- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Afiyet olsunZaten iş yapasın da yok boşver götüren götürsün
Yemiş olabilirim
Ooo hem nasıl yedim
aminn inşallahÇok güzel anlatmışsın tatlım. 20.000 evin bakımına gitti inan ki.... bulaşık makinesinin casmesi su kaçırmış bir usta cagirsalar en fazla 50 TL gidecek ...parkeler şişmiş tamamı söküldü değişti o yüzden... bilmiyorum ya ben oturduğum her yeri ihya ettim gelirken taktiğim lambaları bile sokmedim ayıp ya...sinekten yağ çıkaran insanların varlığı beni çok rahatsız ediyor. O dediğin kutuların hepsini attım çok şükür sana da nasip olsun canım.
kuzum ya benim sıpaaa(oğlum ) da 20 yaşın daCok doğru diyorsunuz yanls anlaşılma olmuş olabilir bende 20 yaşındayım annem sayılırsınız
Eline sağlık canımYildizlar 2.Etap
nehir6161(74.8/74.2/0.6/0.80)
Elisa83(66.2/65.6/0.6/0.91)
Tutaste53(70.5/69.95/0.78)
TekrarDene(72.4/71.7/0.7/0.97)
bluegreeneyes(72.4/71.6/0.8/1.10)
Brzhuzur(67.8/67.2/0.6/0.88)
zeyneppk(84.0/82.5/1.5/1.79)
sandriyon(66.1/
Umutumut82(90.2/90/0.2/0.22)
Ytmz(65.4/65.6/+0.2/-0.31)
askrhpozitif(86.35/86/0.35/0.41)
Elhan(68.2/67.2/1/1.47)
mavitosbik07(52.7/
Tesnim1989(63.6/
Tutku44(76.8/75.7/1.1/1.43)
sardunya1038(66.3
ekim2009 (81.0/80.4/0.6/0.74)
Mirapham (60.5/59.45/1.74)
Kmsl Hnd (63.05
fantastikaaa(101.8/100.7/1.1/1.08)
Noisy Girl(63.4/61.7/1.7/2.68)
Fatma__4224 (sabit)
Aijoo (75.2)
madamhd (79.4)
atamadım ağzıma, yeğenin doğum günü için arayayım unutmadan dedim hem de o evden çıkar meşgul olur sonra dedim o ara buz gibi oldu mikrodalgada ısıttım ama o ara ailevi bir şeyleri öğrenince boğazıma dizildi rabbim kimseyi darda koymasın herkese ferahlık kapılarını açsın inşallahHee bende 1 gelecek diyorum hep 400 geliyor E Elif_Eylul da bana dil.cikariyor döv onu aplaaa
Amin canom insallah
Hic bos durma diyor kk
Guncelden devam et kilo veren herkesi tebrik et gitsin :)
At agzina hemen
Dolunay bize batti dogamadi bizde
Haftayada sana dogaralnimiza reglim yazip gezelim :)o kisiye ilismeyelim bence artik
Havadan sudan
Ruhumuz fakirrr
Huplettim bile :)
kuzum ya benim sıpaaa(oğlum ) da 20 yaşın da
baban için çok geçmiş olsun gülüm alıntılarda gördüm rabbim şafi ismiyle şifasını versin çabucak iyi olsun inşallahAmin kızlar
ben 21 yaşın da anne oldum o zaman başlamıştı benim ki de 4 sene önce probiyotik kullandım ara ara şükür şimdi büyük sıkıntı olmuyor inşallah sana da iyi gelir gülümCanım aslında benim saat gibi düzenliydi ana doğum esnasında bagirsaklarimda problem olmus . Sanirim o nedenle düzene girmedi hala. Artik ne gerekiyorsa yapicam.
Aynı model ve ozellikteymişiz ya deliyiz ya veliaminn inşallah
ben su saatini söküp götüreni de gördüm , her yerde musluklar duş başlıkları değişilip banyo tuvaleti yaptırıyoruz aynen ihya edip çıkıyoruz ama bir kere de bana ihya edilmiş ev denk gelsin yaaa hele bu evde oturan tövbe yarabbim mübarek gün açmayayım ağzımı 1 tl harcamamış idare etmiş diyeyim neyseee:)) bir de biz bu evde 1 sene oturup emekli olmayı düşünüyoruz boyasını da dahil edersem daha yapılacaklar da var 15 bin gitti ne yapalım pislikle oturamıyoruz alerji kaldırdım boyuna mecbur yapılacaklardı:)
Tebrikler 6lara gelmişsin
boş ver misafirleri zaten virüs var aşılı olsak bile çok kötü hasta ediyor bacım 1 haftadır iyileşemedi 34 yaşın da tedbirli olmak lazımBen bu hafta yarışmaya katilmayacağim tatlım...yerim boşalıyor gel gel iyi olur senin için.
Haftayamisafirleri almaya başlayacağım bu hafta kilomu koruyup kaldığım yerden devam edicim.
sen kaç yaşın da evlendin gülüm20yasinda kızım hemşire minik olan 3yasina gircek
ben bir kere yaptım karantinanın ilk dönemleriydi saç tıraş makinesi almıştı eşim ortadan arka sınıra kadar bırakıp gerisini kazıdım, ortadakine de fön çekip tepeden bağlıyordum ayy ne rahattı sonra saçlar uzamaya başlıycan bu defa hepsini kazıdım çoook rahattı da kışın kafam çok üşüdü beeeOhhh valla gel keyfim gel bazen saç için duş almak zor geliyor sıfıra veresim var
google yi boş ver gülüm ona bakarsan her yerin de hastalık kanser çıkarıyor şarapsızzzMerhabalar
Malesef ki 2 haftadır nete giremedim
Şubat 2020 den beri devam eden kadın hastalığım kızımın durumuna üzülmüş olmamdan mi yoksa sınav stresinden mj bilemiyorum nuksetti
Su an ilac aliyorum ama yine düzelmezse ameliyat olacağım dayanılarak gibi değil çünkü
2 hafta hasta olsam da kilo verdim şükür
Bildirim yapayım mi bilemedim tabi grup taşınmış onu da şimdi gördüm
Bu arada sinavi kazandım
Kızım da iyi şükür
Bende iyi olacağım insaallah. Cok korkuyorum. Google yazınca rahim kanseri çıkıyor her defasında
Burayı da özledim ama yazmaya çekindim ya bu kadın hep mi sıkıntılı olur diye düşünürsünüz diye
Ben cesaret edemem ya o kadarına yap desem eşim anında yapar zaten kuaför mesleği, şakasına yapıcam diyorum valla yap diyor sevmiyorum amaben bir kere yaptım karantinanın ilk dönemleriydi saç tıraş makinesi almıştı eşim ortadan arka sınıra kadar bırakıp gerisini kazıdım, ortadakine de fön çekip tepeden bağlıyordum ayy ne rahattı sonra saçlar uzamaya başlıycan bu defa hepsini kazıdım çoook rahattı da kışın kafam çok üşüdü beee
TeşekkürlerEline sağlık canım
ben nasıl da biliyorum melek kalplisin sennnnnnnElhan da diyebilirsin hiç sıkıntı yok...
Beni yanlış anlayip uzulmene üzüldüm sadece...ben sana git demedim aksine hep bizimle ol demek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?