Öyle olucan zatenkaptan kaptan nerde hata yaptıkts kaybettik bu hafta sapkani önüne koyup dusundunmu birazda yana yatıp guluyum
Bugün kacinci espirin 5i geçtiyse susNe uzun reklam arasiymis ama
tebrikler gülüm hayırlı uğurlu olsun kırmızı takım kaptanlığınCok teşekkür ederim canimbilmm bi düşüneyim
Zeynebi kaptirmayacadin baaşkannbilmiyomki kiz nerde hata yaptik hepimizde iyi verdiydik
Cordelia
@nehir6161
@Tutku44
@zeyneppk
@fantastikaaa
@Poni Bon
@Elhan
@Ytmz
ekim2009
Kızlar hepinize ayrı ayrı Tebrik ediyorum çok güzel bir hafta oldu ve birlikte kırmızı takımı yendik
Sagol canim tekrar tebrik ederim sizi
oleyyyyyyyyKirmizi takım nerdeeeee
Sesiniz çıkmıyor
Yasasin mavi takım oley
kirmizi takım mağlup oldu
ve kazanan mavi takım
Kiz pazartesi nasil eksideydi sasirdim kaldim merveyeZeynebi kaptirmayacadin baaşkann
Kesinlikle doğru. Ama Zeynep eski takımina dönse de mavi kazanıyor.Zeynebi kaptirmayacadin baaşkann
Sorma sorma sarı kart almadan susuyumBugün kacinci espirin 5i geçtiyse sus
zekiceeeeBence aktif olmayanı seçsinaktif olmayan arkadaşda sorumlulugu için paşa paşa takımda olur
Kirmizi takım nerdeeeee
Sesiniz çıkmıyor
Yasasin mavi takım oley
kirmizi takım mağlup oldu
ve kazanan mavi takım
Oyun dışı kalmadigin sürece sorun yokSorma sorma sarı kart almadan susuyum
Kız demekki haftasonu feci diyet yaptı sırf pazartesi ödülü almak için sonrasi okadsr önemli değil takim arkadaşlarim üstüne düşeni yapar dedi demrkkiKiz pazartesi nasil eksideydi sasirdim kaldim merveye
ayy ben de diyorum iyi ki doğurmuşum seni oğlum yoksa ekmek almaya kimi yollayacaktıkDiyorum canim arkadas gibiyiz simdi yardimci bana çok gormesemde iyki dogurmusum diyorum
Sonrası fos fos amaKiz pazartesi nasil eksideydi sasirdim kaldim merveye
Stratejimi sağlam kurdumKız demekki haftasonu feci diyet yaptı sırf pazartesi ödülü almak için sonrasi okadsr önemli değil takim arkadaşlarim üstüne düşeni yapar dedi demrkkiçok akillica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?