ör bazen canm birkaç gündür bende de olmuştu bugün toparlamaya çalıştım tekrardan kendime geldim, tatil de aşırı cezbediyorYa ben yine diyet motivasyonumu kaybettim hep aynısı oluyor
Yorulman gayet normal yavrukus degil de baya baya anne kuşsun sen artık. Kaç kişilik is yapıyoruz anneler olarak. İnşallah her geçen yıl çocuklarımız biraz biraz daha sorumluluk alır da yükümüz azalır canım. Ben de yarın başlıyorum. Düşündükçe hem heyecanlanıyorum hem de geriliyorum. Yoğun haftalar beni bekliyor diye düşündükçe de enerjim çekiliyor canımFilizim neden halin yoktu canim, iyi misin?
Paylastim tum menuleri kaptanim
Canimmm bende seninle 1-2gun konusamadik merak ediyordum.Cok yoruluyorum Filizim..Ev, okul-klinik, cocuklarin odevleri-sinavlari-kurslari, kaca bolunecegini sasiriyor insan..Klinikte 7bucuk-3bucuk arasinda calisiyorum canim.Sen nasilsin evine tatil donusi yerlestin mi?
Seninkine benzer bir menuyu bende cumartesi gunu yaptim canim, sonrasi buyuk bir pismanlik oldu
Gecen hafta cok iyi gidiyordun canim, lutfen pes etme..
Ne guzel kilo vermissin canim, cok tebrikler.
Malesef kaptanım haklısınhoşgeldiin
iki gün de cısslı geçmiş filizciiim, cumaya kadar kalan 3 günü daha dikkatli geçirelim please <3 az yemek değil lütfen bol ve doğru makrolarla yiyelim yoksa diyetlerimizin sürdürülebilirliği olmuyoryine de afiyet olsun <3
ben de sürekli gece uyanıyorum. eşim dedi bir gün akşam kahveyi bırakmayı mı denesen diye, bırakınca kesildi. tabii çocuktan sonra gece uyanmalar full devam orası ayrı dakendi kendime deli gibi uyanmıyorum en azından.
ben böyle durumlarda bir süre kendime izin veriyorum, sonra geri dönüyorum zaten ve nasıl vereceğimi bildiğim için de hızlı verebiliyorum. eğer hiç motive değilsen kendine biraz izin ver. Ama bana sorarsan motivasyonu değiştirebilirsin, sevdiğin şeyleri beslenmeye ekleyerek. Neden kaybettiğini sorsam, bi cevabın var mı mesela, duygusal bir şey mi yoksa öylesine sadece motivasyon kaybı mı?
afiyet olsun, doğum günü vs özel günlerde bence kendimize alan tanımalıyız, sürekli olmadığı sürece. Cumaya kadar artı gelmeyecek şekilde toparlayacağına inanıyorum <3
bütün gün bişey yememişsin ki tabiki karnın guruldar
Benim de acil 65 olmam lazımtatil moduna girdim biraz da o yüzden dün de misafir vardı ama bu fizikten hiç hoşlanmıyorum bacaklarım rahatsız ediyor 65 olmak istiyorum acil
Senin de çook güzel geçsin canım gününSabahin 5:45’inde uyandim yine..Kahvalti hazirlama ve ise hazirlanmaca beni bekler.Gununuz umarim guzel geciyordur.
Çok geçmiş olsun. Mesleğin ne? Keşke izin alabilseymişsin. Biraz da vitamin takviyesi iyi gelebilir belki.kızlar selammm
her geçen gün kötüleşiyorum ya, dün gece öksürmekten yarım saat bile uyuyamadım, işin kötüsü iş de çok yoğun izin alamıyorum perişanım resmenişyeri hekimi bir torba ilaç yazdı başladım hemen içmeye umarım hemen işe yarar
Nasıl geçiyor canım tatilin? Umarım gezmekten eğlenmekten dolayi olan yorgunluktur bu Ayse'cim.Selam canlar hepsini okuyamasam da sona doğru mesajlara göz atacağım, çok yorulmuşum
Güzel geçiyor teşekkür ederim, evet gezmenin yorgunlugu tatlimYorulman gayet normal yavrukus degil de baya baya anne kuşsun sen artık. Kaç kişilik is yapıyoruz anneler olarak. İnşallah her geçen yıl çocuklarımız biraz biraz daha sorumluluk alır da yükümüz azalır canım. Ben de yarın başlıyorum. Düşündükçe hem heyecanlanıyorum hem de geriliyorum. Yoğun haftalar beni bekliyor diye düşündükçe de enerjim çekiliyor canım
Aslında böyle değil de daha güzel şeyler düşünmek için eğitmeliyim kendimi. Güzel düşünelim güzel olsun.
Malesef kaptanım haklısın
Bugün de pek güzel geçti sayilmaz. Duygusal yeme atağim geldisonrasında da pişmanlık. Şu onumuzdeki haftayı bir an önce atlatmam lazım.
Benim de acil 65 olmam lazım
Senin de çook güzel geçsin canım günün
Çok geçmiş olsun. Mesleğin ne? Keşke izin alabilseymişsin. Biraz da vitamin takviyesi iyi gelebilir belki.
