- 31 Ekim 2013
- 21.727
- 73.086
- 798
- 41
teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun
sağol canımA selam canm çok geçmiş olsun
teşekkürler canım, bir okulda muhasebeciyim, kayıtlar başladı çok yoğunum izin alamıyorum ne yazık kiÇok geçmiş olsun. Mesleğin ne? Keşke izin alabilseymişsin. Biraz da vitamin takviyesi iyi gelebilir belki.
çok teşekkür ederim kaptanımmşekerim çok geçmiş olsun
kaptanımm hastalıktan iştahım da hiç yok, çoğunlukla ilaç öncesi birşeyler atıştırmak suretiyle besleniyorum o yüzden pek menüm olmadı bu haftaPurple58
@FitFiliz
Ellssa
@bluegreeneyes
Jasminium84
ummhnisa
D Deltavealfa
armin83
sevgili takımım
bu hafta herkeste bir rehavet var, kaçamaklar, eksik menüler, olmayan sporlar. tartıya 2 gğn kaldı kendim de dahil herkesi silkelenmeye ve tartıya yönelik çalışmaya davet ediyorum.
yarın herkes ödem atıcı çayları içsin bak kaybedicez bu gidişle yapmayın etmeyin
Kendine odaklanmak her zaman iyi hissettirir kaptanım.akşam hamuru çok kaçırınca kendime ceza vermiştim hatırlarsınız, yemeiğimi yerken dertleşmeye geldim.
görüyorum ki herkeste bi yorgunluk bıkkınlık var. ben de aynı durumdayım. ev, iş, her şey üstüme geliyor delirmek üzereyim.
motivasyonumu kaybetmemek için şöyle yapıyorum: kilo verdiğim zaman gelen o hafiflik hissi bana kendimi iyi hissettiriyor. hayatımdaki her şey kötüyken sağlıklı beslenmeye kendime iyi bakmaya odaklanmak kafamı oyalıyor.
ne alaka bu kız ne anlatıyo diye düşünmeyin boktan bi hafta ve bok gibi bi gün geçiriyorum gerçekten ve yine de beslenmeme dikkat etmeye çok dikkat etmeye çalıştım, niye diye düşünürken aklıma bunu yazmak geldi. kendimize iyi bakalım iyi hissedelim ❤
sizi seviyorum yarın tartıdan hepimiz mutlu ayrılalım özellikle benim çiçek takımım
Hosgeldinn canım özledik vallaKaptancım benim geldim, yüzüm kızarmış geldim ama lütfen bir köşeye not edilsin (gelmediğim için ve kilo aldığım için yüzüm utancımdan kızarık)
of of hayatındaki toksiklerden kurtulamıyosan felaket zaten. ağlamaktan gözlerim şişti bugün çok kötüyüm gerçekten. ama halledilmicek bişe yok hayatta gerçekten de, en önemli olan şey kendimize odaklanmak.Kendine odaklanmak her zaman iyi hissettirir kaptanım.Bu delirmemek için en kadim yöntem.hem ne demişler, tencerelerinizin sizden parlak olmasına izin vermeyin.
Sadece ev işi değil tabi, hayatında ki toksiklikler için de geçerli
yavaş olsun sağlam olsun zaten, spor yapacak enerjimiz bugün yok ama yarın yine olacak94bassuk canimm yazdıklarını alintiladim gitmiş. Niye böyle olduk bilmiyorum bu ara sanki herkeste bise varmış gibi duruyor . Bende öyle diyetimi bozmuyorum ama spor yapacak enerjiyi bulamıyorum kendimde yada işte o kafa yok malesef . Artık gittiği kadar kilolar da napalim . Ayda 2 kg bile versem 1 sene de 24 eder diyorum seneye kadar hallederim napim az gitsin .
Çok sevdik tire yi. Burda hazır bi arkadaş çevresine girdik yabancılık çekmedik çok şükür. Tire köftesi mii tabi kii yerimmBen cevap yazana kadar alıntı eskidi
Hatırladım evet canım seni sahi Tireye tasincaktiniz. Umarım sevmişsinidir. Benim için tire köftesi yer misin bir günBana kısmet olmamıştı da. İzmir'de otururken tam annemle Tire gezisi ayarladigimiz gün adet ağrım tutmuştum pazarı filan da vardı o gün. Üzülmüştüm gidemedik diye. Sonra da fırsat olmadı zaten.
Nedennn ağlıyorsun güzel kadın bende öyleyim bugün dolunay filan mı var acep . Bunca şey arasında bi de diyet yapmak zorunda olmak ne kadar üzücü geliyor hadi siz yine kendinizi iyi hissetmek için biraz daha vermek istiyorsunuz da ben bildigin sismanim yaniof of hayatındaki toksiklerden kurtulamıyosan felaket zaten. ağlamaktan gözlerim şişti bugün çok kötüyüm gerçekten. ama halledilmicek bişe yok hayatta gerçekten de, en önemli olan şey kendimize odaklanmak.
yavaş olsun sağlam olsun zaten, spor yapacak enerjimiz bugün yok ama yarın yine olacakhalledemeyeceğimiz bişiy yok gerçekten tadımızı kaçırmayalım. elimizden geleni yapmaya devam edelim, yarın güzel bi gün olacak
Bende aksinee temizlik delisine döndüm bugün regl oldum ama hic durmuyorum şaka gibi yaaakşam hamuru çok kaçırınca kendime ceza vermiştim hatırlarsınız, yemeiğimi yerken dertleşmeye geldim.
görüyorum ki herkeste bi yorgunluk bıkkınlık var. ben de aynı durumdayım. ev, iş, her şey üstüme geliyor delirmek üzereyim.
motivasyonumu kaybetmemek için şöyle yapıyorum: kilo verdiğim zaman gelen o hafiflik hissi bana kendimi iyi hissettiriyor. hayatımdaki her şey kötüyken sağlıklı beslenmeye kendime iyi bakmaya odaklanmak kafamı oyalıyor.
ne alaka bu kız ne anlatıyo diye düşünmeyin boktan bi hafta ve bok gibi bi gün geçiriyorum gerçekten ve yine de beslenmeme dikkat etmeye çok dikkat etmeye çalıştım, niye diye düşünürken aklıma bunu yazmak geldi. kendimize iyi bakalım iyi hissedelim ❤
sizi seviyorum yarın tartıdan hepimiz mutlu ayrılalım özellikle benim çiçek takımım
Off en sevdiğim terapiBende aksinee temizlik delisine döndüm bugün regl oldum ama hic durmuyorum şaka gibi yaainşallah yarın tartıma birşey olmaz aklım.buzdolabı temizlemekte kaldı yapıcam yoksa erteledikçe hiç iyiye gitmiyor hazır diziler başlamadan evi şöyle bastan indirip düzene sokmaya karar verdim 2 haftadır ugraşıyorum çoğu gereksiz şeyler çöp ev ferahlamaya başladı
Çok rahat verirsin canımYa ben kendimi çok sıkmadan uzun vadeli yapmam gerekiyor kafasına girdim
Kalori saymaya çalışıyorum
Kısıtlama sevmiyorum 3 gün yemeyip 4. Daha çok yediğimi fark ettim
Kalkayım da spor yapayımyolum uzun yeni yıla 60 kg hedefi koydum
Eylül ekim kasım aralık
70-60
10 kg
10/4
Ayda 2,5 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?