Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende misafirimi salonda agirlarim odayi kendimiz kylkaniyoruz bir tur koltuklari degistirdim hataydi kesinlukle 3 sene dahs beklemeligmisim bunlarinda icine ettiler

Aynen ya zaten cevap vermedim annesi cikti bir seyler soyledi. Istedikleri kadar soylesinler hayatta uyaramam yavrularimi anlayissiz komsulari memnun edicem diye. Onlar cocuk tabiki bagiracaklar oynayarak cikiyorlar merdivenleri cekemiyorlar anliyorum ben de onlari ama soyleme sekilleri cok yanlis.

Baska bir komsumda uni.de ogretim gorevlisi
Onunla da karsilastik daha once ya kusura bakmayin rahatsiz ediyoruz siz dedim
O da dedi ki ne kadar guzel apartmanimiz şenleniyor onlar da olmasa ölu gibi olacagiz hic ses yok dedi!!!!

Aradaki bakiş acisina bakar misiniz!!!

Allah biliyor ya obur uyaran komsunun kizi benden yaşca buyuk, evli degil ve zaten hic selam vermeyen sorunlu bir tip. Benim cocugum yokken bile hep ben ona selam verirdim. Hep yuzu asik. Allah yardimcisi olsun boyle sorunlu tiplerin. Benden uzak olsun Allaha yakin....

Evet insanlarin gercek yuzlerini gormus oldum sadece bu degil baska durumlar da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…