- 19 Kasım 2021
- 1.240
- 8.029
- 73
- 36
Bana kızabilirsin sorun yok alıskinim ben herşeye zaten olaylari çıkaran benim ortalik karistiranda benimkaç sayfa geçmiş okudum bilmiyorum.. ama geçmişi okurken bazen kızdım bazen tiksindim bazen güldüm
alıntı yapmaya başlayacaktım baktım ki sonu gelmeyecek vazgeçtim.
günlerim hastane okul arasında geçip gidiyor. çoğu zaman mesajları okuyup menü yazıp günaydın yazıp çıkıyorum ama elimden geldiğince takip ediyorum..Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa aşırı sabırlı olduğunuzu söylemeden geçemeyeceğim. ben bile okurken bu kadar da olmaz ki diye sinirleniyorum. Allah kolaylık versin.. teşekkürler emekleriniz için
Bana kızabilirsin sorun yok alıskinim ben herşeye zaten olaylari çıkaran benim ortalik karistiranda benim
Aşırı doluyum elif biliyosun, sessiz kalmaya çalışiyorum konuşursam ağır olucak herkesin kalbini kırcam bilenler bilmeyenler yorum yapiyor
Geçmiş olsun canım aman sesleri çıkmasınC Chikolata_gozlum @Zeynebim2020Zipzip- M MissHayaLet teşekkür ederim canlarım sabah bir gargara , tarçınlı sıcak süt ve evden çıkmadan sıcak kekik çayı ile boğazımdaki mikroplara savaş açtım geldiklerine pişman oldular sanırım şuan sesleri yok
Amaan bosver canimAşırı doluyum elif biliyosun, sessiz kalmaya çalışiyorum konuşursam ağır olucak herkesin kalbini kırcam bilenler bilmeyenler yorum yapiyor
Cuma günü ne olacak bende merak ediyorumWilma11 böyle depresif olma neden inanmayalım 1.2 kg gitmişse gitmiştir olabilir ödem vardır gaz vardır.
Yorum işim bitti benim artik aynısinı kim yaparsa gene tavrım bu olur netim böyle konularda,sevmeyen sevmez valla bu satten sonra bakayim umrumdami hakkaten umrumda degil millet icin paralan sana dil pabuç gibi,herseye herkese cevap hazir sonra ben ne yaptimkiAmaan bosver canim
Kandiran kendini kandiriyor
Zayıflayamadiktan sonra bir anlami yok
Yorum yapma
Eger gercekten zayıfladiysa bir öncesi sonrasi yapar görürüz
Selam kolay gelsin canimSelam. Bugun cok yogunum misafir gelecek. Eslemde yolda uyudu evde uyandi. Yemeğe sarımsak koymayi unutmusum lezzetini verecek oydu aslindadiger yemekleri hazirladim. Pilav yapcam. Salata malzemeleri de hazirladim dograncak. Ben daha şimdiden bitmiş vaziyetteyim
Hata bizde kim ne yaparsa yapsin cok takiyoruzYorum işim bitti benim artik aynısinı kim yaparsa gene tavrım bu olur netim böyle konularda,sevmeyen sevmez valla bu satten sonra bakayim umrumdami hakkaten umrumda degil millet icin paralan sana dil pabuç gibi,herseye herkese cevap hazir sonra ben ne yaptimki
DEger veriyoruz ama sen beni hiç sevmedinki oluyor,sevmesem ben senle muhabbet bile etmem yorum dahi yapmam beni taniyan tanidı tanımayanHata bizde kim ne yaparsa yapsin cok takiyoruz
Insanlari anlamak zor canimDEger veriyoruz ama sen beni hiç sevmedinki oluyor,sevmesem ben senle muhabbet bile etmem yorum dahi yapmam beni taniyan tanidı tanımayan
Ben kendi çocuguma bukadar zaman harcamiyorum ya sende biliyosun bunu elif yoksa banane burdaki insanlardan,senle çiktığim yola yarı yolda seni birakmamak adina burdayim bunu en iyi sen biliyosunInsanlari anlamak zor canim
Daha ne istiyorlar bizden çözemiyorum bazen
Biliyorum canim ama kizinla daha cok ilgilen onun daha cok ilgiye ihtiyaci varBen kendi çocuguma bukadar zaman harcamiyorum ya sende biliyosun bunu elif yoksa banane burdaki insanlardan,senle çiktığim yola yarı yolda seni birakmamak adina burdayim bunu en iyi sen biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?