- 25 Mayıs 2023
- 4.499
- 8.319
- 88
Midemi etkiler benim yaYeşilçay bana da dokunuyor bas dönmesi yapıyor ama içine limon sıkıp tüketince hafif atlatiyom
Kuzum ellerine sağlık gece gündüz burayı ihmal etmiyorsun.Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)
UYARIII
Bu hafta daha etkili katılım olsun güzellikler, menü spor tablomuz çok eksik ve hep aynı kişiler kazanıyor. Aktif katılım bekliyorum, bildirimlere yetişememek istiyorum, o kadar çok spor olsun ki hesaplamakta zorlanayım istiyorumGenelde pazartesi tartıları da eksik olabiliyor onu da unutmayalım. Herkese güzel bir hafta ve bol eksiler diliyorum. Esenlikle kalınn
Masterfit 170.Etap
KIRMIZI TAKIM P Pembepilates Kırmızı Takım Kaptanı Yawrukush FitFiliz @simad tomrs @sibel_84 @Azmet5255 Candysisters @armin83 MAVİ TAKIM @Purple58 Mavi Takım Kaptanı @bluegreeneyes Ellssa @Deltavealfa @pocoyoo @ummhnisa @Lotus1234 @Beklenen2 Mthn83 HAZIRLIK @60kiloyum @cat princess @Tutku44 @masal3487
Kırmızı takım balkon konuşması bekleoorMidemi etkiler benim ya
Nerenin gelinisin bakalım? İnşallah Ege filandir bol bol ot ve z.yagli.Be
Ben esimin memlekete geldim tartimi yanima alacaktim unutmusum eylul 3une kadar burdayz kilo bildiremeyecegim etrafa srdum komsulardada bulaamadim bulursam donerim
Günaydınnn, fena değil canım. Artık dönüş moduna gectik yavaş yavaş biz. Bugün yine bir deniz yaptık yeni geldik eve. Akşama ne yesem diye düşünüyorumSelamlar kizlar, nasilsiniz, pazar gununuz nasil geciyor?
Ellerine saglik boncugumBuyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)
UYARIII
Bu hafta daha etkili katılım olsun güzellikler, menü spor tablomuz çok eksik ve hep aynı kişiler kazanıyor. Aktif katılım bekliyorum, bildirimlere yetişememek istiyorum, o kadar çok spor olsun ki hesaplamakta zorlanayım istiyorumGenelde pazartesi tartıları da eksik olabiliyor onu da unutmayalım. Herkese güzel bir hafta ve bol eksiler diliyorum. Esenlikle kalınn
Masterfit 170.Etap
KIRMIZI TAKIM P Pembepilates Kırmızı Takım Kaptanı Yawrukush FitFiliz @simad tomrs @sibel_84 @Azmet5255 Candysisters @armin83 MAVİ TAKIM @Purple58 Mavi Takım Kaptanı @bluegreeneyes Ellssa @Deltavealfa @pocoyoo @ummhnisa @Lotus1234 @Beklenen2 Mthn83 HAZIRLIK @60kiloyum @cat princess @Tutku44 @masal3487
Iki gunde cok guzel olmus canim16-17 ağust. Cuma -Cumartesi menü&spor
Boncuk2307 Ellssa P Pembepilates
Cuma:
Sabah 10:00 klasik Türk kahvaltısı, bir dilim ekmek haşlanmış yumurta 2kk beyaz peynir 2 dilim sucuk 4-5 zeytin çay +kahve
Ara 11:30 yarım şeftali bir kaşık yoğurt
Akşam 17:00 haşlanmış tavuk marula satıp dürüm yaptım, yanında çoban salata
Spor: 11 bin adım +bir saat yüzme
Cumartesi:
Sabah 9:30 bir dilim karakılçık ekmeği 2 kk beyaz peynir, zeytin, bir kaşık kadar lorlu yeşil biber
Öğle: filtre kahve yanında da küçük bir dilim yaş pasta (ödüldü)
Akşam: 1 lahmacun orta büyüklükte arasında da salata, yanında ayran
Spor: Yine 1 saat yüzme, 7 bin adım
Ne zaman donuyorsunuz Filizcim? Son gunlerinizin tadini cikartin canim.Aksama canin ne yemek istiyor?Günaydınnn, fena değil canım. Artık dönüş moduna gectik yavaş yavaş biz. Bugün yine bir deniz yaptık yeni geldik eve. Akşama ne yesem diye düşünüyorum
Çarşamba dönüyoruz. Çocuklar ve eşim kıymalı Makarna istedi onlara şu an makarna pisiriyorum. Ama ben yemek istemiyorum. Aklım hala kokoreçte ama ona da gidememEllerine saglik boncugum
Iki gunde cok guzel olmus canim
Ne zaman donuyorsunuz Filizcim? Son gunlerinizin tadini cikartin canim.Aksama canin ne yemek istiyor?
