- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
aynen yaa çok şıkBende istiyorum ama bize vermezler
Hanımlaaaaaaarr
canım selam :) adım için biraz geç olmuş ama bütün hafta diyetin çok iyiydi bence yine sonuç iyi olur canım :)Canım Pazartesi’den beri yoğun bi temizliğin içindeydim dünde misafir ağırladım..
Dün akşamda aklımda bazı kişiler vardı dedim hazır evi tam tur temizledim biraz da ikram hazırlığım vardı bugünde misafir aldım..
Acayip yoruldum adımlarımı sayamadım çünkü telefon saat hak getire çocuklarla misafirlerle uğraş derken 2 koca günüm gitti..
Çok şükür herşey içime sindi misafirlerim memnun ayrıldı..
Ama bi bok yedim akıllara zarar
Bugün aç kaldım epey akşam misafirlerden sonra oturdum sağlam yedim sonra takvime baktım neeee perşembe
Aha dedim poku yedin duygu
Şimdiden herkesten çok özür diliyorum bi kaç gün ihmal ettim burayı ama hemen yarın toparlanıyorum çok çok çok özür dilerim
canım aralar çok mu kısa oluyor,hangi saatler?Ya bi toplayamiyorum benim de gercekten en büyük sorunum bu ve hiç spor yapmıyorum su canlı dersler yüzünden
ayneeeninsallah bu sefer su pos bogazimi tutarsam kilolar dagidecek, sobrakendime wuuwuu cekerim
Elimden geldigince az yemeye calistim ama umarim olmustur. Sagol canimAfiyet olsun canim
Baya tok tuttu bugun beni. Daha var baya kutuda. Hergun yeyip bitireyimtı tı tı hiç mi vicdan yok yaahayır kendin ekmek yersin ama çocuğuna nasıl kıyacaksın mamayı vermeyip büyük depremde bile bu kadar kötülük olmadı yaa çok üzücü
ek gıda alacak kadar oldu mu canım?
kuru öksürükse ciğeri acımıyorsa iyiye gidiyordur inşallah canımyinede bi röntgen çektirse kontrol olur
ye ye canım spagetti yerine
oh şükür canımçabucak normale dönsün inşallah
oyy canım eline sağlıkaskrhpozitif mutfaz tezgahı. Keşke öncesini de cekseydim.zipzip sayfayı güzel evim yapalım. Temizlik sayfası olsun.
canım afiyet olsunBugunku menum
08:00- 2 yumurtadan menemen, 1 dilimtt ekmek
12:00- 5 yk pilav, 8 yk tavsan eti. 1 kase salata. 1 portakal, 1 elma
15:00- 1 kase kalorisiz makarna
18:30- 1 kase peynirli salata, 3 kare bitter.
Su:2,5 lt
Spor: yok
canım çok çok şık ve temiz güzel günerde kullanın inşallahÖncesini çekmek benim aklıma geldi ama utandim burda paylaşmayafayansla dolapların uyumsuzluğu bu görmezden gelin elim ermedi fayanslari degistirmeyeEki Görüntüle 2971333
iple mi heheAllah'tan kuaför geçmişim var abla kas bıyık kendim alıyorum
domdom kurşunu çok iyiymişAllah razı olsun kaptanımız birtane bizim gibi domdom kurşunları Arada üzüyoruz onu
Neyse bu hafta çok iyi bi performans göstermem lazım yoksa beni kovacak burdan
Benim esim seviyor, o almis. Normal markette canim. Tasi ordekle tavuk arasi birsey. Kotu degil.canım afiyet olsun. tavşan etini nereden buldun? ve tadı nasıl ?
çocuklarına gösterir di miBu gün ki fiyatını not et bir yere belki son roflen olur
rica ederimTeşekkür ederim
İnşallah kuru öksürük sanirim
Girebilirim adam ediyor beni
Sen?
Sagol canim aciklamaicinçok iyi canım,bi e pirinç noodle var o da şeffafben de ondan istiyorum
evet canım hepsini bu sayfaya yazıyoruz,yarın da tartı fotoğrafında tarih + nick olcakeski gruptaki gibi canım
sarı takım menü yazmak zorunda değil,adım yarışına katılıyor, yeşil takım yarışa girmiyor sadece menü yazıyor
kırmızı ve mavi takım da kiloyla yarışıyor adım sayıları da etkiliyor puanı canım
canım diyet grubu diye yazmaya çekindim ama benim de diyette kabızlık oluyor, şekerli bişey yiyince çalışıyor ancabi parça gofret bile olabilir,sen bu çayları bırak bence kuzum hem vücudu yorar hem alışmıştır artık
kaçırdım mı acaba,her şeyi okudum amaNorth River canım başınız sağolsun
oyy canım yaa kitabın varsa başlayoutube da video varsa izle, kendini alıştır tekrardan ısın mesleğe KPSS ye mi girmen gerekiyor cnm
Daş gibi hatun daşşşşben de rüyamda büyük bi ağaca kendimi bağlamıştım şu havada yapılan pilates gibi hareketler yapıyodum haha burcu hadi gidiyoruz in diyolardı
Yılbaşı çok uzaaaakhemen gel hemeeen
iyi çok az kalmış canım yarın girecek misin masterfit e?
