Dersimi aldım canım bugün sağlıklı ve kararında yiyeceğim inan ki daha yeni gözüm açılıyor. Ya o ödem ve artı meselesi kabusum oldu kol bileğime bakıyorum şişti galiba diyorum sapıttımYaa nolur normal diyete dön cnmbol protein sebze biraz da tuz lazım vücuda
3 e çıkart benceyoksa vücut kıtlığa gireceği için artı gelebilirsin cumaya cnm
Teşekkür ederim canım geçmiş derya deniz valla kolay gelsinfesang @60kiloyum kaptanliklariniz hayırlı olsun kizlar anca vakit buldum şimdi adım paylaşıp geçmişe gideceğim
Sagol abla evetGeçmiş olsun canım. Abin korona mi oldu?
Cup kek ,un kurabiseyi, 321 poğaçaSImdik ayse hanim
Sarma
Icli köfte
Kiymali börek
Kısır
Kabak tatlisi,yapmış
Bende elmali yapcam
Bide pasta
Çok teşekkür ederiz teyzesi Allah razı olsunNice guzel yaslara kuzunun
Un kurabiyesi mi vardıCup kek ,un kurabiseyi, 321 poğaça
Allah razı olsun amin ablaların gülüBahtı açık olsun Tuğçe kızımızın. Sağlıkla büyüsün canım...
Heee bak onlarda vardiUn kurabiyesi mi vardı
Heheee hic kacamak yapmazlarNorth River K KarlarKralicesi menekse_kokusu Kahve __Kokusu fittanne Beth18 kızlar kaptanınız yamuldu
Sağlığınızı etkilemeyecek şekilde kaçamaksız yemeklerimizi yiyelim bol adım atalım en az 2 litre su içelim. Cumaya kadar sıkalım dişimizi
Uyardinya hiç yapmiyolar uyarinca öküz gibi yiyolar sadeceKopuyorum sana
Aman at hepsini çöpe gitsin ugrasmaMenu ve adim listesi yapmam lazim ama eksik bildirimler var
Yarin sabah yaparim artik
Temiz sayfa açarızIsime gelir
Bende parkta trene atli karincaya biniyorumKalkayım evi p.k götürüyor salı veya çarşamba annem gil gelecek perşembe Ankaraya konsolosluğa gidecekler dönüşte birlikte memlekete gidicez bi sürü işim var ve ben daha oturuyorum bücür bişeye izin vermiyor
Daha parkta misinBende parkta trene atli karincaya biniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?