Hoş buldum canım.Hosgeldin abla ❤
İyiyim kaptanimUyumamistim ama sitede degildim
Iyiyim canim sen nasilsin
neler yapıyorsun canımHoş buldum canım.Nasılsınız iyisiniz inşallah
Gecmis olsun canim bir bitmedi şu gripler hastaliklarBüyük kız hasta menüleri toplu yazicam inşallah
Bakayim bir profile açikmi
Estağfurullah ablacim hosgeldin
Ben yüreğimi açmışım sana profil kim ki
İyiyim kuzum...pazar günü düştük yollara geldik okula...veli toplantımız var bir saattir iki veli geldi oturuyorum. Sağlık iyi çok şükür sen nasılsın tatlım geçmişe bakamadım istediğin gibi ilerliyor mu diyetneler yapıyorsun canım
Iyiyim ablacım sen nasilsin ❤Hoş buldum canım.Nasılsınız iyisiniz inşallah
Gecmis olsun canimBüyük kız hasta menüleri toplu yazicam inşallah
üşütme mi canımBüyük kız hasta menüleri toplu yazicam inşallah
Hoş buldum filisimEstağfurullah ablacim hosgeldin
Hoş buldum filisim
Özledim seninle didişmeyi koştum geldim hemen ....hele o imocin gözümde tüttü ...çünküm kokusu yok.
Çok sevindim iyi olmana ...Rabbim sağlık huzur versin hepimize.Iyiyim ablacım sen nasilsin ❤
Gecmis olsun canim
benim bu aralar tansiyon azcık oynuyor. o canımı sıktı. yoksa diyet güzel gidiyor. çok şükür bugünüme. karbo olayını da artık daha iyi dengeliyorum. tartı oynuyorİyiyim kuzum...pazar günü düştük yollara geldik okula...veli toplantımız var bir saattir iki veli geldi oturuyorum. Sağlık iyi çok şükür sen nasılsın tatlım geçmişe bakamadım istediğin gibi ilerliyor mu diyet
Strese bağlı olabilir tansiyon. Meditasyon müzikleri dinlemeni tavsiye ederim. İlaçlar mahvediyor bünyemizi. Geçmiş olsun. Tartı hep oynasın çok sevindim.benim bu aralar tansiyon azcık oynuyor. o canımı sıktı. yoksa diyet güzel gidiyor. çok şükür bugünüme. karbo olayını da artık daha iyi dengeliyorum. tartı oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?