- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin![]()
Evet ablacım Daa sen bu gün düğüne gidecektin değil mi hadi sana bol eğlenceler bebelere annen bakacak nasıl olsa :)
He he cuma göstereceğiz nasil show yapacağımızıM MissHayaLet @chikolatagozlum @mavitosbik07 .Gösteriye katılmamış ama bütün dansı öğrenmiş 1. Sınıf öğrencisi gibisiniz. Kenarda show yapıyorsunuz.
![]()
Bence deMezun olanların hakettiği sarı takım
bizim bı ustumuz olsun bence
![]()
Bu tespitle tüm showu sen yaptın ama![]()
Olsun kuzum
Anaaa ben şok sadece 10 sayfamı hadi canım olamaz o kadar az olamaz inanmıyorum![]()
Konvoydaydim o ara
Lahmacun salata ayran yeterli bence canım.Ben şimdi ne yiyecem yani akşama lahmacun yanına salata ayran mı mercimek çorbası var yanına salata ayran yada yoğurt mu ?
çok yoruldum be gülümmm:)Afiyet olsun ablacım ❤
Yarisma sayesinde ne güzel adim atmaya basladin![]()
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canim ❤
Ayy abla cogu insan apartmanda oturuyor ama kurallara uymuyor kiçok yoruldum be gülümmm:)
telefonu çıkardım valla cebimden çoğu zaman düşmesin diye, balkon yıkayıp çamaşır serecektim balkonu topluyordum ki bu defa da sigara izmariti buldum hem de tam çamaşırlığın altın da dellendim her gün birileri sofra bezi silkeliyor ne yiyip içmişlerse balkona dökülüyor ses etmedim eşim boş ver dediği ve yeni taşındık çıkıntı olmasın diye ama izmarite daha dayanamadım binadaki hanımların watsap gurubu var yan komşum ekletti onun dışın da kimseyi tanımıyorum zaten neyse yazdım oradan güzelce kibarca inşallah işe yarar yoksa ana avrat sövesim geliyor yaaa deliriyorum balkon da kırıntı pislik görünce o sinirle telefonu baya bir unutup masa da bırakıp dolanmışım![]()
vallahi emeğiniz çok kızlar hakkınız ödenmez elinize canınıza emeğinize her şeyinize her yerinize sağlıkkkBence her hafta kaptan olabilmek için yarışmak sorumluk alabilmek ve rakipleri yakindan izleyemek, kendi takımını kurmak vs.zevkli oluyor. yani MasterFit güzel oldu. Tabi onca sayfa okumak,menü yorumlamak listeleri takip etmek, hazırlamak, özellikle takım ilişkisini dinamik ama sakin tutmak vs daimi kaptanlarımıza epey iş oldu.
İnşallah güzel bir şekilde devam ederiz.
Zipzip- ve @Filiz16
Elinize emeğinize sağlık.
Takıma katılan , yarışan yarışmayan tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ederiz. Özellikle düzenli olarak her satiri okuyanlar, Allah kolaylık versin.
![]()
Corbalarda karbonhidrat grubunda yer aliyor canim ama ekmek tuketmedigin icin sorun olmaz afiyet olsunTeşekkür ederim kaptanım
Dunki yediğim makarna ve bulgur dan sonra bugun karbonhidrat tüketmek istemedim inşallah yarında tüketmemeye calıscam
Eşime saç böreği yaptım ama hiç yemedim![]()
Çorba yı da mecbur içiyorum canım yani makarna ve bulgur dan daha saglıklı bence.Corbalarda karbonhidrat grubunda yer aliyor canim ama ekmek tuketmedigin icin sorun olmaz afiyet olsun![]()
No no noah yorma kendini yeter kuzum![]()
vayyyyy ağzım açık kaldı iyi ki size denk gelmemiş gülüm çıldırmalık durum olurduAyy abla cogu insan apartmanda oturuyor ama kurallara uymuyor ki
Konyaya gittik ya kuafore girdik tam çıkacaz 5 dakika once yukarıdan su döktüler neyse ki biz çıkarken denk gelmedi![]()
1 haftadir bende asiri kabizlik cekiyorm yine. Gerci bu benim hayatimin rutini ama agri cekmeme de engel degil malesef. Duphalac ictim bakalim etkisi olacak miÇorba yı da mecbur içiyorum canım yani makarna ve bulgur dan daha saglıklı bence.
Diğer türlü çorba içmeyince cok kabızlık çekiyorum
Karbon yok dedin diye soyledim canim çorba içmende bir sorun yokÇorba yı da mecbur içiyorum canım yani makarna ve bulgur dan daha saglıklı bence.
Diğer türlü çorba içmeyince cok kabızlık çekiyorum
Hamur işi diyecektim karbonhidrat yazmışımKarbon yok dedin diye soyledim canim çorba içmende bir sorun yok![]()
Ay ne kadar da düşünceli canım benim ya yedin mi yemegini hamur işi falan ye canisi aç kalma kıyamam sana bakkız otur yeter yeter dinlen migden bulanır hem oku hem yaz he yürü![]()
Aç karnına iç canım cok faydası oluyor dahiliye doktorum cok kabızlık çektiğim için bana da vermişti iki gun yapamayınca hemen içiyorum valla1 haftadir bende asiri kabizlik cekiyorm yine. Gerci bu benim hayatimin rutini ama agri cekmeme de engel degil malesef. Duphalac ictim bakalim etkisi olacak mi![]()
Sorma abla ya su temiz mi pis mi birde o kadar makyaj sac boşa gidecekti ucuz atlattikvayyyyy ağzım açık kaldı iyi ki size denk gelmemiş gülüm çıldırmalık durum olurdu
medeniyetten bi haber toplumla yaşamayı bilmeyen insanlar çok işte , müstakil bahçeli evi sevmem işi bitmez ve güvenlik açısından ama vallaha sırf milletin gürültüsünü pisliğini çekmeyeyim delirmeyeyim diye müstakil eve tamam diyorum bir de azılısından tüpeekk istiyorum , saldırsın evin etrafın da öksürene bile![]()
![]()
![]()
![]()
onun tadı daa ıyy aklıma geldi derim uyuştu , inşallah işe yarar gülüm yaaa1 haftadir bende asiri kabizlik cekiyorm yine. Gerci bu benim hayatimin rutini ama agri cekmeme de engel degil malesef. Duphalac ictim bakalim etkisi olacak mi![]()
Benim bünyem ona da alisti cnm ya. Zorla iciyorm. Bal gibi zaten kivami zor geciyor bogazimdan. 5-6 saat olmustur iceli ama tık yok malesef.Aç karnına iç canım cok faydası oluyor dahiliye doktorum cok kabızlık çektiğim için bana da vermişti iki gun yapamayınca hemen içiyorum valla![]()
cidden ucuz atlatmışsınızSorma abla ya su temiz mi pis mi birde o kadar makyaj sac boşa gidecekti ucuz atlattik
Mustakil ev olmuyorsa en ust kat olsun abla bizim ev en ustte kimseyi görmüyoruz ,duymuyoruz![]()
Benim bünyem ona da alisti cnm ya. Zorla iciyorm. Bal gibi zaten kivami zor geciyor bogazimdan. 5-6 saat olmustur iceli ama tık yok malesef.