Teşekkür ederim canımoyy canım eline sağlık
canım afiyet olsunçok güzel,eski menülerine göre miktarlar tam diyetlik kuzum hadi hayırlı olsun tekrardan
canım çok çok şık ve temiz güzel günerde kullanın inşallah
iple mi heheay o çok zor yaa tutamıyorum
domdom kurşunu çok iyiymiş
Insallah canim ya. Kilo almadim pek gibi yarin bakarim. Ama veremedim deoyy canım eline sağlık
canım afiyet olsunçok güzel,eski menülerine göre miktarlar tam diyetlik kuzum hadi hayırlı olsun tekrardan
canım çok çok şık ve temiz güzel günerde kullanın inşallah
iple mi heheay o çok zor yaa tutamıyorum
domdom kurşunu çok iyiymiş
Super canim adimlarin
yaaaaBenim eşim yapıyor. Az önce ne uğraşıyorsun temizlikle yardımcı kadını çağır dedi. Ama yine de öküz.
bak cnm sonradan açılıyorBir bölüm izledim. Sonra nedense sıkıldım. Tekrar bakacağım.Enteresan gidiyordu. Teşekkürler.
iyi geceler spordan sorumlu bakanımızzzKaptan gitti mi? Hadi kaçtım bende. İyi geceler bebekler.
du bi bakayım listelere cnm sorunca hatırlayamıyorumEvett başka varmii
canım anlatmış kızlarCanim ben de malum yeniyim tarti fotografini çekip resim ustune nick ve tarih mi yazacagiz .
Yada telefon resim ustune otomstik tarih atiyor ya öyle mi cekecegim
Sevdim, gözüme perde inecek kadar çok sevdimtam ergenliğin sonu gibiseverek mi evlenmiştin canım yoksa görücü usülü filan mı
doğru canıminciri, cevizi normal fiyata hallettim. kayısıyı da burada sergi açan yöresel bir iki satıcı var. onlardan aldım. fiyatı piyasaya göre iyi sayılır. kuru erik evde var. geçen sene biz kurutmuştuk balkonda. fındığı da artık bugünkü zamma yakalanarak aldım. ama dışarıda çok çok yükseğe gördüm. o nedenle aldım artık. ama badem yok artık. valla o fiyata alamam. acayip pahalı olmuş. zaten ayıptır söylemesi dünya para verdim bunlara.
elimin altında atıştırmalık olsun istiyorum. bunlar diyette iyi oluyor. ama artık lüks oldular valla
cnm çok iyi yürümüşsün
canım doktora mı görünsen artıkKizlar eve yeni geldim çocuğu doyurup yatırıp sonra geçmişi okuyacağım.
HALA TUVALETE ÇIKAMADIM İNANİLMAZ BİŞEY
aynenn tam diyetlik bebeğimElimden geldigince az yemeye calistim ama umarim olmustur. Sagol canim
Baya tok tuttu bugun beni. Daha var baya kutuda. Hergun yeyip bitireyim
ye ye :) koyduğun malzemelerin tadını da alıyor di mi?Benim esim seviyor, o almis. Normal markette canim. Tasi ordekle tavuk arasi birsey. Kotu degil.
rica ederimSagol canim aciklamaicin
Teşekkür ederim canım
e süpeerrrInsallah canim ya. Kilo almadim pek gibi yarin bakarim. Ama veremedim de
yaaSevdim, gözüme perde inecek kadar çok sevdim
Daha önce çok kez anlattim. Eşimle de sorunlar yaşadim çok hangisini anlatayim. Tanidigim adam değil. Yaşlarimiz cok gencken evlendik ve değiştikrica ederim
e süpeerrrvereceğiz canım başka çare yok
yaae ne mutlu sana canım, pişmanlıkların eşinle ilgili değil o zaman ,biraz daha geç evlenmek isterdim demiştin onun dışında neler var? anlat rahatla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?