Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar. Hepimize hafif bir gün olsun. Ayrıca Mavi takım gününüz mavi olsun
Plaja gidiyorum ben 3 e kadar falan orda olurum. 1 yumurta haşladım yolda tırtıklarım diye. Öğlen de orada balık yiyip günü kapatmayı düşünüyorum. Ben günü kapatsam da bir sürü kahve, soda, çay, vitamin suları falan midem hep bi dolu oluyor
Bu arada gün içinde ne yiyeceğinizin şablonu varsa kafanızda kilo vermek daha kolay oluyor.

Merhaba herkese, dün evde temizlik vardı, buraya yazamadım. Sadece temizlik yaparak 10bine yakın adım atmışım, bayağı yoruldum. Akşama kadar güzeldi yediklerim ama akşam çok az yiyince, gece eşim geç gelince lahmacun söyledi. Bütün olay bozuldu. Bugün kurtarırım durumu inşaallah.

Kahvaltı 10:30
1 haşlanmış yumurta
1 sucuklu yumurta
1 dilim Beyaz peynir
1 dilim Çeçil peyniri
Domates, salatalık

Ara
3 dilim karpuz

Öğlen 13:30
2 kase et sulu yoğurt çorbası
2 kaşık kavurma
3 kaşık pilav
1 dilim Karpuz
Salata

Akşam 19:00
1 kaşık kavurma
1 kaşık pilav
1 kase yoğurt

Ara
1 maden suyu

Gece 22:30
2 lahmacun
Salata
1 mini browni intense

Kitap: Mahkûm- Freida McFadden (sayfa 265-275)

Eklentiler

• IMG_2671.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 13
4 ağuatos
Sabah hindiba kahve
Kahvaltı
1dlm k. Ekmeği
1kk peynir
Biraz sucuklu yumurta
Çay

Ara
2 tane incir

Akşam
Ekmek arası köfte
Ayran

Aralarda
1avuç kadar cips
3çay kaşığı çokokrem
Pek hakim olamadım kendime yine

Su 1.5 lt
5475 adım
Yawrukush Boncuk2307 Ellssa

Yawrukush aa sen texas
Aa ben bunu kaçırmışım. Texas ta mı yaşıyordun. Amerika yı çok severim yani turist olarak. New york aşığıyım 1 kere gittim. 1 kere de Florida ya. Ve dedim ki Miami de ben sonsuza kadar yaşayabilirim bu kış için de los angeles a bilet aldık . Ordan Las Vegas. Param olsa her sene giderdim

Hu huuu kirmizi takim nerelerdesiniz? Gozlerim yollarda, yalniz biraktiniz beni.Dukkani kapatip gidecegim, haberiniz olsun.
Haklısın şu 1-2 gündür simit börek karb bombası yaşadım acil toparlıyorum
Emzirme filan yok bitirdim o işleri benimki pis boğazlık

Teşekkür ederim
Ben o saçlarin tatliligindan dökülen smoothieye odaklanamadim.
bazen ben de tatlılığı için kızamıyorum

Farlılaşma ne demek

Çok üzüldüm. Melek olmuş canım. Sana da güzel anıları kalmıştır.Ne mutlu sana. Bir cana yuva olmuşsun güvenli limanı olmuşsun
Şort deyince benim de kilo verince rahat giydiğim şortum vardı şimdi zorlanmaya başladım. Hofff
Yaz dolması ne şekercim?
Yaz sebzeleri ile olan dolma. Kabak patlican ve antep biberi ve etli idi
Evet 20 kilo gitti. Benden birtane daha vardı sanki. Bir 20 daha giderse ancak kendim gibi olucam İnşallah Allahım çok amin
Ya evet çok çabuk sıkılıyorum:/
Sıkılma yok bu işlerde sıkılarsan vücut da sıkılmış gibi çalışır. Giysi dolabını aç sana olmayan giysinin içinde olduğunu hayal et ve asıl kendine hayata
Canım menün kafamı karıştırdı. Öğlen başlamışsın 14:20 den sonra tekrar öğle akşam olmuş. Akşam saati kaçtı

Akşam saatini yazmayı unutmuşum canım 18.20 de yedim. Ben bebeği doyur yedir yıka uyut derken kahvaltı yapmam çok geç saati buluyor siz öğle yerken ben kahvaltıda oluyorum henüz

bugün menümde kitap olucak söz veriyorum kendime
Öğretmenler odasına yeni bir öğretmen gelmiş
Eveett
Günaydın
Uyanır uyanmaz buraya baktım ama yazamadım
Bu iyiye işaret
Çok iyi
Seni görünce aylık hedefimi belirlemek istiyrum hatta belirleyeyim 72 olsun
Saatlerini de yaz canım

Akşam saatini yazmayı unutmuşum canım 18.20 de yedim. Ben bebeği doyur yedir yıka uyut derken kahvaltı yapmam çok geç saati buluyor siz öğle yerken ben kahvaltıda oluyorum henüz
Senden kalır yanım yok canım. Şu saat oldu tarçınlı kahvemle duruyorum. Henüz kahvaltı yapmadım

Afiyet olsun canim

Gece ogunun olmasa harika bir gun olacakmis canim..

Canim aralarda yediklerin yerine, 1tane meyve ye mesela.Saglikli bir atistirmalik ye, oyle olsa harika birgun olacakmis.

Canim o kadar guzel gezilecek yerler var ki burada..6yil California’da yasadim LA’de gezilecek birkac yer tavsiye edebilirim.New york taraflari cok guzel,esim cok sever orayi.Florida’da harika..Texas’ada bekleric

Haklısın şu 1-2 gündür simit börek karb bombası yaşadım acil toparlıyorum
Emzirme filan yok bitirdim o işleri benimki pis boğazlık
Harikasin canim , toparliyoruz beraber

Kaptanim bir kere vermisssin kilolari, yine verirsin.

Kızlar bugün vakumlu koşu bandı olan bir diyetisyene gideceğim 20 seans kayıt yaptıracağım bakalım kaç kg gidecek
Hadi hayirlisi canim, guzel aonuclar alirsin insallah.

Texas belki kızım biraz büyüyünce inşallah Bir de yeşili aldım ben son bir kaç senedir. Avrupa da yakın olunca Avrupa ya daha sık gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…