Buskuviler haricinde başka birşey planlamistim ama okula giderken para almamisim yanıma. Haftaya kaldi hayallerAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canımsimit yedin pogcanin isine orda
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Külbastim güzel olur demistim benide yersen
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
TıppppGünaydın demeye korkuyorum artik size elimizi koyup kolumuzu kaptiriyoruz bune gecmis beeeeeben simdi tarlaya gidiyorum çıtınınıźı çıkarirsaniz vururum
Yuhhhh hakkaten yuh diyorum size
Abla gene olmuş olan aksam baksana
Kolay gelsin canim ❤Günaydın demeye korkuyorum artik size elimizi koyup kolumuzu kaptiriyoruz bune gecmis beeeeeben simdi tarlaya gidiyorum çıtınınıźı çıkarirsaniz vururum
Kolay gelsin tatlım sağ salim git gel. Bereketli olsun. Ben de hava iyice aydınlansın yürümeye gidiyorum. Kalanlar ne eder bilmiyorum bugün hafta sonu çok konuşacak vakit bulamazlar için rahat olsun.Günaydın demeye korkuyorum artik size elimizi koyup kolumuzu kaptiriyoruz bune gecmis beeeeeben simdi tarlaya gidiyorum çıtınınıźı çıkarirsaniz vururum
Sagol canim sen bak buralara lutfenKolay gelsin canim ❤
Daha erken ben az daha uyurum konusamam söz
Sagol ablacimKolay gelsin tatlım sağ salim git gel. Bereketli olsun. Ben de hava iyice aydınlansın yürümeye gidiyorum. Kalanlar ne eder bilmiyorum bugün hafta sonu çok konuşacak vakit bulamazlar için rahat olsun.
Sagol ablacim
Sanada keyifli yürümeler
Şişttt
Bu güzel mesaja gel de cevap yazma kayıtsız kal...namümkün
Baska gunluge gitmis zatenM MissHayaLet kardesime dil uzatmislar bababababa
Çok bilen kisiler gitsin diyetisyenlik yapsin ozaman burda isi ne zaten seni sevmemistim gelmezsin bidaha 50kilolara tikim vardi
Banı acılmısmıBaska gunluge gitmis zaten
Yok banlanmadan yazmisBanı acılmısmı
Heee dedim mune bizimi yiyorYok bani acilmadan yazmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?