Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok geçmiş olsun
teşekkür ederim canım

A selam canm çok geçmiş olsun
sağol canım

Çok geçmiş olsun. Mesleğin ne? Keşke izin alabilseymişsin. Biraz da vitamin takviyesi iyi gelebilir belki.
teşekkürler canım, bir okulda muhasebeciyim, kayıtlar başladı çok yoğunum izin alamıyorum ne yazık ki
vitamin takviyesi alıyorum canım

şekerim çok geçmiş olsun
çok teşekkür ederim kaptanımm

kaptanımm hastalıktan iştahım da hiç yok, çoğunlukla ilaç öncesi birşeyler atıştırmak suretiyle besleniyorum o yüzden pek menüm olmadı bu hafta

Merhaba arkadaslarr
Yarın cuma
Kendimi şiş hissediyorum bakalım ne zaman i ise geçecek bu durum
Hep ödemden canımmm

Kendine odaklanmak her zaman iyi hissettirir kaptanım. Bu delirmemek için en kadim yöntem.hem ne demişler, tencerelerinizin sizden parlak olmasına izin vermeyin.
Sadece ev işi değil tabi, hayatında ki toksiklikler için de geçerli

94bassuk canimm yazdıklarını alintiladim gitmiş. Niye böyle olduk bilmiyorum bu ara sanki herkeste bise varmış gibi duruyor . Bende öyle diyetimi bozmuyorum ama spor yapacak enerjiyi bulamıyorum kendimde yada işte o kafa yok malesef . Artık gittiği kadar kilolar da napalim . Ayda 2 kg bile versem 1 sene de 24 eder diyorum seneye kadar hallederim napim az gitsin .

of of hayatındaki toksiklerden kurtulamıyosan felaket zaten. ağlamaktan gözlerim şişti bugün çok kötüyüm gerçekten. ama halledilmicek bişe yok hayatta gerçekten de, en önemli olan şey kendimize odaklanmak.
yavaş olsun sağlam olsun zaten, spor yapacak enerjimiz bugün yok ama yarın yine olacak halledemeyeceğimiz bişiy yok gerçekten tadımızı kaçırmayalım. elimizden geleni yapmaya devam edelim, yarın güzel bi gün olacak

Çok sevdik tire yi. Burda hazır bi arkadaş çevresine girdik yabancılık çekmedik çok şükür. Tire köftesi mii tabi kii yerimm çok beğendik biz. İzmirden taşındın sanırım. Yolun düşerse beklerim misafirim ol canım.

Tünaydın kızlar. Çocuklar hastaydı 2gündür menülerimi hatırlayamadım. Sporlarımı ekliyeyim kaptanım.
Salı 2mil leslie+4086 adım
Çarşamba 2mil leslie +5851 adım
Bugünde bu videoyu yaptım fena terledim
94bassuk Boncuk2307 Ellssa

Eklentiler

• 1000043580.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 0
  • 1000043581.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 0
Nedennn ağlıyorsun güzel kadın bende öyleyim bugün dolunay filan mı var acep . Bunca şey arasında bi de diyet yapmak zorunda olmak ne kadar üzücü geliyor hadi siz yine kendinizi iyi hissetmek için biraz daha vermek istiyorsunuz da ben bildigin sismanim yani

Bende aksinee temizlik delisine döndüm bugün regl oldum ama hic durmuyorum şaka gibi yaa inşallah yarın tartıma birşey olmaz aklım.buzdolabı temizlemekte kaldı yapıcam yoksa erteledikçe hiç iyiye gitmiyor hazır diziler başlamadan evi şöyle bastan indirip düzene sokmaya karar verdim 2 haftadır ugraşıyorum çoğu gereksiz şeyler çöp ev ferahlamaya başladı

Off en sevdiğim terapi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…