- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
Kız madam coco mavinin yanında kirmizin esamesi okunmaz bilmiyormusunKaşınan toto emojisi mi bu
Takım kaptanım ve arkadaşlarım sağolsun yürek yemeye ihtiyaç yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız madam coco mavinin yanında kirmizin esamesi okunmaz bilmiyormusunKaşınan toto emojisi mi bu
Takım kaptanım ve arkadaşlarım sağolsun yürek yemeye ihtiyaç yok![]()
Cumaya göre menun harika arkadaşım biraz spor için fırsat oluştursan tadından yenmezsinCuma menüm
Sabah11.00 1.5 dilim tb ekmek az bidon peyniri domates salatalık 1 haş yumurta 1 çatal nutella
Ara15.00 1 avuç içi taze antepfıatığı
AKşam19.00 1 kase mercimek lepesi çorbası 1 dilim tb ekmek 1 lokma lahana turşusu
Su 2 lt
SporEki Görüntüle 2922041 200 pFitt_anne @Zipzip-
Cordelia
Wawww laflara gel kaptandaCumaya göre menun harika arkadaşım biraz spor için fırsat oluştursan tadından yenmezsin![]()
Mavişim bugün suyunu 3 lt içmeye çalış Dukan birasi yada from çayı ile halleyleri gönderilim vucuddan bugün24 Eylül menüsü
Saat 10.30
Peynirli yumurta,
Hindi fume salam
Domates salata
1 dilim ekmek
Öğleden sonra
Turk kahvesi 2 halley+ 2 burçak buskuvi
Akşam
1 tabak bezelye yemegi
3 kasik pilav
Bol salata
Yarim kase yogurt
Aralarda nescafe, ihlamur var. Su kac lt belli değil. Spor 6399, kaç puan yapiyor bilmiyorum
@Zipzip-Cordelia E Elif_Eylul
M MissHayaLet C Chikolata_gozlumO biiiirrrr senaaaa
O biiiirrrr tartı cengaveriiiii
O biiiirrrr karın kaslı çoklu anneeeee
O biiiirrrr hamur işleriyle kilo vereeeennn
O biiiirrrr M MissHayaLet ppppp
Ìşimle özel hayatımi karıştırıyorum şekerim gayet kibar nazik bir baayan oluyorumWawww laflara gel kaptanda![]()
M MissHayaLet C Chikolata_gozlummavitosbik07 .
Gösteriye katılmamış ama bütün dansı öğrenmiş 1. Sınıf öğrencisi gibisiniz. Kenarda show yapıyorsunuz.
![]()
Rast gele bol eksili bir hafta geçirmenizi dilerim.2. etap MasterFit Takımlar Belirlenmiştir. Başarılar dilerim.
P.tesi Kaptanlar @Zipzip- kaptanımıza özelden resimli tartı sonucu bildireceklerdir. Diğer arkadaşlar resimsiz günlüğün sayfasına bildirecektir.
E Elif_Eylul @Zipzip-
Not: Hata varsa bildirmekten çekinmeyin. Yine beynim Yandı.
MasterFit Yarışması 2. Etap 24.09.2021 Cuma Kırmızı Takım 1@zeyneppk kırmızı kaptan 82,5 2@Elisa83 kırmızı 65,6 3@Brzhuzur kırmızı 67,2 4@sandriyon kırmızı 66,2 5@askrhpozitif kırmızı 86 6Cordelia
kırmızı 59,45 7@Tutku44 kırmızı 75,7 8@ekim2009 kırmızı 80,4 9@madamhd kırmızı 79,4Kırmızı Takım ortalama Mavi Takım 1Fitt_anne
mavi kaptan 71,7 2@Tutaste53 mavi 69,95 3@Umutumut82 mavi 90 4@bluegreeneyes mavi 71,6 5@Noisy Girl mavi 61,7 6@nehir6161 mavi 74,2 7@fantastikaa mavi 100,7 8@Ytmz mavi 65,6Mavi Takım Ortalama
AboooooowwwM MissHayaLet C Chikolata_gozlummavitosbik07 .
Gösteriye katılmamış ama bütün dansı öğrenmiş 1. Sınıf öğrencisi gibisiniz. Kenarda show yapıyorsunuz.
![]()
Cuma menüsü olmuş sıkıntı yok tatlım5. Gün menüsü veriyorm
Sabah
2 yumurta
Domates
Salatalik
5 zeytin
1 ev pogacasi
Ögle
1 kare bitter
Nescafe
Aksam
2 tavuk butu haslama
Salata
2 kasik pilav
Fitt_anne @Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Sen merak etme ben burda oldugum surece kimse bisey diyemez gelemezdeHepizine mrb arkadaslar....
Ben Istanbul üniversitesi ebelik mezunuyum. Ayrica yüksek lisansimi da kadin hastaliklari üzerine tezli yaptim. Uzman ebeyim yani kisacasi. Birsürü degerli Kadin dogum uzmaniyla calistim. Hicbir tanesinin de beden kitle indeksi 19 olan bi insana gebe kalmak icin kilo vermen gerekiyor dedigini duymadim. Arkadasimiz sanirim diyet gruplarina gelip ne kdr az yiyorsun, ne kdr zayifsin, ne kdr fitsin gibi kendini tatmin edecek seyler duymak istiyor. Özel hayatlarinda bu tarz seylere ac olan insanlar malesef bunu farkli yerlerden karsilamaya calisiyor bazen. Rastlamadigimiz bi durum degil yani kisacasi. Ayrica kiloya göre alinacak kalorinin hesaplandigini da bilmiyor. Kilon fazla diye az olanlardan fazla yemen gerektigini kim söylemis demis cünkü. Kimsenin 50 kilosunu 60 kilosunu yada verdigi bilmem kac gramini kiskanacak bi insan degilim. Eminim burdaki hicbir arkadasim da öyle insanlar degiller. Sadece motive olmaya, kilo verip bagirsak tembelligimi yenmeye geldim. Sadece bunun icin gayret gösteriyorm. Bu menü meselesinde cok doluyum. Ama cok uzatip grubun huzurunu kacirmak istemem. Simdiye kdr hickimseye saygisizlik yapmadim, yapmiyorum ve yapmayacagim.Hepinizden de bu konunun tamamen kapatilmasini rica edicem. Arkadas banı kalkip gelse bile, tekrar bu konuyla ilgili buraya dönüs yapsa bile cvp vermemenizi rica ederim. Hepinize simdiden cok tsk ediyorm❤
Can kaptanim. Dün söz verdim zaten asla yemem bu hafta mrk etme bana güvenCuma menüsü olmuş sıkıntı yok tatlımBugün karbonhidratin yanından gecmiycene eminim
çünkü sen mavisin sen aşksın
![]()
Canim benim saolasin. Sefiyom seniSen merak etme ben burda oldugum surece kimse bisey diyemez gelemezde![]()
Bu biraz çaktırmadan tutu kasıyor gibiBir tek bunu buldum sürtüne sürtune kasiyor iste![]()
Bu tespitle tüm showu sen yaptın amaM MissHayaLet C Chikolata_gozlummavitosbik07 .
![]()