Misafir tehlike elimden geleni yaparım artık napimSaçlarım yolunduğuna göre bi daha tartılayım belki biraz eksi çıkar
İkimiz sıkışırdık abla gitmene gerek yok benceamann misafire dikkat
Sefan olsunBenimki kısacık bi rahat bi rahat ohh misss. Bugüne kadar uzun saçla uğraştığıma yanarım
Benimde saçlarım hep uzundu uzun saçı çok severim oğlum küçük bakım yapamıyorum anca zar zor tarıyordum küt kestim valla uzamaya başladı geriBenimki kısacık bi rahat bi rahat ohh misss. Bugüne kadar uzun saçla uğraştığıma yanarım
Büyük kizımindq belini gecti kucuklugunden beri hep uzatiriz kucuk kizinda uzuyor bende sevmem kısa saci nedense gecen 1karis kestim Büyük kizin sacini istedi kendisi 2mizde üzüldukBenimde saçlarım hep uzundu uzun saçı çok severim oğlum küçük bakım yapamıyorum anca zar zor tarıyordum küt kestim valla uzamaya başladı geri
Bende uzun saç severim ama uğraşması sıkıntı ya bi seneye yakındır baya erkek gibi kısa kestiriyorum duş almam 5 dk. artıkBenimde saçlarım hep uzundu uzun saçı çok severim oğlum küçük bakım yapamıyorum anca zar zor tarıyordum küt kestim valla uzamaya başladı geri
Kaç yaşında canım kızların ben de hiç kesmedim kızımın saçını zaten doğduğun da keldi 4 yaşını doldurdu saçları beline kadar düz sanki fön çekiyor gibi taramama izin vermiyor duştan sonra krem sürüyorum kolay taransin diyeBüyük kizımindq belini gecti kucuklugunden beri hep uzatiriz kucuk kizinda uzuyor bende sevmem kısa saci nedense gecen 1karis kestim Büyük kizin sacini istedi kendisi 2mizde üzülduk
20yasinda kızım hemşire minik olan 3yasina gircekKaç yaşında canım kızların ben de hiç kesmedim kızımın saçını zaten doğduğun da keldi 4 yaşını doldurdu saçları beline kadar düz sanki fön çekiyor gibi taramama izin vermiyor duştan sonra krem sürüyorum kolay taransin diye
Ohhh valla gel keyfim gel bazen saç için duş almak zor geliyor sıfıra veresim varBende uzun saç severim ama uğraşması sıkıntı ya bi seneye yakındır baya erkek gibi kısa kestiriyorum duş almam 5 dk. artıkvalla çok rahat ya
Tebrik ederim hepinizi canlar moraller bozulmasın hepimiz abla kardeşiz birinin morali bozulunca herkes üzülüyor
Aa o da baya büyükmüş maşallah ya seni o kadar büyük bilmiyordum abla kaç yaşındasın ki şakacı falan olduğun için daha da genç falan sandım20yasinda kızım hemşire minik olan 3yasina gircek
Gencim 38yasindayimAa o da baya büyükmüş maşallah ya seni o kadar büyük bilmiyordum abla kaç yaşındasın ki şakacı falan olduğun için daha da genç falan sandım
Pardon ablisim genç yaşta evlendin demekki kaç yaşında evlendin çok meraklıyım kusura bakmaGencim 38yasindayim
17bucukPardon ablisim genç yaşta evlendin demekki kaç yaşında evlendin çok meraklıyım kusura bakma
Demekki bende kızımla böyle olucam17bucuk
Bitanesi düstü 2bucuk aylikken,daha sonra hemen kalmisim 21senelik evliyim 20yasinda kizim iste gene hemen kalmisimDemekki bende kızımla böyle olucamhemen mi hamile kaldın
Allah bağışlasın ablacım maşallah daha nice yıllara inşallah evliliğin deBitanesi düstü 2bucuk aylikken,daha sonra hemen kalmisim 21senelik evliyim 20yasinda kizim iste gene hemen kalmisim
Sagol canimAllah bağışlasın ablacım maşallah daha nice yıllara inşallah evliliğin de
Adınızı bilmediğim için o bayan dedim sonra dan mesajlara baktım oyle Elhan dedim yoksa herhangi bir sıkıntı yokBu kadar muhabbetten sonra hala o bayan demen de ne bileyimCanim diyenlere inanmicim artık
Neyse aramızdaki olayı hallettik kötü niyetli kpnusmadınızı anladım. Ben 20 yaşındayım kızınız sayılırımO bayan mı aşk olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?