- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Aynen canım valla büyüğü dökmez asla üstünü temizler kalkar alıştırdım onu ömürcüğüm daha bilmiyor acemiBen halilarin kirlenmesine takilmiyorum artik. Surekli ellerinde birseyler gezerek yiyolar. Masaya da oturtsan örtü de sersen arkani dönüyorsun kaciyolar. Ama koltuklarimi yıkattim örtüyle kapladim resmen birşey degerse aninda siliyorum
Tulleri guneslikleri eylul basinda yikamistim ama mecbur gene yikarim. Camlar hep acikti, giris kattayim toZ yapisiyor illa
Bana kahvalti az gibi geldi afiyet olsun canim
Daha yeni halıları yıkamaya gönderdim v çocuklar neyse kızım biliyor dikkat ediyor eşim kaç kere üstüne bişeyler döktü damlatti sinirlerim bozuluyor oğlumda bilmiyor bez seriyorum altına kalkıp etrafta yiyor Allahtan mutfak halisina örtü serdim çok kolay oluyor yani temizim 2 kişiymiş 5 kişiymiş bakmıyor illaki kirleniyor
Çamaşır makinwm bozuldu kazanı düştü servisi halılarda kaynaklı olduğu halı yorgan yıkanmaz makinede dediBen halılarla başedemedim koltuklara uygun 4m2 lik makinaya atilabilen kilimlerden aldim. Çok rahat ettim valla. Haftada bir atiyorum makinaya çik iyi oluyor. Simdi mutfak ve hol icinde aldim . Hem korona zamani daha hijyenik oluyor. Haftalik temizlikte 30 dakikalik programa atiyorum sil süpürde rahat oluyor.
Dogru tarhanada un var corba 1 dilim ekmek yerine geciyorevet öğleni zor ettim zaten. Aslinda ekmek dogramak isterdim ama kabizlik sorunum var bugünlerde tarhana +ekmek fazla olur diye düşündüm
Aynen öyle canım bende koltuklara örtü aldım yinede her gün aynı işler bitmiyor ne yeme işi nede temizlikBen halılarla başedemedim koltuklara uygun 4m2 lik makinaya atilabilen kilimlerden aldim. Çok rahat ettim valla. Haftada bir atiyorum makinaya çik iyi oluyor. Simdi mutfak ve hol icinde aldim . Hem korona zamani daha hijyenik oluyor. Haftalik temizlikte 30 dakikalik programa atiyorum sil süpürde rahat oluyor.
Trençkot seviyorm bende yaa. Biraz zayiflasam mevsimlik biseyler alacaktim ama bu yil icin zor. Ilkbahara alirim ins.Biz birazdan buyuk kizi almaya gidicez. Epey serin duruyor yeni trençkotumu giyeyim
Kis geldi demek kiUludağda kar yagyomus
Vallaha geldi hâlaa lapa lapa yagyor canli cekmislerKis geldi demek ki
Okadar yaniUludağda kar yagyomus
Aa ne cabuk yaUludağda kar yagyomus
DemrkkiKis geldi demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?