Kolay gelsin canim yaparsin uyumuyor muKalkayım evi p.k götürüyor salı veya çarşamba annem gil gelecek perşembe Ankaraya konsolosluğa gidecekler dönüşte birlikte memlekete gidicez bi sürü işim var ve ben daha oturuyorum bücür bişeye izin vermiyor
Simdi kum havuzuna gidiyozDaha parkta misin
Teşekkür ederim hoş buldum bitanem
Sizinle kumda debelenmek isterdim .Simdi kum havuzuna gidiyoz
Gel desem gelcenmiki pehSizinle kumda debelenmek isterdim .
Allah şifa versin canımSagol abla evet
Oy ablacum bir muciza olur da gelur mi cordeliaa bacim haberun varmidur ondanOy yesun ablası oni
Mucize oluyor işte böyle
Gelir gelir ,o bizi bırakamazOy ablacum bir muciza olur da gelur mi cordeliaa bacim haberun varmidur ondan
Gelecek inşallah. Biz buraya girmeden huzuru bulamayız ki....gelir canım bir anda karşımızda göreceğiz ....Oy ablacum bir muciza olur da gelur mi cordeliaa bacim haberun varmidur ondan
Anasida trene bindi
Sen çözersen bizede soyleCordelia 12de burdaymis nasil.oluyor ama hala uyelik kapali
Noldu kaptan nasil yamuldunNorth River @Korkuluanne @masal_19 @Kahve __Kokusu @fittanne @limonlutarcinlikek kızlar kaptanınız yamuldu
Sağlığınızı etkilemeyecek şekilde kaçamaksız yemeklerimizi yiyelim bol adım atalım en az 2 litre su içelim. Cumaya kadar sıkalım dişimizi
Biz bakarken profile bakıyor görünüyordu canim nasil geliyor anlamadikCordelia 12de burdaymis nasil.oluyor ama hala uyelik kapali
Sagol abla inşallah. Ayri odada duruyor şuan bizde belirti yokAllah şifa versin canımÇabucak iyileşmesini dilerim. Ailende başka kimsede yoktur inşallah.
Gelijce once sevelim sonra vuralim oniOy ablacum bir muciza olur da gelur mi cordeliaa bacim haberun varmidur ondan
Cordeliaa olduguna emin miyiz ?Biz bakarken profile bakıyor görünüyordu canim nasil geliyor anlamadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?