Ellssa ve boncuk canimKaptanlar kim canım?
Bak yaaAlırsın tabiki benim @Jou mun kalbi pamuk gibidir
Gün içinde aç bırakma kendini sakın. Sonra gece acısını çıkarıyor beynimiz
sesli güldüm yaa
alıntılayarak iyice gözüne sokmuş olucam
Hazırlıkta mı kalmak istersin takımlara mı girmek istersin canım
Tamam tamam sustumm. (Öyle bi şarkı vardı sevdiğimkız seni döverim ha
Sağol kaptanım. Baya tok tuttu beni o kahvaltı. Haklısın şöyle bir düşününce yağ oranı fazlaymış. Bugün de böyle olsun. Yalnız ilk defa kahvaltıda kırmızı pancar yedim. Çok hoşuma gittibaşlamış yine düşük proteinli menülere kilo alınca hemen sıkmayaöhöm öhöm gözüm üstünde o çorbanın yanında niye protein yok????
valla bana da lazım bi shake falan bugün yediklerimi ancak toparlar
ayyy canım çekti kız çokgüzel görünüo ben işe giderken yapim kendime ton balıklı dürüm mü
bunu o kadar iyi anlıyorum ki ben de böyleyim ama biraz fazla kaçırdığını hissettiğin gün zorla akşam yemeği yeme şişlik olmasınnnn aç yat ödem gidiyo zor biliyorum ama bu yolda böyle yapmadan zayıflayamıyoruz
afiyet olsun canım fazla olmamış ama birazcıkyağ grubunu fazla koymuşsun gibi avokado zeytin ve omlet hepsi yağğğğ ama sağlıklı yağ, onlar kaloriyi biraz artırır ama günün geri kalanında dengelersin
hsjsjsjsjjsjs pide yeyip üstüne bi de pasta yedim böyle kaptan olmaz olsun
ya teşekkür ederimmahçup olmuştum.
motivasyon bizim takımımızın göbek adıdırrrr
ay cuma kalorileri tolere edilir sonrasında güzelce toparladıktan sonra göze batmaaz, bak eylülde düğün var diyosun daha sıkı asıl
çok kaçtı dediğin bu muydu afiyet olsun bişeycikler olmaz
hahahahaha ben de aynı böyle oldum işte ama akşam toparlicam sen de öyle yap
Valla böyle diyeceğini bildimmmbaşlamış yine düşük proteinli menülere kilo alınca hemen sıkmayaöhöm öhöm gözüm üstünde o çorbanın yanında niye protein yok????
valla bana da lazım bi shake falan bugün yediklerimi ancak toparlar
ayyy canım çekti kız çokgüzel görünüo ben işe giderken yapim kendime ton balıklı dürüm mü
bunu o kadar iyi anlıyorum ki ben de böyleyim ama biraz fazla kaçırdığını hissettiğin gün zorla akşam yemeği yeme şişlik olmasınnnn aç yat ödem gidiyo zor biliyorum ama bu yolda böyle yapmadan zayıflayamıyoruz
afiyet olsun canım fazla olmamış ama birazcıkyağ grubunu fazla koymuşsun gibi avokado zeytin ve omlet hepsi yağğğğ ama sağlıklı yağ, onlar kaloriyi biraz artırır ama günün geri kalanında dengelersin
hsjsjsjsjjsjs pide yeyip üstüne bi de pasta yedim böyle kaptan olmaz olsun
ya teşekkür ederimmahçup olmuştum.
