Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kaptanlar kim canım?
Ellssa ve boncuk canim
Bak yaa oysaki kaptanlar kaptanı diyip bağrima basmıştim seni kaptanım. Resmen kırmızı kaptanima yakalandim şu an
kız seni döverim ha
Tamam tamam sustumm. (Öyle bi şarkı vardı sevdiğim )
Sağol kaptanım. Baya tok tuttu beni o kahvaltı. Haklısın şöyle bir düşününce yağ oranı fazlaymış. Bugün de böyle olsun. Yalnız ilk defa kahvaltıda kırmızı pancar yedim. Çok hoşuma gitti

Valla böyle diyeceğini bildimmm dün yalnızdım yaa evde ne varsa menüsü oldu çok da az oldu gibi haklısın kaptisimmm. Bugün karniyarik var menüde. Bide biraz böyle ogle yemeği yerine hafif geciriyim sonra da akşamları ile degistireyim diyorum ne dersin . Akşam hafif şeyler yiyim çok mu acıkırım acep
kimsecikler yokken gidiyim de sporumu yapim baaaaari
Bende yaptimmmm dusumu aldım bir kahve yaptım hemen kendime oh

dengeli tabaklar her zaman tok tutar abartı fazla değil aslında gayet normal ama kilo verme sürecinde yağı kısıtlamak gerektiği için bize azıcık fazla, 2 tane zeytin de gözümüze batmasın tabi ama yağ yağdır kırmızı pancarı nasıl yedin ben haşlanmış alıyorum direkt
e herhalde dicem proteinsiz öğün görmicem bu hafta vallah sivasa gelir döverim seni afiyet olsun karnıyarık iyi, ben 2 şekil yapıyorum (kahvaltıda proteini istisnasız alıyorum bu öğle ve akşam için) bazı günler 2 öğünde de proteinli bazı günler 1 proteinli 1 sebzeli. akşamları karbonhidrat yememeye çalışıyorum. bu akşam karb yememeyi yeni denemeye başladım hoşuma da gitti açıkçası tavsiye ediyorum

Anlamadım

kahvaltıda normal proteinini aldın (yumurtanı yedin)
öğlen sebze öğünü akşam proteinli öğün
ya da
öğlen proteinli öğün akşam da proteinli öğün

akşamları da karbonhidrat grubu yok
yani mesela örnek 2 menü:

kahvaltıda yulaf lapası + haşlanmış yumurta
öğlen taze fasulye + 1 dilim ekmek + yoğurt
akşam ızgara tavuk + salata + yoğurt

ya da
kahvaltıda omlet, 1 dilim ekmek, domates, salatalık vs
öğlen haşlanmış tavuk + pilav + yoğurt
akşam kıyma tava + salata + yoğurt

gibi gibi şekillendirilir tabi de örnek olsun diye attım arada tabi 1 tane de meyve ara öğünüm olur

Güzelmiş canım korkuyorum aslinda 3 öğün yemeğe 1 öğün ara ama doyurucu yiyim diyorum

Sağlıklı yağlarda kaslarımızı besliyor ve kalorisi yok sayılır çünkü bizim için elzem. Proteinle çiğ sebze ile birlikte. Spor da ekledik mi tadından yenmez canım

Kizlar kizlar selamlar herkese nasilsiniz? sabah 6da esimin aritmi sikayetiyle uyandik.Hemen ilaclarini aldi cok sukur yarim saat icinde kalp ritmi normale dondu.Ama ben yine kendimi kotuye hazirlamistim.Hastaneye gideriz, birkac gun belki kalmamiz gerekir vs diye.Biraz kalp carpintili bir sabah oldu ama cok sukur suan cayimizi yudumluyoruz..
Gecmisin hepsini okuyamakla beraber dunden bugune kadar olan konusmalari okuyabildim cok sukur..
FitFiliz canim yine ayni takimda olamamisiz yaKavusmak hayal oldu sarkisini bize armagan ediyorum

Çalışanlar hep öyle canm. Sabah namazı ile kalkıyorum sonrası koşturma başlıyor

Çok geçmiş olsun canım. Takviye alıyormusun magnezyum gibi. Şimdi nasılsın
Aliyorum kaptanim c,d ve multivitamin.Grip icin ayri bir ilac.Cok sukur toparlandim.

Tesekkurler canim

Kaptanim ellerine saglik

Ellerin dert gormesin canim

Çok teşekkür ederim tatlım sende harikasın seviyom seni kiz❤
Bende seni seviyorum canim, kalplerimiz bir

Ahh bir araya gelememisiz Filizim

Tabagin oldukca saglikli ve dengeli canim.Ben hergun daha fazla kalorili kahvalti diger ogunlerden yiyorum ama gunluk bir kalori sinirim var.1500kaloriyi gecmiyorum.Sanirim sadece 1kez gectim.Kalori sayarak çok inanilmaz eksiler gormuyorum ama her hafta eksiliyor kilolar.

Yawrukush Özgecimm, sen simdi uyuyorsundur ama uyanınca şahane bir cumartesi diliyorumm sanaa
Küstün ya ben çok üzüldüm
Bir de keşke aynı takımda olsaydık ya belki pazartesi değişir
Ayyy canim benim ben sana hic kuser miyim, naz yaptim diyelim
Belki pazartesi kavusuruz

Boncuk2307 canm ben iznw
E ayrılmak istiyorum haftaya cumaya tartımda tartilamayabilirim tatil isi olabilir beni hazırlığa alırmısınız
Izne ayrilsanda bizi birakma kuzum..

Öğlen
Aşağıdaki tabağı ve yanında kozlenmış yoğurtlanmış patlıcan yedim
Tabaktaki mercimek ekmeği
Hosgeldiniz, menunuz oldukca dengeli.Guzel kilolar verirsiniz umarim.

Cok geçmiş olsun canim sevindim iyi olmasına şimdi

Iyi akşamlar bugün menum

Sabah 9 30
Lorlu omlet
1 dilim tb ekmeği
3 zeytin
Domates salatalık biber
Bal

Ara 13 30
1 kase yoğurt
Yarım közlenmiş mısır

Akşam 18 00
1 tane airfryer da az yağ ile kızarmış patlıcan ile yapılmış karnıyarık
Salata ve cacık
2 dilim karpuz

Su 3 lt
20 dk leslie
Ellssa Boncuk2307 9 94bassuk

Eklentiler

• 20250823_194917.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 0
Menü paylasmiyorum çünkü diyeti çok bozdum regl beni çok etkiliyo dayanamiyorum tansiyonum dusuyo ama yarın dengelemek için dayanicam paylasicam inşAllah iyi akşamlar herkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…