- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Benim üstümde
Ben öyle yapıyorumGerçekten ya alacaksan kiloyu hakkını veticeksen şöyle çay eşliğinde ekler minnak pastaciklarla sabah sıcacık simit yanında üçgen peynir domatesle veya kızarmış ekmeklere sürülen çikolata recellerle veya akşam yemeginde bol tereygli sarımsak yoğurtlu güzel bir mantıylaay kendim geçmişim neredeyiz biz
Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin
Günaydın guzel bir hafta olsun hepimiz icin inşAllah
Gunaydin kizlar
Günaydın masterfitin kizlari
günaydınnn herkeseeee
Günaydın hanimlar
Günaydın... Mutlu haftalar herkese.
Günaydın kızlar güzel bir hafta başlangıcı olsun inşallah,
Günaydın Yıldızlar.
Günaydınnn
Günaydın herkese daha yazamadan gitti anlamadım neden?
E Elif_Eylul Teşekkür ederim kaptanım, kolay gelsin canım
Cixxxx pankek,cevizli kek, fincanda kek ana dün hep kek yemişimKabak mamalarıdır inşallah
Hadi bismillah yeni güne , hayırlı huzurlu günler diliyorum masterfitin azimli hatunları
Heyecanla beklemekteyim kaptanlar ne kadar kilo verecek
Günaydın kızlar maşallah eksiler gelmeye başlamışGünaydın
Cuma 75.2
Fark 200 gr
Eksin çok güzel geçen hafta veremediğini bu 2 günde fazlasıyla vermişsin
Tebrik ederim canımGünaydın
Cuma 75.2
Fark 200 gr
Ben de bu eksilerden sonra kaptanları merak ediyorum.Iki guzel ekside kırmızı takimdan geldi diger bildirimler ve kaptanlarin bildirimlerini merakla bekliyorum :)
İnşallah bugün avantaj bizden yana olacakIki guzel ekside kırmızı takimdan geldi diger bildirimler ve kaptanlarin bildirimlerini merakla bekliyorum :)
Cuma günü adetin son günü ödem tuttum büyük ihtimalle canım oda hafta sonu indiEksin çok güzel geçen hafta veremediğini bu 2 günde fazlasıyla vermişsin
Eksi 1 gelirsinBende paylaşayım tartimi bari
Ama bildirimler tamamlanmadan açıklanmayacak kiOnemli olan kaptanlarin bildirimleri aslinda
Eksin güzel canım tebriklerGünaydın
Cuma 75.2
Fark 200 gr
Sen bende daha harikasınnnHarikasın canım maşallah
Cumaya eksiler gelir.
Günaydın.Günaydınnn
Günaydın.Hadi bismillah yeni güne , hayırlı huzurlu günler diliyorum masterfitin azimli hatunları
Heyecanla beklemekteyim kaptanlar ne kadar kilo verecek
Maviş kaptan girmese daha iyi.
Tebrikler canım.
Tebrikler canım.Günaydın
Cuma 75.2
Fark 200 gr
Bende dünkü kadar zorlanmam sanırım dizi izlerken yürüyünce eşim dalga geçiyorYürüyüşten geldim 8,5oo adım attım15 oo tamamlamak daha kolay olucak
Oo cok süper olmussun cnm. Hic kilolu görünmüyorsun. Emegine degdi cnm. Insallah daha da vereceksin.Bu da ben
Kaptan kiz dünki verdigin taktiklerin hepsini uygula da öyle cik tartiyaKilo bildirimi yapıcam birazdan acun beye WC çıkmayı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?