Kız demekki haftasonu feci diyet yaptı sırf pazartesi ödülü almak için sonrasi okadsr önemli değil takim arkadaşlarim üstüne düşeni yapar dedi demrkkiçok akillica
Her daim her şartta maviKesinlikle doğru. Ama Zeynep eski takımina dönse de mavi kazanıyor.
ahhh ahhh ben de kk ye 2009 yılında zayıflama ile ilgili günlükler v.s. ile başlamıştım kız cidden gençliğimiz burada geçmiş hadi sen doğum yapmışsın verip sonra bir daha bebe yaptın ondan buralardaydın ya bennÖyle abla sormaortanca kızı bebek daha ben 89 kiloyum hiç unutmam 3.tskima geldim nasıl utangaç nasıl çekingenim o zaman yeni gelin gibi çok tatlı bı kaptan Banu abla vardı takımda sarıp sarmalamisti beni baharlada ordan tanışırız oda 5.takim kapanmış kavgasını edip 3 gelmisti @Tutaste53
Olsun kaybetmemizin en güzel bahanesi bu şuanKesinlikle doğru. Ama Zeynep eski takımina dönse de mavi kazanıyor.
Pazartesi eksiyim zaten diye saldin galibaSonrası fos fos amapazartesiyi görünce aha dedim güzel eksi geliyor gel Gorki eldekide gitti
BoylemiGüle güle geliyorum. Yan uzandım şimdi
Yok kız salmadim valla menülerim ortada ama düzensiz oldu sanırım dışarıda çok olmam misafir gelmesi vsPazartesi eksiyim zaten diye saldin galiba
vuhuuuuu hadi herkese hayırlı uğurlu olsunGuzel bir hafta gecirdik grubumuzda herkes kilo vermis hepimiz gönlümüzde birinciyiz ..
Sabirsizlikla beklediginizi biliyorum ve uzatmadan aciklamak istiyorum
Ben zoru severim karsimda güçlü bir rakip olsun ki yarış göze göz dişe diş gecsin
Veeee mavi takim kaptani
Fitt_anne diyorum ve yarış başlasın .
Benim kazanma sebebim tamamen takım arkadaşlarımin azmi emeği ve gayreti canım benim kaptanlık adına çok bi etkim olduğunu düşünmüyorumaskrhpozitif sence sen neden kazandın. P.tesi Challenge önemli onun dışında?
AmaAnn bende beni takımına seçtin sandım ben şokGuzel bir hafta gecirdik grubumuzda herkes kilo vermis hepimiz gönlümüzde birinciyiz ..
Ben zoru severim karsimda güçlü bir rakip olsun ki yarış göze göz dişe diş gecsin
Veeee mavi takim kaptani
Helal olsun kız hadi bakalım hayırlı olsunGuzel bir hafta gecirdik grubumuzda herkes kilo vermis hepimiz gönlümüzde birinciyiz ..
Veeee mavi takim kaptani
Teşekkür ederim Ekim ablacığım çok güzel bir hafta olucakvuhuuuuu hadi herkese hayırlı uğurlu olsunFitt_anne hayırlı olsun gülümm
Hadi bakalım mavi şirinAmaAnn bende beni takımına seçtin sandım ben şok
Geçen hafta birinci olmussun emeginin karşılığını almaliydin benim kadar hakettinAmaAnn bende beni takımına seçtin sandım ben şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?