
- 1.073
- 43
GünaydinGünaydın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydinGünaydın![]()
Şaka yapiyosun herhalde ölüyoruz açlıktanPaylaşılan günlük menülere bakıyorum da gün içinde bu kadar şeyi nasıl yiyorsunuz kızlar çok fazla değil mi ?![]()
İyiyim canım namazdan sonra uyumuyorum açtım radyomu elimde kahveGünaydın ablacim nasilsin![]()
Teşekkür ederim canım benimGecmis olsun canim
Afiyet olsun canım
Herkes kendi kilosuna göre besleniyor aç kaldigindada kilo veremediklerini gördük oyuzden herkesin menusu ideal fazla oldugunu dusundugumuzde zaten uyariyoruz sen 50kilo oldugun icin sana fazla gelmis
Afiyet olsun canım
Diyet biskuvi yerine 1dilim ekmek tercih edebilirdin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım![]()
Gözünüz aydin canimCordelia su ara biraz telasliyim, eltim doğum yaptı, atlatinca sporda seninle aşık atmayı düşünüyorum
![]()
Yürüyüş muBir gün beraber yürüyüş yapalım...olmaz mı![]()
Teşekkür ederim kaptanim, günaydınGözünüz aydin canim![]()
Teşekkürler kaptanımGecmis olsun canim
Afiyet olsun canım
Herkes kendi kilosuna göre besleniyor aç kaldigindada kilo veremediklerini gördük oyuzden herkesin menusu ideal fazla oldugunu dusundugumuzde zaten uyariyoruz sen 50kilo oldugun icin sana fazla gelmis
Afiyet olsun canım
Diyet biskuvi yerine 1dilim ekmek tercih edebilirdin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım![]()
Baştan çok güzel gittinGünaydın bu alemin en popüler en azmli en keyifli en en harika kızları
Cuma günü için silahları kusanma vaktigün mavi şirinleri üstün bir farkla yenmek için elinden gelenin en iyisi yapma günü
![]()
Günaydın canim ❤Günaydın![]()
Günaydın canim ❤Günaydın![]()
Günaydın canim ❤Günaydın bu alemin en popüler en azmli en keyifli en en harika kızları
Cuma günü için silahları kusanma vaktigün mavi şirinleri üstün bir farkla yenmek için elinden gelenin en iyisi yapma günü
![]()
Günaydın canim ❤Günaydın çıtırlar![]()
Günaydın canim ❤Teşekkür ederim kaptanim, günaydın![]()
Sen yatmiycanda benmi yatiyim bütün yaz karınca gibi çalıştın ve kaptancigimYurumuyorum yatiyorum![]()
Kendime gelemedim galiba birde dugune gidip geldik:)Sen yatmiycanda benmi yatiyim bütün yaz karınca gibi çalıştın ve kaptancigim![]()
1,5 ekmekten tost derkenMenüm
Sabah10.30 1.5 ekmekten tost
Ara16.00 1 fincan kahve
Akşam19.30 1 küçük tabakta bamya 1 dilim kepekli ekmek ayran yeşillik
21.00 1 avuçiçi kavrulmuş fıstık çay
Su 2 lt
SporEki Görüntüle 2920967 200 pCordelia @askrhpozitif
Zipzip-
Yeni gelin nasil balayına gittilermiKendime gelemedim galiba birde dugune gidip geldik:)
Miktarlari ne arkadaşım 1 kalip peynir yediğini düşünüyor şuan mesalaMenüyü unutmuşum
Sabah 8:30
Domates
Salatalık
Peynir
zeytin
1 dilim ekmek
14:00
1 muz
15:00
Evde hazırladığım kepekli sandivc
Su:1.5 lt anca oldu
Eki Görüntüle 2920946