- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
Aslında ne kadar kötü biseymis insan farkına varıyor ara da bi olsa neyse ama hergun hergun olmaz tatlı bitince yapmiycam biraz ara girsin diyorum tatlı yaparken buluyorum kendimi irmik tatlısını çok severim diyete başladığımdan beri çok az şeker katıp öyle yerim gerçi tatlilara çok büyük bir zaafım varDemekki hep yiyormuşuz da haberimiz yokmuş
Kış doneminde biraktirmam canim. Surekli hastalaniyolar en azindan kolay geciriyor emerek iyilesiyo resmen. Ablasi daha kotu ondanAy bendekide ayni yaaa
Ben 18aya gelince yavas yavas birakmak istiyorum
Suan 14aylik
Ahh valla ben
Aynisi
Buyuk kizimda emzigi karpuz vesilesiyle biraktiBen üzüm sirkesi sürdüm her istediginde kokudan kacti bidahada o oldu
Ben şuan 44üm
Bende öyleAslında ne kadar kötü biseymis insan farkına varıyor ara da bi olsa neyse ama hergun hergun olmaz tatlı bitince yapmiycam biraz ara girsin diyorum tatlı yaparken buluyorum kendimi irmik tatlısını çok severim diyete başladığımdan beri çok az şeker katıp öyle yerim gerçi tatlilara çok büyük bir zaafım var
Valla kuzum temizlik yapmayı dusunuyorum şöyle perdeleri makinaya atım diyorum evleri komple bir sileyim süpüreyim kış da geliyor ya hazırlık olsun diyorum ama gözüm basar mı bilmiycemYırtın yarınislerinide yap yarına çok işin de olmasın bütün gün keyif çat
Maşallah bende 48-50 den 44-46 ya düştüm
Ay güldüm ama bende oyleydim. Ah o gelin pastasiTatlı yaptığım zaman çocuğunu ben yerdim bişey kalmazdı şükür kaç gündür dolap ta duruyor tatlılar zorla yedirmeye çalışıyorum azcık yiyor midesizler
Bence en kolay egzersizlerden birisi Leslie ben 4 aydır hep Leslie yapıyorum ve cokta seviyorumAaaaa tühhh yağmur yağmış bugun cam silemembugun okula yurumedigimiz için birazdan evde leslie yapcam. İnşallah zorlanmam ne zamandir yapmadim
Gecenin gunduzun herhangi bir aninda her turlu icecek ve yiyecek mideme girebiliyodu. Gecenin 3ünde bildigin salcali yemek yedigimi bilirim. Sirf uyuyamadigim icin stresli oldugum icin. Ne yazik etmişim mideme. Ahirette sorcak hesabiniBen gece uyanıp tatlı yiyiordum varsa evde çikolata kola içiyordum Allah affetsin
Bende eşim eve geç geldiği zaman yada kardeşim ile birlikte uyuyamadıgımız zaman gece spagetti yapardık yada noddleGecenin gunduzun herhangi bir aninda her turlu icecek ve yiyecek mideme girebiliyodu. Gecenin 3ünde bildigin salcali yemek yedigimi bilirim. Sirf uyuyamadigim icin stresli oldugum icin. Ne yazik etmişim mideme. Ahirette sorcak hesabini
Bende yapiyodum ama cok ara verdim. O kadar uzun zaman oldu ki en son ne zamandi acabaBence en kolay egzersizlerden birisi Leslie ben 4 aydır hep Leslie yapıyorum ve cokta seviyorum
Yemek sepeti bana calisiyodu bir donemBende eşim eve geç geldiği zaman yada kardeşim ile birlikte uyuyamadıgımız zaman gece spagetti yapardık yada noddle
Anladım canım belki bugun biraz bacak ağrısı çekebilirsin ben 3-4 gun yapmamıştım sonra bacaklarım cok agrıdıBende yapiyodum ama cok ara verdim. O kadar uzun zaman oldu ki en son ne zamandi acabatemmuz falandi herhalde
Kilo verebiliyorsan ne ala cnm. Dedigin gibi duraklamaya kadsr devam et sonra farkli arayislara gidersin.Anladım canım valla ne zaman kilo verme olayım durur bende ozaman yapayım diyorum
Zaten bu hafta yürüyüş yaptigim icin baya alisti gibi. Ama agri muhakkak olur. Neyse ben kaçayim kiz uyurken. Dayanamadigim yerde birakirim..Anladım canım belki bugun biraz bacak ağrısı çekebilirsin ben 3-4 gun yapmamıştım sonra bacaklarım cok agrıdıbirde bayramda köyde kaldık 10 gun spor yapmamıştım sonra geldim eve yaptım bacaklarımı hissetmiyordum
Ben yiyip yiyip kilo almamak isterdim en cok öxendiğim seylerden birisiYemek sepeti bana calisiyodu bir donemneyseki frenlemeyi. Kacirsamda telafi etmeyi ogrendim, ogreniyorum
Tamam canım sana kolaylıklar dilerimZaten bu hafta yürüyüş yaptigim icin baya alisti gibi. Ama agri muhakkak olur. Neyse ben kaçayim kiz uyurken. Dayanamadigim yerde birakirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?