He he bana isinmistin eminim bundaninşallah canım
Hayırlısı olur inşallah.Yok kuzum alınmadım hastane randevum vardı bebek tedavisi görüyoruz doktor ile görüştük şimdi de annemgile geldim
Harikasın canım.74. 8
74.2
-600
0.802
Niye üzgün surat guzel bir eksi tebrik ederim74. 8
74.2
-600
0.802
Bana hergun düşüyor kakası.Belki ustumuzden bir kus gecer kanadindan bir tuy duser .... bize dusse dusse kusun kakasi duser
Tebrikler canim cok guzel gitmis uzulecek bisey yok74. 8
74.2
-600
0.802
Son espiri (bugun daha yapmam) kendisi tunele toslamis ama senin isik onun gozunu aldi
Once karnini sonra kollarini doldursun rabbim bebek beklemek zorlu bir surecAmin canım
Aynı fikirdeyim geldiğinde orda motive olamadığı için geldiğini söyledi geçici olduğunu söylemediCanim karar vermesi lazım. Geçici burada imiş. Ne zaman gidecek bilmiyoruz. Burda birbirimize destek olup yarışmalar düzenliyoruz. Çok doğru gelmedi bana. Bilemedim
O sayfada yazdi canım. Geçici olarak buraya geldiğini.Aynı fikirdeyim geldiğinde orda motive olamadığı için geldiğini söyledi geçici olduğunu söylemedi
Hayır o bayanın dediği hosuma gitmedi yani neden oyle soyledi ki anlamadım ben dediğim gibi kendi başıma verdim kimseler olmadan moni nın grubunda da oyle orda da motivasyon yoktu herkes kendi halindeydi yine de azim edip verdim eger istemez iseniz yine cıkabilriim gruptan sıkıntı değil moni kaptanımız grubunda uyeydim kendisi de eger gitmek isteyen olursa grup yeniden dolana kadae herkes gidip kilosunu verebilir dedi en azından bizim içinde motivasyon kaynağı olmuş olur diye bu grupa geldimFatma__4224 sen bizi gecici bir heves olarak ki gordun duygularim incindi ,minnak ruhum alev alev . Bu kadar kiloyu kendim verdim sonuctaki tavri anlamadim ama zaten herkes kendisi icin veriyor biz birbirmizi motive ediyoruz canim
O bayan kim?Hayır o bayanın dediği hosuma gitmedi yani neden oyle soyledi ki anlamadım ben dediğim gibi kendi başıma verdim kimseler olmadan moni nın grubunda da oyle orda da motivasyon yoktu herkes kendi halindeydi yine de azim edip verdim eger istemez iseniz yine cıkabilriim gruptan sıkıntı değil moni kaptanımız grubunda uyeydim kendisi de eger gitmek isteyen olursa grup yeniden dolana kadae herkes gidip kilosunu verebilir dedi en azından bizim içinde motivasyon kaynağı olmuş olur diye bu grupa geldim
6lar gelmis
evet gülüm bir kaç kez denedik oğlan dellendi ama sonun da yüklendi , ben açım diyince de hemen ona kahvaltı hazırladım ancak geldim80.4 di mi ? Attın resim.
Bende iki dakika gittim 40 bildiri gelmişInanilir gibi degil formadayim yaziyorum bu arada arkamdan gecmis olusuyor 53 bildirim diyor ya
İsmini bilmiyorum Elhan diye birisiO bayan kim?
AMinnnOnce karnini sonra kollarini doldursun rabbim bebek beklemek zorlu bir surec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?