motivasyon bizim takımımızın göbek adıdırrrr
ay cuma kalorileri tolere edilir sonrasında güzelce toparladıktan sonra göze batmaaz, bak eylülde düğün var diyosun daha sıkı asıl
çok kaçtı dediğin bu muydu afiyet olsun bişeycikler olmaz
hahahahaha ben de aynı böyle oldum işte ama akşam toparlicam sen de öyle yap
Bende yaptimmmm dusumu aldım bir kahve yaptım hemen kendime ohkimsecikler yokken gidiyim de sporumu yapim baaaaari
dengeli tabaklar her zaman tok tutarEllssa ve boncuk canim
Bak yaaoysaki kaptanlar kaptanı diyip bağrima basmıştim seni kaptanım. Resmen kırmızı kaptanima yakalandim şu an
Tamam tamam sustumm. (Öyle bi şarkı vardı sevdiğim)
Sağol kaptanım. Baya tok tuttu beni o kahvaltı. Haklısın şöyle bir düşününce yağ oranı fazlaymış. Bugün de böyle olsun. Yalnız ilk defa kahvaltıda kırmızı pancar yedim. Çok hoşuma gitti
e herhalde dicem proteinsiz öğün görmicem bu hafta vallah sivasa gelir döverim seniValla böyle diyeceğini bildimmmdün yalnızdım yaa evde ne varsa menüsü oldu çok da az oldu gibi haklısın kaptisimmm. Bugün karniyarik var menüde. Bide biraz böyle ogle yemeği yerine hafif geciriyim sonra da akşamları ile degistireyim diyorum ne dersin . Akşam hafif şeyler yiyim çok mu acıkırım acep
Bende yaptimmmm dusumu aldım bir kahve yaptım hemen kendime oh
Anlamadımdengeli tabaklar her zaman tok tutarabartı fazla değil aslında gayet normal ama kilo verme sürecinde yağı kısıtlamak gerektiği için bize azıcık fazla, 2 tane zeytin de gözümüze batmasın tabi ama yağ yağdır kırmızı pancarı nasıl yedin ben haşlanmış alıyorum direkt
e herhalde dicem proteinsiz öğün görmicem bu hafta vallah sivasa gelir döverim seniafiyet olsun karnıyarık iyi, ben 2 şekil yapıyorum (kahvaltıda proteini istisnasız alıyorum bu öğle ve akşam için) bazı günler 2 öğünde de proteinli bazı günler 1 proteinli 1 sebzeli. akşamları karbonhidrat yememeye çalışıyorum. bu akşam karb yememeyi yeni denemeye başladım hoşuma da gitti açıkçası tavsiye ediyorum
kahvaltıda normal proteinini aldın (yumurtanı yedin)Anlamadım
Güzelmiş canım korkuyorum aslinda 3 öğün yemeğe 1 öğün ara ama doyurucu yiyim diyorumkahvaltıda normal proteinini aldın (yumurtanı yedin)
öğlen sebze öğünü akşam proteinli öğün
ya da
öğlen proteinli öğün akşam da proteinli öğün
akşamları da karbonhidrat grubu yok
yani mesela örnek 2 menü:
kahvaltıda yulaf lapası + haşlanmış yumurta
öğlen taze fasulye + 1 dilim ekmek + yoğurt
akşam ızgara tavuk + salata + yoğurt
ya da
kahvaltıda omlet, 1 dilim ekmek, domates, salatalık vs
öğlen haşlanmış tavuk + pilav + yoğurt
akşam kıyma tava + salata + yoğurt
gibi gibi şekillendirilir tabi de örnek olsun diye attım arada tabi 1 tane de meyve ara öğünüm olur
kendini nasıl iyi hissediyosan öyle yeGüzelmiş canım korkuyorum aslinda 3 öğün yemeğe 1 öğün ara ama doyurucu yiyim diyorum
kız seni döverim ha
Hep kontrol sende olsunShake filan hikaye dışarı çıktım neyse kontrolleri bırakmıyorum
Sağlıklı yağlarda kaslarımızı besliyor ve kalorisi yok sayılır çünkü bizim için elzem. Proteinle çiğ sebze ile birlikte. Spor da ekledik mi tadından yenmez canımEllssa ve boncuk canim
Bak yaaoysaki kaptanlar kaptanı diyip bağrima basmıştim seni kaptanım. Resmen kırmızı kaptanima yakalandim şu an
Tamam tamam sustumm. (Öyle bi şarkı vardı sevdiğim)
Sağol kaptanım. Baya tok tuttu beni o kahvaltı. Haklısın şöyle bir düşününce yağ oranı fazlaymış. Bugün de böyle olsun. Yalnız ilk defa kahvaltıda kırmızı pancar yedim. Çok hoşuma gitti
Aliyorum kaptanim c,d ve multivitamin.Grip icin ayri bir ilac.Cok sukur toparlandim.Çalışanlar hep öyle canm. Sabah namazı ile kalkıyorum sonrası koşturma başlıyor
Çok geçmiş olsun canım. Takviye alıyormusun magnezyum gibi. Şimdi nasılsın
Tesekkurler canimTebrikler canm
Kaptanim ellerine saglikLİG SIRALAMASI
50'LER LİGİ KİLO @armin83 55.80
60'LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO @tomrs 62.65 @Deltavealfa 70.80 @Jasminium84 64.90 9 94bassuk 71.10 @bluegreeneyes 65.35 @Jou 71.80 S simad 65.50 @cat princess 74.45 - - Ellssa 74.50 - - @sibel_84 75.05 - - Yawrukush 75.85 - - @Beklenen2 77.35 - - @Pembepilates 77.90 -- - FitFiliz 79.10 - -
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN
Lig tablosu etap sonunda (22.08.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda önce yüzde oranına bakılmaktadır.
Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim
Ellerin dert gormesin canimDEĞİŞİKLİK İSTEYEN, FİKİR DEĞİŞTİREN OLURSA SÖYLEYİN TAKIMLAR KURULMADAN DEĞİŞTİRELİM.
- Tartı bildirimi atmayan kişiler hazırlık kısmına alındı. Bildirim yaptıktan sonra takımlara dahil olabilirsiniz canlar.
MASTERFİT 171. ETAP Yarışmacı Listesi9 94bassuk @armin83 @bluegreeneyes @Deltavealfa @Beklenen2 Ellssa FitFiliz @Jasminium84 @Jou @Pembepilates Purple58 @sibel_84 S simad @tomrs @Tutku44 @ummhnisa Yawrukush HAZIRLIK @60kiloyum @Azmet5255 @cat princess @Lotus1234 @masal3487 @Mthn83 @pocoyoo @zeyneppk
Bende seni seviyorum canim, kalplerimiz birÇok teşekkür ederim tatlım sende harikasınseviyom seni kiz❤
Ahh bir araya gelememisiz FilizimCanim benim hiç unutur muyum aşkolsun. En son hasta gibiyim yazmistin. Ben de geçmiş olsun filan dedim ya ondan sonra pek sesin çıkmadı. Hem yoğundur hem de belki hali yoktur pek dedim. Neyse ki haftasonu geldi sayılır. Daha çok vakit demek bu
Farketmez joucum. Ama takımları kurun artık. Pek bi meraktayim
Beni alan Özgeyi de alsın
Tabagin oldukca saglikli ve dengeli canim.Ben hergun daha fazla kalorili kahvalti diger ogunlerden yiyorum ama gunluk bir kalori sinirim var.1500kaloriyi gecmiyorum.Sanirim sadece 1kez gectim.Kalori sayarak çok inanilmaz eksiler gormuyorum ama her hafta eksiliyor kilolar.Bu sabah hazır erken kalkmisken markete gidip kendime kahvaltıda yemeye sağlıkli şeyler aldım. Aşırı doydum şu an şaşkinim. Tabagim da minik aslında..acaba kalori mi fazla oldu ya sağlıklı yapayım derken
Ayyy canim benim ben sana hic kuser miyim, naz yaptim diyelimYawrukush Özgecimm, sen simdi uyuyorsundur ama uyanınca şahane bir cumartesi diliyorumm sanaa
Küstün ya ben çok üzüldüm
Bir de keşke aynı takımda olsaydık yabelki pazartesi değişir
Izne ayrilsanda bizi birakma kuzum..Boncuk2307 canm ben iznw
E ayrılmak istiyorum haftaya cumaya tartımda tartilamayabilirim tatil isi olabilir beni hazırlığa alırmısınız
Hosgeldiniz, menunuz oldukca dengeli.Guzel kilolar verirsiniz umarim.Öğlen
Aşağıdaki tabağı ve yanında kozlenmış yoğurtlanmış patlıcan yedim
Tabaktaki mercimek ekmeği
Cok geçmiş olsun canim sevindim iyi olmasına şimdiKizlar kizlar selamlar herkese nasilsiniz? sabah 6da esimin aritmi sikayetiyle uyandik.Hemen ilaclarini aldi cok sukur yarim saat icinde kalp ritmi normale dondu.Ama ben yine kendimi kotuye hazirlamistim.Hastaneye gideriz, birkac gun belki kalmamiz gerekir vs diye.Biraz kalp carpintili bir sabah oldu ama cok sukur suan cayimizi yudumluyoruz..
Gecmisin hepsini okuyamakla beraber dunden bugune kadar olan konusmalari okuyabildim cok sukur..
FitFiliz canim yine ayni takimda olamamisiz ya Kavusmak hayal oldu sarkisini bize armagan ediyorum
Cok tesekkue ederim canimCok geçmiş olsun canim sevindim iyi olmasına şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?