• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Paylaşılan günlük menülere bakıyorum da gün içinde bu kadar şeyi nasıl yiyorsunuz kızlar çok fazla değil mi ? 😁
Şaka yapiyosun herhalde ölüyoruz açlıktan 🤣
İçlerinde en çok ben yerim ama onlarda yükte ağır kaloride hafif şeylerdir genelde 🙄ve doğru beslenme konusunda az çok bilgim var yoksa istediğim zaman tıkır tıkır kilo vermezdim 😏

Günaydın ablacim nasilsin :KK60:
İyiyim canım namazdan sonra uyumuyorum açtım radyomu elimde kahve :KK14:dolunayi izledim geçmiş mesajlara baktım. Dersim var 10' da ne giyeceğim onu düşünüyorum Antalya hala sıcak Bursayi özlüyorum kısa kollu bir şeyin üzerine hırka giyer giderdim şimdi orada olsam ...🥺kalkıp ütü yapmam lazım...sen tarlaya gidecek misin ?

Gecmis olsun canim 💕

Afiyet olsun canım 💕

Herkes kendi kilosuna göre besleniyor aç kaldigindada kilo veremediklerini gördük oyuzden herkesin menusu ideal fazla oldugunu dusundugumuzde zaten uyariyoruz sen 50kilo oldugun icin sana fazla gelmis:KK66:

Afiyet olsun canım 💕
Diyet biskuvi yerine 1dilim ekmek tercih edebilirdin

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕
Teşekkür ederim canım benim 😘😘

Gecmis olsun canim 💕

Afiyet olsun canım 💕

Herkes kendi kilosuna göre besleniyor aç kaldigindada kilo veremediklerini gördük oyuzden herkesin menusu ideal fazla oldugunu dusundugumuzde zaten uyariyoruz sen 50kilo oldugun icin sana fazla gelmis:KK66:

Afiyet olsun canım 💕
Diyet biskuvi yerine 1dilim ekmek tercih edebilirdin

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕
Teşekkürler kaptanım 💕
Günaydın bu alemin en popüler en azmli en keyifli en en harika kızları😍😍💃💃
Cuma günü için silahları kusanma vakti 💪gün mavi şirinleri üstün bir farkla yenmek için elinden gelenin en iyisi yapma günü😁
Baştan çok güzel gittin 😍,sonunu beğenmedim 🤨

Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın bu alemin en popüler en azmli en keyifli en en harika kızları😍😍💃💃
Cuma günü için silahları kusanma vakti 💪gün mavi şirinleri üstün bir farkla yenmek için elinden gelenin en iyisi yapma günü😁
Günaydın canim ❤
Günaydın çıtırlar😍🌹
Günaydın canim ❤
Teşekkür ederim kaptanim, günaydın 🥰
Günaydın canim ❤

Back
X