Güzel spor.20 Eylül pazartesi menü
10.30
3 kaşık lorlu omlet
5 zeytin
Domates salatalık
Yeşillik
1 dilim ekmek
14.30
10 badem
1 fincan kahve
15.30
1 çay bardağı leblebi
1 fincan yesilçay
18.00
Yarım kase çorba
3 kaşık et kavurma
2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
Salata
3 litre su
Leslie 2 mile
21.eylül salı menü
07.30
1 bardak süt
1 muz
10.30
2 küçük armut
11.30
1 armut
13.00
3 kaşık etli patlıcan yemeği
17.00
2 kaşık çorba
2 tane biber dolması
1 kase yoğurt
21.30
3 kuru kayısı
Yarım çay bardağı leblebi
2 litre su
20 dk kondisyon bisiklet
7000 adım
22 Eylül Çarşamba menü
10.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Domates salatalık
14.30
1 bardak süt
1 şeftali
18.30
1 kase cacık
4-5 parça tavuk incik ızgara
Közlenmiş biber patlıcan
1 dilim ekmek
20.00
3 kepekli grissni
3 litre su
4000 adım
Aslında daha çok yürüdüm ama telefonu almadım elime sırf buraya adım yükleyecem diye akşam aldım yarım saat dah yürüdüm +4000 oldu ama önceki adım sayısını bilmiyorumresmi 4000
Gayrı resmi bilinmiyor
Eki Görüntüle 2920985 Eki Görüntüle 2920986
@Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
@Elisa83
Günaydın günaydın.Günaydın
İyiyiz sefa geldi hoşgeldi. Şirinler hazırız cumaya. Alevler icindeki kızlar hazır mı ?Gunaydin kizlar evi temizle yemek yap ancak geldim nasilsiniz muhtisimmm persembe gelmis :)
Afiyet olsun bebiş.Günaydın kızlarbende kahve içiyorum
Yiyeceğine at. Sen yersen daha çok yazık inan bana.Az yapiyorum. Yine de kaliyo. Kuş kadar yiyorlar napayimhiçte sevmem çöpe atmayi yazik gunah
Yok canim yemiyorum artik ne yapayim. Benim canima da yazik.. eşim yerse yiyor. O en azindan yedigini yakabiliyor. İşyerinde 10bin adim geciyormusYiyeceğine at. Sen yersen daha çok yazık inan bana.
Benim canım görümcecğim de kilo vermeye başlamıştı tabiki ben spor diyet hiç bişey yok homidi gırtlak yiyordum baktım o zayıflıyor ben niye zayıflamıyorum benom ne eksiğim var diyip başladımGorumcem diyor ki ben yesemde almiyorum. Tatliyi cok seviyorum. Diyorum bir oturuşta en sevdigin tatlidan kac dilim yersin, en fazla iki diyor. Sen bir tepsi tatliyi ye ondan sonra konusalim dedim
Ben termal takım ile yapıyorum sporuSiz nasil o kadar spor yapiyosunuziyice hamlamışım leslie 2 yi 20dkda biraktim devrildim şuan. Ama hatam korseli tayti giymek oldu. Cok sıktı midem bulandi
Benim içinde iyi oldu canım bayadır silmiyordum cok tozlanıyor eve de cok toz giriyor mecbur gidip sildim vallaAy yağmur var geceden beri yağıyor hava da birden soğudu.
Ne oldu canım
Teşekkür ederim kızlar
Termallerden alamadim maalesef. Ama gunduz arada şu korseliyi giysem fayda eder belki sıkılaşmadaBen termal takım ile yapıyorum sporucok guzel terletiyor
Ya ben üzülüyorum aslinda. Bu aralar esiyle sorunlari var hic yiyemiyormuş. 58den 54e düşmüş ama resmen sallaniyorBenim canım görümcecğim de kilo vermeye başlamıştı tabiki ben spor diyet hiç bişey yok homidi gırtlak yiyordum baktım o zayıflıyor ben niye zayıflamıyorum benom ne eksiğim var diyip başladım
Aynen canım ben bundan bir kaç yıl önce hem diyet yapıyordum hemde korse giyiyordm kilo da vermiştim sıkılaşmada faydası oluyorTermallerden alamadim maalesef. Ama gunduz arada şu korseliyi giysem fayda eder belki sıkılaşmada
İnşallah canm ya valla sinir ediyor insaniSikma canını. Bugün dikkat et. Yarın birden düşebilir. Kaç cumaya böyle geldim ben. Mesela ben yarından çok umutluyum. Bugünü iyi geçireyim yeter.
Anladım canım bizimde aramızda bir problem yok zaten o zayıflayınca ilham aldım açıkçası cunku cok güzelleşmiş bende 96 kilo olunca kendimi dev anası gibi hissetmiştimYa ben üzülüyorum aslinda. Bu aralar esiyle sorunlari var hic yiyemiyormuş. 58den 54e düşmüş ama resmen sallaniyor
Birakirim canım geri evden eve misafir servisi yapılırEve de bırakır ohhh mis.
Canim donem donem olabilir. Uykusuz kalirsin, regl zamani yaklasir. Bircok sebebide olabilir. Birde ilk haftalardaki gibi çok çok gitmez kg. Artik hafta da ortalama 750 gr 1 kg gitse normal senin kilonaİnşallah canm ya valla sinir ediyor insani
Evet eskiden ben eşimin yaninda bile oyleydimAnladım canım bizimde aramızda bir problem yok zaten o zayıflayınca ilham aldım açıkçası cunku cok güzelleşmiş bende 96 kilo olunca kendimi dev anası gibi hissetmiştim
Seni mi anlatiyoruz
007
sevecen
sabirli
Ahanda ben.
Neselen canım.gulunce yağlar bile eriyormuşTünaydın kızlar benim keyfim kaçık bugün misafirin olmasida herşeyi bozdu kızı okula bıraktım şimdi misafiri almaya gidiyorum
Reglim zaten canım da dün çok erken yedim eksi az daha olsa görürüm diyordunCanim donem donem olabilir. Uykusuz kalirsin, regl zamani yaklasir. Bircok sebebide olabilir. Birde ilk haftalardaki gibi çok çok gitmez kg. Artik hafta da ortalama 750 gr 1 kg gitse normal senin kilona
O zaman bol bol gülelimNeselen canım.gulunce yağlar bile eriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?