Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yorulman gayet normal yavrukus degil de baya baya anne kuşsun sen artık. Kaç kişilik is yapıyoruz anneler olarak. İnşallah her geçen yıl çocuklarımız biraz biraz daha sorumluluk alır da yükümüz azalır canım. Ben de yarın başlıyorum. Düşündükçe hem heyecanlanıyorum hem de geriliyorum. Yoğun haftalar beni bekliyor diye düşündükçe de enerjim çekiliyor canım

Aslında böyle değil de daha güzel şeyler düşünmek için eğitmeliyim kendimi. Güzel düşünelim güzel olsun.
Malesef kaptanım haklısın
Bugün de pek güzel geçti sayilmaz. Duygusal yeme atağim geldi sonrasında da pişmanlık. Şu onumuzdeki haftayı bir an önce atlatmam lazım.
tatil moduna girdim biraz da o yüzden dün de misafir vardı ama bu fizikten hiç hoşlanmıyorum bacaklarım rahatsız ediyor 65 olmak istiyorum acil
Benim de acil 65 olmam lazım
Sabahin 5:45’inde uyandim yine..Kahvalti hazirlama ve ise hazirlanmaca beni bekler.Gununuz umarim guzel geciyordur.
Senin de çook güzel geçsin canım günün
Çok geçmiş olsun. Mesleğin ne? Keşke izin alabilseymişsin. Biraz da vitamin takviyesi iyi gelebilir belki.
Selam canlar hepsini okuyamasam da sona doğru mesajlara göz atacağım, çok yorulmuşum
Nasıl geçiyor canım tatilin? Umarım gezmekten eğlenmekten dolayi olan yorgunluktur bu Ayse'cim.

Güzel geçiyor teşekkür ederim, evet gezmenin yorgunlugu tatlim

afiyet olsun ne diyim
bugün de sesin soluğun çıkmadı bak, iyi misin nen var kuzummm
Çok değil ya 3 ay dikkat etsem yeni yıla fit girerim aslında 60 kg olmak istiyorum öyle 55 lerde gözüm yok
ben de böyleyim ya bi 65 e düşsem yeter de al ver al ver en az 67 yi görebildim 3 senedir
şekerim çok geçmiş olsun
oh bugün sonunda biri güzel haber verdi
afiyet olsun canım sebze kısmını da doldursaydın tadından yenmezdi böyle de çok iyiii
Malesef kaptanım haklısın
Bugün de pek güzel geçti sayilmaz. Duygusal yeme atağim geldi sonrasında da pişmanlık. Şu onumuzdeki haftayı bir an önce atlatmam lazım.
sen bu hafta niyetlisin bana kaybettirmeye

kendi menümü yazayım

8.00 ekşi mayalı lavaş arasına 2 yk sürülebilir lor, hindi füme ve roka+haşlanmış yumurta
12.00 airfryerda brüksel lahanası+kabak, tavuk, pilav
15.00 chia puding, latte
19.00 (burda biraz patlattım kendimi kaynanam el açması börek yapmıştı biraz fazla yedm)
20.00 1 tane hira tatlısı

spor 7966 adım

bugün yemeğe davetliydik maalesef her şey şaştı ama yarın kahvaltı yapmayarak dengelicem biraz geç açacam günü, akşam da iş yemeğine gideceğim bugün belli oldu. cuma tartı günü bilmiyorum nasıl olucak. bu hafta her şey kaybetmem için oluyo gibi

Eklentiler

• IMG_6960.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 3
Yaa haklısın kaptanım niyeyse böyle oluyorum motivasyon bi geliyor bi gidiyor evdeki durum beni çok etkiliyor cocuklar durmuyor tek başıma altından kalkmaya çalışıyorum geçecek bu günler de diyip diyip kendimi teselli etmeye çalışıyorum işte ama diyeti bozmuş değilim sadece biraz motivasyon eksikliğim var

Bugun menum

Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
Közlenmiş biber
1 dilim tb ekmeği
Peynir zeytin
Domates salatalık ve bal

Ara
1 kase yoğurt 2 dilim karpuz

Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
2kepce kuru fasulye
Cacık ve salata

Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 94bassuk

Eklentiler

• 20250827_225606.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 2
Çık haklısın. Toparlanma zamanı. Uzun süre diyet kafası yoruyor. Aslında ideale gelip o kafadan çıkmaya çalışıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…