O zaman sadece salata yetersiz olur ablaBrokoli havuç oluyor proteini sabah yumurtadan alıyorum sadece.
Sorun benim öğlenleri yemek yememem,hep böyleydi atıştırdım hep .O zaman sadece salata yetersiz olur abla
En azindan corba vb birseyler ekleyebilirsin
Ya da salataya peynir, ton baligi,yesil mercimek ,tavuk ekleyebilirsin
Hiç moralini bozma, vücut strese girince daha zor oluyor herşey. Küçük değişiklikler işe yarar bence. Suyu ihmal etmeyin. Bir de maalesef ki düzenli spor şart.Valla son umut bugün tost yedim okulda belki harekete geçirir diye. Bütün motivasyon yerle bir oldu
Çay sadece sabah içiyorum . Türk kahvesi çok içiyordum. Sonra tahlillerim bir çıktı ki demir eksikliği. Hap başladım ve kahveyi azalttım. Yediklerim de buna uygun şekilde. Zaten kahve fiyatlarının son hali hiç içmeyin diyorÇayın ödem tuttuğunu bende yeni öğrendim
Nasıl azaltıyım çayı seviyoerum içmeyi.
Şifa olsun inşallah. Ben 2. Dozu olunca çok kötü oldum. O yüzden korkuyorumKızlar merhaba nasılsınız
3.doz aşımı oldum sabah çok halsizim
Az yemek de dogru degil iste abla kas kaybina sebep oluyorSorun benim öğlenleri yemek yememem,hep böyleydi atıştırdım hep .
Peyniri katabilirim salataya ton balığıda alayım severim light almam lazım.
Bendede çay var akşamları demlemiyorum artık,sadece hafta sonları akşam içiyorum.Hiç moralini bozma, vücut strese girince daha zor oluyor herşey. Küçük değişiklikler işe yarar bence. Suyu ihmal etmeyin. Bir de maalesef ki düzenli spor şart.
Çay sadece sabah içiyorum . Türk kahvesi çok içiyordum. Sonra tahlillerim bir çıktı ki demir eksikliği. Hap başladım ve kahveyi azalttım. Yediklerim de buna uygun şekilde. Zaten kahve fiyatlarının son hali hiç içmeyin diyor
Şifa olsun inşallah. Ben 2. Dozu olunca çok kötü oldum. O yüzden korkuyorum
Sağlıksız benimki bunun farkındayım zaten,dün akşam 1 kaşık pilav kızartma e salata yedim o kadar.Az yemek de dogru degil iste abla kas kaybina sebep oluyor
Senin yediklerini toplasan 800 kalori bile olmuyordur
Vucut kendini korumaya aliyor belki o yuzden kilo vermen yavaslamis olabilir
Gayreeeeet hamur gönderNapalim çocuğun okumakla işi yok 8-9 zayıfı var...okulu bitiremeyecek.. dersleri zaten dinlemiyo arkdaslarinida etkiliyo...biz yönlendirme yapıyoruz...ama gidiyorlar mi yoookk...okul daha eğlenceli
Ahhhh bilmezmiyim...nevsehirdeyidik ozaman oğlum yeni doğmuştu...kar kar görmekten depresyona girmiştim.. kapı dışarı cikamiyorduk
Faydası oldumu bunun acaba ..Ödem çayımı yaptım içiyorum...sizler neler içiyorsunuz...bugün son kozlarımızı oynama zamani
Ekmek teknesi miGayreeeeet hamur gönder
Hatırlıyor musun bu sahneyi
Tabiii olmazmi ödem atıyorsun...yediklerimiz vücutta ödem yapıyor az yada çok...ben kilo verirken hergun içiyordum...şimdi pazar Perşembe iciyirumFaydası oldumu bunun acaba ..
İçindekileirlerini yazabilirmisiniz acaba bende denemek istiyrum.Ekmek teknesi mi
Tabiii olmazmi ödem atıyorsun...yediklerimiz vücutta ödem yapıyor az yada çok...ben kilo verirken hergun içiyordum...şimdi pazar Perşembe iciyirum
Bazen hepimiz yapabiliyoruz. Akşam guzel karsila cocuklarionlar daha cabuk unutuyor
Ne guzel ogretmenim. Ben de meslek ogretmeniyim. Ama bolumumu yazarsam turkiyede az var bizim bolum ifşa olabilirim :)Tahmin edebiliyorum... çünkü bizd okumayacak okulda problem olanları oraya yönlendiriyoruz...
Ayyy aynı ben...çok önem veririm dakiklige...geç kalanlara bende sinir oluyorum...
Bilgisayar öğretmeniyim canım...
Malesef.,. hepimiz yaşıyoruz bu durumu
Evet yaa anlaşmış gibi aynı cümleleri söylemisiz
Hosbulduk canim. Surumussun demekki bak izinden buldum senianaaa hoş geldin bacım
ayağımı mı sürüdüm ne
Afiyet olsun canimDunku menum
Kahvalti 11.00
Bir dilim peynir
Bir haslanmis yumurta
Bir parca lavas
Bol yesillik
Aksam 18.30
Bir tabak zeytinyagli kereviz yemegi
Bir kase tarhana corbasi
Yogurt
2.5 litre su Eki Görüntüle 2971079
Zipzip-
Yok canim yani en azindan benimkilee acamiyordu. Bi paket alip dene istersen. Sokta vardi hem guzel hem uygun fiyatakulot bez ve parfumsuz alerji de yapmaz. Sokun urunu. Adini hatirlayamiyorum simdi.22 aylik. Ablası olduğu için merakli ama yapinca açıyor bence. Ve hâla emiyor. Kulot bezide acmazmi acaba
22 aylik, ablasindan gördüğü için merak ediyor gibi. Gecende 1 kez wcde cis yapti. Ama hem emiyor hâlâ hemde kış şuan
Ekmek Teknesi değil canım.Ekmek teknesi mi
Tabiii olmazmi ödem atıyorsun...yediklerimiz vücutta ödem yapıyor az yada çok...ben kilo verirken hergun içiyordum...şimdi pazar Perşembe iciyirum
Arastirayim sagolasinYok canim yani en azindan benimkilee acamiyordu. Bi paket alip dene istersen. Sokta vardi hem guzel hem uygun fiyatakulot bez ve parfumsuz alerji de yapmaz. Sokun urunu. Adini hatirlayamiyorum simdi.
OhaaaaYok nehirim ben onun ay döngüsünü takip ettim aylarca...bana ekmek çıkmadı oradanBildigin sulu göz bir kız bizimkisi
Şukella çok iyi yaaa@Filiz16 abla yok mu bugün bizi takip eden şukella tayfası sayı verde reytingler ne alemde bilelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?