eşine söyle sen hamilesinŞimdilik bununla idare etçekirdek almaya gönderildim eve gidince toplar mutfagi onuda çekerim inox yüzeylerde yağ coz öyle leke bırakıyoruz benimde buzdolabı ve bulaşık Makinesi nde var
vuuuuuuuGenel baktimda uyeler sayfasinda görünmüyor abla
Yoneticelerde ,editörlerde ve sende görünüyor
ay çokk havalııııNevoşta var şimdi gördüm aynından..
Gecen hafta listede olanlar cok gelmiyor canim devam edecekler mi bilmiyorumYine kim gitti
Çok haklısın canım ama inşallah yarın tartıya yansımaz yatana kadar daha su içecem soda içeyim erir belkiAfiyet olsun canim tarti oncesi cig borekler olmamis
Bende istiyorum ama bize vermezlervuuuuuuu
ay çokk havalııııgüle güle kullan ablacım hehe
yeşil çay iç istersen. ya da kabuk tarçın. kan şekerini düşürür en azından.Çok haklısın canım ama inşallah yarın tartıya yansımaz yatana kadar daha su içecem soda içeyim erir belki
tam ergenliğin sonu gibi20.5 yaşımda evlendim
Doğrulayın bizi de.Bende şimdi gördüm demesen farkında biledeğilim,hesabı doğrulanmış üye diyor.
Hmmm anladım canımGecen hafta listede olanlar cok gelmiyor canim devam edecekler mi bilmiyorum
Çay demledim içine kabuk tarçın atayım olmazmıyeşil çay iç istersen. ya da kabuk tarçın. kan şekerini düşürür en azından.
Iyi akşamlar canımHanımlaaaaaaarr
Esimin de benden çok kullaniyor sağolsun mutfağa banyoya kapılaraAllah razı olsun ikinizde de.Asperox benim gizli silahım.
Kolay gelsin canimTezgaha çamaşır suyu döktüm temizliğe devam. Kaçtım.
ay sen Türkiye de misiiinnnn geldin mi ailenin yanına tatlımmYok canim yani en azindan benimkilee acamiyordu. Bi paket alip dene istersen. Sokta vardi hem guzel hem uygun fiyatakulot bez ve parfumsuz alerji de yapmaz. Sokun urunu. Adini hatirlayamiyorum simdi.
Canım Pazartesi’den beri yoğun bi temizliğin içindeydim dünde misafir ağırladım..fittanne gelmedin bugun canim
Ya bi toplayamiyorum benim de gercekten en büyük sorunum bu ve hiç spor yapmıyorum su canlı dersler yüzündenIyi geceler canim
Ilk basladiginda guzel ilerlemistin canim bence bundan sonra saglikli beslenmeye odaklan
Eşim aradı öğlen 3. Doz randevusu almış, sen de al istersen dedi. Korkuyorum, 2. Dozda çok acayip oldum gece uyku ile uyanıklık arasında kalıp ölüyorum sandım. Ve 3 gün böyle çok kötü geçmiştiTeşekkür ederim kaptanım internette yorumları okudum öldük bittik felan. Bende ilk bi halsizlik yaptı tamamen geçti sonra bende okuyup korkmuştum hemen olayım yüzleşeyim dedim
Teşekkür ederim
2.doz beni de çok kötü yaptı ama bunda hiç aşı olmamış gibiyim
Altın ne olacak acaba merak ediyorum bu yaz elimde biraz para artmıştı annem gram altın al çeyiz olur sana ilerde dediydi diye 2 gram altın almıştım 490 liradan ve ağzımız uçuklamıştı şimdi bir bakayım dedim kaç ay geçti ki 2 ye katlanmış fiyatı rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Şifa olsun kaptanım
HoşbuldukAy sen de mi izliyosuuun çak
Hoşgeldin canım
İşşte buuu ikimiz de yarın giriyoruzz listeleri sallıyoruuuzzz
Canım kafandakileri boşaltmanın en iyi yolu yazmak herşeyi dök kağıdabu birinci adım
Allah rahmet eylesin canım
Şimdiden şifa olsun
Ayy saka gibi geecekten mi. Cok fena yaa.Gecen hafta 9 TL'ye aldığımız türk kahvesi 14 TL olmuş.. günde üç kez kahve içen ben şuan kahve içmeye korkuyorum
Saka yapiyorsun degil miCanım Pazartesi’den beri yoğun bi temizliğin içindeydim dünde misafir ağırladım..
Dün akşamda aklımda bazı kişiler vardı dedim hazır evi tam tur temizledim biraz da ikram hazırlığım vardı bugünde misafir aldım..
Acayip yoruldum adımlarımı sayamadım çünkü telefon saat hak getire çocuklarla misafirlerle uğraş derken 2 koca günüm gitti..
Çok şükür herşey içime sindi misafirlerim memnun ayrıldı..
Ama bi bok yedim akıllara zarar
Bugün aç kaldım epey akşam misafirlerden sonra oturdum sağlam yedim sonra takvime baktım neeee perşembe
Aha dedim poku yedin duygu
Şimdiden herkesten çok özür diliyorum bi kaç gün ihmal ettim burayı ama hemen yarın toparlanıyorum çok çok çok özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?