Daha ben goremedim kiSen beni akşam bı yere götürecektin gece olduğuna göre gidebiliriz
Valla bilmem ki dediğim gibi başka bişey de olabilirBaktım canım pislikleri var mı diyede birşey bulamadım bana kardeşine illaki geçerdi diyorum dip dipe uyuyoruz sabaha kadar heryerini inceledim canım tedbir amaçlı banyoda yaptırdim
Tamam önce sen git baktın gitmrye değer gel benide alDaha ben goremedim ki
Bakiyim bir dur
Dünden beri duruyorsa pire değil canım emin ol pire ısırığı izi 1 gün boyunca durmaz geçiyorBu dünden beri duruyor canım yerinde inşallah karınca yada sinektir
Pire hayvanlardan gelir canim evcil hayvan besliyormusunuzHergun sil supur yapıyorum canim yarın yaparken daha dikkatli bakayım bakalım etrafa bodrum katla aramda 7 kat var valla gelebiliyorsa helal olsun pire kardeşe
Aynen canım hayvanlar da oluyor arada illakiPire hayvanlardan gelir canim evcil hayvan başlıyorsunuz
Benim kuslarda pirelendiydi spreyl aldiydim pire spreyli yorgan carsaf makinaya attiydim cabuk gittiydi
Bit olabilir mi saclarini bir kontrol et istersen
Ayy aman dur kız daha pireye alışamadım sen bit diyorsunPire hayvanlardan gelir canim evcil hayvan başlıyorsunuz
Benim kuslarda pirelendiydi spreyl aldiydim pire spreyli yorgan carsaf makinaya attiydim cabuk gittiydi
Bit olabilir mi saclarini bir kontrol et istersen
Saclarini bir kontrol et canim eger cocuklarin sacinda varsa onlemini alirsin gecmeyecek bisey degil kizAyy aman dur kız daha pireye alışamadım sen bit diyorsunkalpten gidecem kesin
1.5 dilim yani şekerim1,5 ekmekten tost derken
Evet canim simdi beslemiyorumAynen canım hayvanlar da oluyor arada illaki
Gecmis olsun canımSelam herkese mwnümü yazayım oğlan düzelmeye başladı derken kız hasta olduev içerisinde birbirlerine illaki bulaşıyor
Mavi takımsan 1,5 da olur1.5 dilim yani şekerim
Geçmiş olsun cnm ..bütün evi gezmeden bırakmıyor bı kişi hastalininca ne yazikkiSelam herkese mwnümü yazayım oğlan düzelmeye başladı derken kız hasta olduev içerisinde birbirlerine illaki bulaşıyor
Bit değildir bit olsa duramazsinizAyy aman dur kız daha pireye alışamadım sen bit diyorsunkalpten gidecem kesin
Geçmiş olsun. Bizde de öyle oluyor maalesefSelam herkese mwnümü yazayım oğlan düzelmeye başladı derken kız hasta olduev içerisinde birbirlerine illaki bulaşıyor
Saçta olsa başını kasirdi herhalde ama bakayım içim rahat etsinSaclarini bir kontrol et canim eger cocuklarin sacinda varsa onlemini alirsin gecmeyecek bisey degil kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?