Maalesef ben giriş katta olunca gunluk silsem hayır demez de napayım en sevmediğim iş sanırım pencere silmekAynen canim bundan sonra ya yagmur yada kuru soguk olur
Turkiyedede yok yok arkadasAktarda oluyor minik minik tas suya islatip gogsunr sur bitti
Oh mis olmuşturMerhaba kızlar bugun cok yoğun bir gun geçireceğim belli ki.Benim pencereler baya kirlenmişti dışarı çıktım su tuttum sonra da sildim sonra merdivenleri felan sildim biras sonra da spor yapacagım yarın eksi görürüz inşallah
Ablam acı biber sürmüştü belki işe yararTurkiyedede yok yok arkadas
Burda tobe billah bulamam ben
En iyisi salcayla sirkeye yonelim ben
Bugun ne yemek yapsam diye düşüyorum dünden kuru fasulye var ama oda tek başına yenmez bi sebze yemeği yapayım diyorum da aklıma bişey de gelmiyorOh mis olmuşturinşaallah yaza kadar kirlenmez
Hafif tut menunu kesin görürsün
Kolay gelsin canımMerhaba kızlar bugun cok yoğun bir gun geçireceğim belli ki.Benim pencereler baya kirlenmişti dışarı çıktım su tuttum sonra da sildim sonra merdivenleri felan sildim biras sonra da spor yapacagım yarın eksi görürüz inşallah
Kurufasulyenin yanında bulgur pilavı yap evdekiler onu yesin sen kabak yeBugun ne yemek yapsam diye düşüyorum dünden kuru fasulye var ama oda tek başına yenmez bi sebze yemeği yapayım diyorum da aklıma bişey de gelmiyorbu kadınların yemek derdi bitmiyor vallahi
Dun kuru fasulye pirinç vardıKurufasulyenin yanında bulgur pilavı yap evdekiler onu yesin sen kabak ye
Anam bu iskenceye girer be yaAblam acı biber sürmüştü belki işe yarar
Ben 2 yildir regl olmadim ama bazen boyle siskinlik oluyo bendeAcik açık sor
Kiz cumaya hepimiz cuvalliyacaz
Bebişin kaç yaşındaAnam bu iskenceye girer be ya
Sanirim ben bu isi beceremicem
Bu Kiz gelin olana kadar emer beni bu gidisle
Hafif olsun şişlik yapmasin gerisi muhim değilDun kuru fasulye pirinç vardıeşim bugun aynı yemeği yemez evde kabak yokta belki yeşil fasulye yada patlıcan yapabilirim iki gun oldu kabak yemeğini bitireli evde ordu yaşıyor gibi yemek yapıyorum
Niye keyfin yok hayirdir canimTünaydın kızlar benim keyfim kaçık bugün misafirin olmasida herşeyi bozdu kızı okula bıraktım şimdi misafiri almaya gidiyorum
Bende bendeDun kuru fasulye pirinç vardıeşim bugun aynı yemeği yemez evde kabak yokta belki yeşil fasulye yada patlıcan yapabilirim iki gun oldu kabak yemeğini bitireli evde ordu yaşıyor gibi yemek yapıyorum
Tunaydin cnm Kim kaçırdı keyfiniTünaydın kızlar benim keyfim kaçık bugün misafirin olmasida herşeyi bozdu kızı okula bıraktım şimdi misafiri almaya gidiyorum
Suan 14 aylikBebişin kaç yaşında
Senmi misafire gidiyosun misafirmi sanaTünaydın kızlar benim keyfim kaçık bugün misafirin olmasida herşeyi bozdu kızı okula bıraktım şimdi misafiri almaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?