- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
Eppekarasi yap yedir milleteKaynanam 1000 km uzakta annem 1kmen yakindaki sisecek mecbur
Bende öyle yapıyorum da gittim işte zaten ağladı da ufaklık pek durmadı ondan kafam karışıyor sanaldan sipariş ettim çıkmaz ayın son çarşambası getirirler galiba kargo görevlileri getirmedi 1 haftadır neredeyse şubede alıcı adreste tanınmıyor diyordu günlerce sanki getirmişler gibi bugünde baktım iade yazıyordu kardeşim yarın yetişirse gidip alacak ama zor iğrendim resmen:S benim suan 20dk inceleme luksum yok onun icin sanaldan aliyorum bebekle magaza gezmek eziyet
Ay cok sukur simdiye kadar hic sorun yasamadim kargoda . Kendim satarkende alirkende . Aldigin birseyin gelmemesi sinir bozucuBende öyle yapıyorum da gittim işte zaten ağladı da ufaklık pek durmadı ondan kafam karışıyor sanaldan sipariş ettim çıkmaz ayın son çarşambası getirirler galiba kargo görevlileri getirmedi 1 haftadır neredeyse şubede alıcı adreste tanınmıyor diyordu günlerce sanki getirmişler gibi bugünde baktım iade yazıyordu kardeşim yarın yetişirse gidip alacak ama zor iğrendim resmen
Bende bu güne kadar yaşamadım ilk oldu bu gerçekten sinirlerim bozulduAy cok sukur simdiye kadar hic sorun yasamadim kargoda . Kendim satarkende alirkende . Aldigin birseyin gelmemesi sinir bozucu
İyi geceler canımHadi iyi gwceler kizlar yarinimiz bugunumuzden guzel olsun
İnşallah canım geçmiş olsun baş ağrısı benim de kabusum
Merhaba canim gecmis olsun
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kızlar çok sağoluntatlım çok geçmiş olsun. yarın daha iyi olursun inşallah
Cok gecmis olsun,umarim cikmaz.Artik o kadar yayginlasti ki gluten hassasiyeti ve colyak hastaligiÇölyak bakılacak canım
Hayırlısı artık canım. Alıştım nerdeyse
Nasilsin canim diuet nasil gidiyor?tatmin olmak için demek ki eksiklik duygusu varmış
Günaydınlar kaptanımGünaydın kızlar ❤
Günaydın canimGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?