Canim estağfurullah yine eksidesin sonucta artida olsan daha kötüydü pazartesi daha fazla olur kesin dun hamsiyi nasil pisirdinBen bu hafta nerde hata yaptım bilmiyorum düne kadar tartım pazartesi tartisina cakiliydi bugün ise şok etti
Geçen cuma 86.35
Bugun 86
Fark:0.35
Yuzde 0.41
Mavi takım arkadaşlarımdan çok özür diliyorum
Niye ben
Günaydın
Gunaydin kizlar
Günaydın
Günaydın hanimlar hayirli cumalar
Canım iyi geçti normalde her insanda 3 kalp kapakçığı olurmuş Kayınbabam da 2 taneymiş doğuştan doktor iyi ki ameliyatı yaptık dedi yoksa geç kalınabilir di dedi
Yoğunbakımda
Şimdi hastaneye gidiyorum bilgi almak için ama tartılmayı unuttumkafam çok dolu kusurabakmayın kızlar
Şimdilik takımdan çıkar canım beni de kafam sakinleşince gelirim
Günayyydınnn herkesee
gecen hafta 76.8
bu hafta 75.7
fark 1.1
% 1.432
@Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
@askrhpozitif
Günaydın kizlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Günaydın kızlar
Gunaydinnnnnñnnn
Geçen hafta 67.800
Bu hafta 67.200
-600 çok az oluyor ama gitmiyor malesef
@Zipzip- E Elif_EylulCordelia @Elisa83
Kızlar nöbete gidiyorum kilo bildirimimi yapayım da gün içinde gelirim
Geçen hafta 72.4
Bu hafta 71.6
Fark - 800
@Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
@Elisa83
Dipnot pazartesi de 74.2 ydim buraya fazla uğrayamadım ama burası için çalıştım misafirim geldi gitti yemedim komşuya gittim yemedim işleri bıraktım spor yaptım uyumadım yürüdümhep sizi düşündüğümden yani deli diyolar
Günaydın kızlar
Gunaydin kizlar
Günaydın hayırlı cumalar kizlar
Yemeğini burada yiyip yumurtani o çiftliğe mi yapacan ...
Eki Görüntüle 2921554
Geçen hafta 68.2
Bu hafta 67.2
Fark 1000gr.
@Zipzip- E Elif_EylulCordelia
@askrhpozitif
Günaydın kızlar bugün büyük gün
Günaydın kızlar bol eksili bir gün olsun inşallah, hayırlı cumalar
Eki Görüntüle 2921572
Başlangıç kilom 63,4
24 Eylül Cuma 61,7
Fark6 1,7
Tartı oynuyordu kızlar bir kere 62 çıktı çıktım defalarca böyle çıktı değişmediği için bunu baz aldım
Eki Görüntüle 2921578
Cuma 72.4
Bugün 71.7
Fark 0.7
Yüzde 0.96
@Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
@Elisa83
Gecen hafta : 84.0
Bugun: 82.6
Fark: - 1400
Bide regl oldum olmasam demekki ne kadar giderdi
@Zipzip- E Elif_Eylul @askrhpozitifCordelia
Gunaydin canim
Az onceki tarihsiz olmus tekrar paylasayim 100 grda farketti
Gecen hafta: 84.0
Bugun : 82.5
Fark: -1.500
@Zipzip- @askrhpozitif E Elif_EylulCordelia
Günaydın
Ben bu hafta nerde hata yaptım bilmiyorum düne kadar tartım pazartesi tartisina cakiliydi bugün ise şok etti
Geçen cuma 86.35
Bugun 86
Fark:0.35
Yuzde 0.41
Mavi takım arkadaşlarımdan çok özür diliyorum
Başlangıç kilo = 51.1 (-22/09/2021- Çarşamba)
Hedef kilo = 48
Şuan ki kilo = 50.1
Fark = -1 kg
Günaydın mutlu günler74. 8
74.2
-600
0.802
Elhan abla ve ben bütün şakalari yapariz art niyet arama bence burda canim onun demesi biryerde devam edebilirsin elhan ablayi tanisan boyle dusunmezdinİsmini bilmiyorum Elhan diye birisi
Yemeğini burda yiyip yumurtayı oraya mı yumurtlayacaksın diye söz soyledi
O bir öğretmen deyim olarak söyledi. Kendisi bizim kiymetlimizdir kimseyi kırmaz. Yanlış anlamış olabilirsin.İsmini bilmiyorum Elhan diye birisi
Yemeğini burda yiyip yumurtayı oraya mı yumurtlayacaksın diye söz soyledi
Şeker şey seni@Noisy Girl canım arkadaşım haftaya da aynı performansı gostersensen hangi takımda olursan ben orda olucam
Haha guldum vallaAnam seni cok.istemistim kirmizi grup icin ajan mi ciktin yoksa :)
Ya inan bundan daha fazlasida aktif olamam.Gün içi çok aktif olamıyorsun sayfada. Bu nedenle motivasyonun düşük oluyor diye tahmin ediyorum.
