- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Sağol canım benimcanım beyaz proteini arttır bence tavuk göğsü balık ızgara gibitansiyon dengesizse meyve bile etkiliyor
canım rezene çayı,kimyon çayı iyi gelir
başın sağolsun kuzu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım benimcanım beyaz proteini arttır bence tavuk göğsü balık ızgara gibitansiyon dengesizse meyve bile etkiliyor
canım rezene çayı,kimyon çayı iyi gelir
başın sağolsun kuzu![]()
Ya o cok kötü bile olsa iyiyim der ama sürekli soruyoruz bir şey istiyor musun nasılsın diye moralini yüksek tutmaya calisiyoruzaypare ackerman abin nasıl canım. normal mi ilerliyor hastalık?
Canım sabah çok kötü kalktım baş dönmesi ile markete gittim geldim nefes nefese kaldım bacaklarım nasıl ağrıdı anlatamam. Ama bu sırf dün yüzünden değil birkaç gün çok sıkı yaptım herhalde vücut noluyo dedifesang bugün nasılsın canım? düne güne daha iyi misin?
bir de dün aklımdaydı ama şu tansiyon yüzünden kafam karıştı unuttum yazmayı.
birkaç yıl önce bu aralıklı oruçları, tek öğün, iki öğün durumlarını araştırırken bir şeye rastladım. bilgin olsun; tek öğün erkeklere tavsiye ediliyor, kadınlar için iki öğün uygundur deniliyor. hani aralıklı oruç yapmak isteyenler için.
bu durum da, kadın ve erkeğin hormonal durumundan kaynaklıymış. kadınlara tek öğün uygun değil deniyor![]()
Gecmis olsun canimCanım sabah çok kötü kalktım baş dönmesi ile markete gittim geldim nefes nefese kaldım bacaklarım nasıl ağrıdı anlatamam. Ama bu sırf dün yüzünden değil birkaç gün çok sıkı yaptım herhalde vücut noluyo dedibugün iki öğün yapacağım çok teşekkür ederim canım
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar mutlu pazarlar
Saol zıpzıpcım tek öğün yapmayın burdan kamu spotu olsun hahaGecmis olsun canim![]()
aynen stres ve tuz. saol canımStrese bağlı olabilir tansiyon. Meditasyon müzikleri dinlemeni tavsiye ederim. İlaçlar mahvediyor bünyemizi. Geçmiş olsun. Tartı hep oynasın çok sevindim.![]()
Canım sabah çok kötü kalktım baş dönmesi ile markete gittim geldim nefes nefese kaldım bacaklarım nasıl ağrıdı anlatamam. Ama bu sırf dün yüzünden değil birkaç gün çok sıkı yaptım herhalde vücut noluyo dedibugün iki öğün yapacağım çok teşekkür ederim canım
Evet canım az önce kahvaltımı yaptım bugün iki öğün yapacağım, hala tam kendime gelemedim toparlarım inşallah.çok zorlamışsın. aman canım sakın
iki öğün ye. sağlık çok önemli. sadece tansiyon değil, kan şekeri de düşmüştür senin. limonlu su içme sakın.
tansiyon normal şükür.Evet canım az önce kahvaltımı yaptım bugün iki öğün yapacağım, hala tam kendime gelemedim toparlarım inşallah.
Sen nasılsın tansiyonuna dikkat et aman aman
Gitti ama akli burda
Yazmıştım canım öğle saatlerinde, tek öğün yaptığım için erkenden yazdım. Bugün ikinci öğünüm bitsin öyle yazicamtansiyon normal şükür.
sen dün menü yazmadın mı? ben görmedim![]()
atladım demek kiYazmıştım canım öğle saatlerinde, tek öğün yaptığım için erkenden yazdım. Bugün ikinci öğünüm bitsin öyle yazicam![]()
Aaa abla az önce girdim profiline 10 dk önce elhan ablaya bakmış pasifken nasıl oluyor kiGitti ama akli burda![]()
Hicbir fikrim yok neden elhan ablaya bakiyorkiAaa abla az önce girdim profiline 10 dk önce elhan ablaya bakmış pasifken nasıl oluyor ki![]()
Etiket yapmayı unutuyorum zatenatladım demek ki![]()
Bilmiyorum ki bize de bakıyor mu acabaHicbir fikrim yok neden elhan ablaya bakiyorki