Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinSelam herkese mwnümü yazayım oğlan düzelmeye başladı derken kız hasta olduev içerisinde birbirlerine illaki bulaşıyor
Her yerim kaşınmaya başladıSaçta olsa başını kasirdi herhalde ama bakayım içim rahat etsin
Sağol canımGeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Bak ya nasıl da kışkırtıyor yarını çok merak ediyorum zatenMavi takımsan 1,5 da olur
Aboo gece yarisi espiriye bakBit değildir bit olsa duramazsiniz
Ya inşallah bisey cikmaz canimSaçta olsa başını kasirdi herhalde ama bakayım içim rahat etsin
Sağol canımGecmis olsun canım
Mavi takımsan 1,5 da olur
Çok doğru söyledin canım öyle gerçektenGeçmiş olsun cnm ..bütün evi gezmeden bırakmıyor bı kişi hastalininca ne yazikki
Takımı da ilaclatak bariHer yerim kaşınmaya başladı
Sağol canımGeçmiş olsun. Bizde de öyle oluyor maalesef
İki kez bitlenmişligim var. Birisi ortaokuldayken.. travma etkisi yaşatti bana. Saçlarımı kestirmeden kurtulamadim. Hem şişko hem kisa sacliydimTakımı da ilaclatak barisayem de herkes bit pire arayisina girdi
Geçmiş olsun canım benimkide 1 saat önce halınyatak kustu.Selam herkese mwnümü yazayım oğlan düzelmeye başladı derken kız hasta olduev içerisinde birbirlerine illaki bulaşıyor
Oğlumun doğum günü vardı. Doğum günü yapmadım. Haftaya hafta sonu yapacağım inş.Bugün onunla istediği yere gidelim istediğini yapalım dedik. O yüzden geldim baktım çıktım fazla kalamasam da buraları kolaçan ettimNehir6161 nehircigim ne işlerin vardı bugün ugrayamadin
Ben de 7 yaşındaydım o zaman kedimiz vardı o getirmişti ilk ve son olmuştuİki kez bitlenmişligim var. Birisi ortaokuldayken.. travma etkisi yaşatti bana. Saçlarımı kestirmeden kurtulamadim. Hem şişko hem kisa sacliydim
Nesini merak ediyorsun enin de sonunda 1. Yiz ya baştan ya sondanBak ya nasıl da kışkırtıyor yarını çok merak ediyorum zaten
Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin canımOğlumun doğum günü vardı. Doğum günü yapmadım. Haftaya hafta sonu yapacağım inş.Bugün onunla istediği yere gidelim istediğini yapalım dedik. O yüzden geldim baktım çıktım fazla kalamasam da buraları kolaçan ettim
O zaman dans her türlü birincilik bizimNesini merak ediyorsun enin de sonunda 1. Yiz ya baştan ya sondan
Şaka bir yanada tabiki biz 1. Yiz yaaaa
Amin amin amin. Sana da kolay gelsin. Huyların da ondan dolayı kaşınıyorsun zannımca. Allah kolaylık versin tatlımRabbim sağlıklı uzun ömürler versin canım
Geçmiş olsun sizedeGeçmiş olsun canım benimkide 1 saat önce halınyatak kustu.yıkadım şimdi ayağımda sallıyorum hafiften uyusun diye.
Oğlumun doğum günü vardı. Doğum günü yapmadım. Haftaya hafta sonu yapacağım inş.Bugün onunla istediği yere gidelim istediğini yapalım dedik. O yüzden geldim baktım çıktım fazla kalamasam da buraları kolaçan ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?