Nasıl geçiyor canım tatilin? Umarım gezmekten eğlenmekten dolayi olan yorgunluktur bu Ayse'cim.
afiyet olsun ne diyimDünki
Menü
Sabah
Yok
Öğlen
Salata 1 kase mercimek çorbası 3 kaşık et yemeği
Akşam
6-7 yaprak sarmaıs
Dondurma baklava vs bunları yazmayım//((/(/(/(
Spor yok
Ellssa Boncuk2307 94bassuk
bugün de sesin soluğun çıkmadı bak, iyi misin nen var kuzummmTünaydın kızlar valla dün hiç gelemedim esim yoktu bebelerle nasi akşam ettim bilmiyorum bide regl ağrısı neyse hemen dünkü menumu yazım
Sabah 10 00
Mantarlı omlet
1 dilim tb
Peynir zeytin
Bal
Ara 14 00
1 kase yoğurt yarim armut
1 avuç fıstık
Akşam 17 00
3 4 parça ızgara tavuk
Közlenmiş patlıcan ve biber salatası
Su 3 lt
ben de böyleyim ya bi 65 e düşsem yeter de al ver al ver en az 67 yi görebildim 3 senedirÇok değil ya 3 ay dikkat etsem yeni yıla fit girerim aslında 60 kg olmak istiyorum öyle 55 lerde gözüm yok
şekerim çok geçmiş olsunkızlar selammm
her geçen gün kötüleşiyorum ya, dün gece öksürmekten yarım saat bile uyuyamadım, işin kötüsü iş de çok yoğun izin alamıyorum perişanım resmenişyeri hekimi bir torba ilaç yazdı başladım hemen içmeye umarım hemen işe yarar
oh bugün sonunda biri güzel haber verdi
afiyet olsun canım sebze kısmını da doldursaydın tadından yenmezdi böyle de çok iyiiiMenü
11:00
2 yumurtalı omlet beyaz peynir bir parça ekmek
Domates
Ara
Kahve
5 kare çikolata
Ara
1 activa sade
1/2 elma
Bu da akşam yemeğim
Sizce nasıl foto atayım daha iyi olur gibi düşündüm
Cuma en azından sabit kalsam şükretcem
Malesef kaptanım haklısın
Bugün de pek güzel geçti sayilmaz. Duygusal yeme atağim geldisonrasında da pişmanlık. Şu onumuzdeki haftayı bir an önce atlatmam lazım.
Yaa haklısın kaptanım niyeyse böyle oluyorum motivasyon bi geliyor bi gidiyor evdeki durum beni çok etkiliyor cocuklar durmuyor tek başıma altından kalkmaya çalışıyorum geçecek bu günler de diyip diyip kendimi teselli etmeye çalışıyorum işte ama diyeti bozmuş değilim sadece biraz motivasyon eksikliğim varafiyet olsun ne diyim
bugün de sesin soluğun çıkmadı bak, iyi misin nen var kuzummm
ben de böyleyim ya bi 65 e düşsem yeter de al ver al ver en az 67 yi görebildim 3 senedir
şekerim çok geçmiş olsun
oh bugün sonunda biri güzel haber verdi
afiyet olsun canım sebze kısmını da doldursaydın tadından yenmezdi böyle de çok iyiii
sen bu hafta niyetlisin bana kaybettirmeye
Çık haklısın. Toparlanma zamanı. Uzun süre diyet kafası yoruyor. Aslında ideale gelip o kafadan çıkmaya çalışıyoruz.Purple58
FitFiliz
Ellssa
@bluegreeneyes
@Jasminium84
@ummhnisa
D Deltavealfa
armin83
sevgili takımım
bu hafta herkeste bir rehavet var, kaçamaklar, eksik menüler, olmayan sporlar. tartıya 2 gğn kaldı kendim de dahil herkesi silkelenmeye ve tartıya yönelik çalışmaya davet ediyorum.
yarın herkes ödem atıcı çayları içsin bak kaybedicez bu gidişle yapmayın etmeyin
Kaptancım benim geldim, yüzüm kızarmış geldim ama lütfen bir köşeye not edilsin (gelmediğim için ve kilo aldığım için yüzüm utancımdan kızarıkJou sen nerelerdesin
@zeyneppk canım kayboldun
@Cicekbocekkaktus zor günle yaşadın biliyrum bizi de unutma lütfen
@Jasminium84 tatil bitsin artık garii
@_Zeze canım
@gibibiseydi napıyosun canım
@Sem2024 özlendin
arke tatlım
Haydi gelin artık
özledik seniiiKaptancım benim geldim, yüzüm kızarmış geldim ama lütfen bir köşeye not edilsin (gelmediğim için ve kilo aldığım için yüzüm utancımdan kızarık)
çocuklar başlı başına der canım ya anlıyorum seni. büyüyecekler rahatlicaz bugünlerimizi özlicez diye kendimi avutuyorumYaa haklısın kaptanım niyeyse böyle oluyorum motivasyon bi geliyor bi gidiyor evdeki durum beni çok etkiliyor cocuklar durmuyor tek başıma altından kalkmaya çalışıyorum geçecek bu günler de diyip diyip kendimi teselli etmeye çalışıyorum işte ama diyeti bozmuş değilim sadece biraz motivasyon eksikliğim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?