Yo yazdığı yazı tam anlamı ile böyleydi yani kimsenin yargılamaya hakkı yokki ben normal bi üslup ile oraya yazmam gerektiğini yazdım kotu birşey de söylemedimO bir öğretmen deyim olarak söyledi. Ne dışı bizim kiymetlimizdir kimseyi kırmaz. Yanlış anlamış olabilirsin.
Geçmiş olsun canımKizlar ayakta Koh koh oksuruyorlar
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin.Canım iyi geçti normalde her insanda 3 kalp kapakçığı olurmuş Kayınbabam da 2 taneymiş doğuştan doktor iyi ki ameliyatı yaptık dedi yoksa geç kalınabilir di dedi
Yoğunbakımda
Şimdi hastaneye gidiyorum bilgi almak için ama tartılmayı unuttumkafam çok dolu kusurabakmayın kızlar
Şimdilik takımdan çıkar canım beni de kafam sakinleşince gelirim
Ooo ne güzel eksi böyleGünayyydınnn herkesee
gecen hafta 76.8
bu hafta 75.7
fark 1.1
% 1.432
@Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
@askrhpozitif
600 gram az değilki çok güzel tebriklerGeçen hafta 67.800
Bu hafta 67.200
-600 çok az oluyor ama gitmiyor malesef
@Zipzip- E Elif_EylulCordelia @Elisa83
Maşallah canımKızlar nöbete gidiyorum kilo bildirimimi yapayım da gün içinde gelirim
Geçen hafta 72.4
Bu hafta 71.6
Fark - 800
@Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
@Elisa83
Dipnot pazartesi de 74.2 ydim buraya fazla uğrayamadım ama burası için çalıştım misafirim geldi gitti yemedim komşuya gittim yemedim işleri bıraktım spor yaptım uyumadım yürüdümhep sizi düşündüğümden yani deli diyolar
Maşallah abla ne güzel eksi böyleEki Görüntüle 2921554
Geçen hafta 68.2
Bu hafta 67.2
Fark 1000gr.
@Zipzip- E Elif_EylulCordelia
@askrhpozitif
Tebrikler canım eksin çok güzelEki Görüntüle 2921578
Cuma 72.4
Bugün 71.7
Fark 0.7
Yüzde 0.96
@Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
@Elisa83
Regle rağmen çok güzel bir eksiGecen hafta : 84.0
Bugun: 82.6
Fark: - 1400
Bide regl oldum olmasam demekki ne kadar giderdi
@Zipzip- E Elif_Eylul @askrhpozitifCordelia
Nedenini sen bilirsin canım. Bu hafta dikkat edersen güzel eksiler görürsün inşallah
Kızlar 90 sabitim. Ne yediysem ne ictiysem kabızliğa cözüm bulamadım. Eki Görüntüle 2921594
Günaydın cnm
Günaydın ciko
Tebrikler canım
Elham abla şaka yapmış arkdas şakayı yanlış anlamışO bayan kim?
Kolay gelsin canim.Haha guldum valla
Ya inan bundan daha fazlasida aktif olamam.
Cocuk emzirirken uyuturken tualette bile yaziyorum
Daha nasil aktif olmaliyim
Bu sekilde bile elimden tlfn dusmuyor
Daha fazlasi evimi cocuklarimi yok saymam gerekir
Motivasyon dusuklu yasadigimi dusunmuyorum aslinda ama bilmiyorum oylemi hissettiriyorum
Cok yogun bir hayatim var sabah 6da maraton basliyor
Sonucta ben Elhan hanımı tanımıyorum ama direk üç nokta koyarak da kızgın bir kelime yazmış olarak algıladım yanlış anlaşılma da olabilir tabikiElhan abla ve ben bütün şakalari yapariz art niyet arama bence burda canim onun demesi biryerde devam edebilirsin elhan ablayi tanisan boyle dusunmezdin
sen kahveni al gel ben de önüm de pişip soğumuş yumurtamı yiyeyim diyorum ama o ara bu hatunlar bana 30 sayfa kitleyecek korkusuna yiyemiyorum:)Kahvemi alip geliyorum
Benden alintila hepsine alıntıların gecmisten anca çıktımYa kızların tartılarını alıntılamışdım hepsi gitmiş neden ki
Ben anlamiyorumDolunay yanliş yerlerde doğmus bu hafta herkes biryerlerinden anlıyor bende dahil toparlayin kendinizi kizlar lutfen
Aynn bende okumaktan kahvalti edemedim canimda istemiyorsen kahveni al gel ben de önüm de pişip soğumuş yumurtamı yiyeyim diyorum ama o ara bu hatunlar bana 30 sayfa kitleyecek korkusuna yiyemiyorum:)
Sonucta ben Elhan hanımı tanımıyorum ama direk üç nokta koyarak da kızgın bir kelime yazmış olarak algıladım yanlış anlaşılma da olabilir tabiki
Bu mesajda kizgin kelime bulamadim ben dedigim gibi elhan abla kesinlikle insani kirmaz gul diye yazmistirYemeğini burada yiyip yumurtani o çiftliğe mi yapacan ...
Eksin güzel canım tebrikler
Çıkarız vallaGMugeye cikarsiniz arfik
Hedef kilo = 48
Şuan ki kilo = 50.1
Fark = -1 kg
Eksin güzel canım tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?