Alıntılar da ancak sıra geldiHepinize gunaydinlar ve mutlu hafta sonlari kizlar.Bu hafta cok yoruldum.Hafta sonu umarim dinlenebilirim.
Is yerinde ve evde hala duzen oturtmaya calisiyorum.
Gun icinde cok adimladigim icinde ayagim fena agriyor.Bende plantar fasciitis yani topuk dikeni var.Gectigimiz ay steroid ignesi oldum ve bu kadar yurumeyip, dikkat etmeliyim aslinda ama pek mumkun olmuyor.
35 yastan sonra yavas yavas her yil bir sey cikiyor sankiEsim servis zamanin geldi Ozge diyor Saka bir yana bugunlerimize cok sukur.
@sibel_84 kaptanim seni ve takimini tebrik ediyorum, harika bir kilo verdin bu hafta, sizinle yarismak cok keyifliydi.
Burada sabah olunca gorusmek uzere kizlar.
Çok geçmiş olsun Özgecim. Acil şifalar dilerimCok iyi dusunmussun bence.
Sende de topuk dikeni mi var canim? Ben fizik tedavi hareketleri yapiyorum, fakat hergun agrim var.Ozellikle aksam 6dan sonra cok fena agrim..
Azicik odul ogunu olmus, afiyet olsun canim.
Cok guzel birgun olmus canim
AnladımMidemi etkiler benim ya
Yumurta, biraz sebze-meyve kahvalti gibi yap o zaman canim.Az kalmis donmenize, sag salim gidin insallah.Ben bugun salata,balik ve tatli patates yapacagim Filizim.Ama yarina herkese ogle yemegi hazirlamam lazimÇarşamba dönüyoruz. Çocuklar ve eşim kıymalı Makarna istedi onlara şu an makarna pisiriyorum. Ama ben yemek istemiyorum. Aklım hala kokoreçte ama ona da gidememkahvaltı filan yapicam bu gidişle canım. Senin belli mi menü. Yemek düşünmek de zor
Malesef kahramanmaras bol bol etli yemekler yiyor bizimkiler valla korkuyorum gram gram giden kilolar lop lop die gelecekNerenin gelinisin bakalım? İnşallah Ege filandir bol bol ot ve z.yagli.
Sen diyetini bozmayan seylerden ye canim.Maras tehlikeli ya, Maras gelini arkadasim var ondan biliyorumMalesef kahramanmaras bol bol etli yemekler yiyor bizimkiler valla korkuyorum gram gram giden kilolar lop lop die gelecekBide kayinvalidem yedirme meraklisi gece 11 de gelmisiz zorla az yedin az yedin die die yedirio o bisey degil gorumcemin dugunu var elbise aldim giremezsem bide dugune icine 1 eylulde dugunumuz
Kolaygelsin canım, ben de çoğu zaman iki ayrı yemek yapıyorum okul zamanı, biri ertesi güne. İnstant pot aldım. O biraz işimi kolaylastirdiYumurta, biraz sebze-meyve kahvalti gibi yap o zaman canim.Az kalmis donmenize, sag salim gidin insallah.Ben bugun salata,balik ve tatli patates yapacagim Filizim.Ama yarina herkese ogle yemegi hazirlamam lazim
Amin CanımAnladımsağlık olsun
afiyet olsun canım ödülü hak etmiştinHemen cumartesi menumu yazayim.Ama menu ve adimlarim fena
3 hafta oldu diyete baslayali ilk kez odul ogunu yaptim.Canim cok istiyordu gunlerdir.Bugun kaldigim yerden devam.Dun olabildigince az hareket edip, ayagimi dinlendirmek istedim.Cok sukur bugun agrisiz uyandim simdilik.
Cumartesi Menum
Sabah 10bucukta (600 kalori)
Eki Görüntüle 3631206
Aksam 6bucukta (1200 kalori)
Eki Görüntüle 3631207 Eki Görüntüle 3631208
Gunu 1800 kalori ile kapattim, normalde maksimum 1500 kalorinin ustune cikmiyordum.
Su:1.5 lt
Spor:9324 adim
Eki Görüntüle 3631209
Ellssa Boncuk2307 P Pembepilates
anaaa öyle bir şey mi vardı kızKırmızı takım balkon konuşması bekleoor
Ay öyle yemeklere hayır demek zaten zor bir de ısrar varsa düşünemiyorum kolaygelsin çokçaMalesef kahramanmaras bol bol etli yemekler yiyor bizimkiler valla korkuyorum gram gram giden kilolar lop lop die gelecekBide kayinvalidem yedirme meraklisi gece 11 de gelmisiz zorla az yedin az yedin die die yedirio o bisey degil gorumcemin dugunu var elbise aldim giremezsem bide dugune icine 1 eylulde dugunumuz
Evet uyutmuyor gerçekten benim bünyemde kahveden daha etkiliBen de yeşil çay sevmiyorum. Uyutmaz diye de korkuyorum. Tariften onu çikarabiliriz. Maydanoz /kiraz sapı demleriz güzel olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?