hee hee sen
harikaaaaa 0rh lar topiği elegeçirmişizzzzzzBende 0 im
Yok ablam her gün yapamam zaten böyle birden bire takatim kalmaz ev koca çocuklar derken doğru dürüst oturamıyorum sağol düşündüğün için altın kalpli insanhee hee sen
diğer mesajın alıntının için de diye buradan yazayım dedim , diğer türlü de gitmiyor dedin ya gülüm gider gider de senin istediğin kadar gitmiyor sanırım her gün böyle olmadığı sürece arada olabilir ,iştahı kapanır insanın detoks olsun midem dinlensin dersin o ayrı
kız yok benim ki dilde , o yüzden kocam izin vermiyii dedim onun üstüne attımYapma sen yine boşver konus olmazsa sert cikarsin sonra senin secenegi uygularsin
yavv anacım tamam kilonuz azcık ona göre yersiniz de cidden bu kadar yetti mi yarı aç yarı tok da olsa tok kalktın mı25 Eylul Menü
Sabah 09.00
1 pogaca
Çay
Öğle 14.00
Yulafli yoğurt
Akşam 19.00
4 kaşık menemen
1 dilim ekmek
Ara 21.00
4 erik 1 porsiyon üzüm
25 Eylul Spor
15000 adim 1500 puan. Son dk yetişti.
zeyneppk Zipzip- E Elif_Eylul
Gece başladım ondan. O kadar çok yoktu.Çok uğraşmalı yanlız olmuyor bu sefer hasta olcan sabahlara kadar uğrastin diye dedim
ayy iyi o zamannnnnYok ablam her gün yapamam zaten böyle birden bire takatim kalmaz ev koca çocuklar derken doğru dürüst oturamıyorum sağol düşündüğün için altın kalpli insan
Sağol tatlım. Amin insallah.Eline saglik cnm. Afiyetle yeyin insallah. Cok yordun kendini.
Abla bende peynire bayilirim. Zamanla azaltmayi öğrendimşunu fark ettim ben peyniri size göre canavar gibi yiyorum şu köy peyniri bitse de market peynirine kalsam da azaltsam mı
Kaç gram yiyorsun?şunu fark ettim ben peyniri size göre canavar gibi yiyorum şu köy peyniri bitse de market peynirine kalsam da azaltsam mı
azaltmak lazım değil miAbla bende peynire bayilirim. Zamanla azaltmayi öğrendim
İyi geceler canım.İyi geceler
Buzlar kraliçeleri
Ateşin kızları
gram olarak bilemiyorum ama genel de elin parmaklarını birleştirince parmak kısımları kadar oluyor yani baş parmağı sayma yarım el kadarKaç gram yiyorsun?
iyi geceler gülüm allah rahatlık versinİyi geceler
Buzlar kraliçeleri
Ateşin kızları
Sağol ablam çok iyisin anladım bunu tatlı dilli bir insanın kalbinde ne varsa ağzından da o çıkar iyi insanlar konuşmasından da belli oluyor anlıyorum benayy iyi o zamannnnn
altın kalpli değilim gülüm hastalıktan çok çeken , kimse hastalanmasın ister hele de ilgi çağı çocuklarınız varken, son bahar virüsü şusu busu varken bünyeyi güçsüz düşürmeden zayıflamak lazım gülüm ondan şey ettirdimdiii:))))
70 gram falan vardır. Yarışı kadar olsa dahagram olarak bilemiyorum ama genel de elin parmaklarını birleştirince parmak kısımları kadar oluyor yani baş parmağı sayma yarım el kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?