- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Sen deniycende kim diyecej vermişsin aslanlar gibi 2,5 kilo daha ne olsunYeni üyeler alıyoruz hadi bastırın sarı takım demek spor+ koruma demek ( diyene bak )
Cuma yarışmalarından daha çok takipçimiz var hayran sayfasımi oluşturacakYapimci olmak bunu gerektiriyor bak daha sonuclari açıklamadim
Az once 46 ziyaretçi görünüyordu
insa canimmCumaya çok güzel eksi gelecek Eminim canim
Teşekkür ederim canım
benim vki millattan önce kalma
Düzenledim
Olabilirim70 de kurtarırım ben
Sen deniycende kim diyecej vermişsin aslanlar gibi 2,5 kilo daha ne olsunYeni üyeler alıyoruz hadi bastırın sarı takım demek spor+ koruma demek ( diyene bak )
Anket ekleniyor mu acaba bu hafta kim kazanır diye anket düzenlesek miCuma yarışmalarından daha çok takipçimiz var hayran sayfasımi oluşturacakyukarı anket açalım herkes kimi tuttuğunu seçsin
mukemmelll fikirrr ankettttttt kesinlikleee cok heyecanli olur bu hafta gectide cumayaCuma yarışmalarından daha çok takipçimiz var hayran sayfasımi oluşturacakyukarı anket açalım herkes kimi tuttuğunu seçsin
35 misupersin karsinda egiliyorum Siz arkamda oldugunuz surece rahatim guvenim tam
Akşam bacaklarininin Ağrısından uyuyamazsin ama 5ooo yeter bence ben senin iyiliğini düşünüyorum cnmtamam kaptanim bugun 15 bin yapmak icin elimden geleni yaoacagim simdi ders arasi yuryuyorum zaten
Bu sefer sixpack yapacağım vermem lazım kocam da diyete başlıyor beraber devam (tabi ben arada kaçamak yaparim kocama yok şekeri çıktı) an itibari ile 85 kilodan 79 düştü 10 gün içinde ona bir 5/7 kilo verdireyim sonra spor yapacakSen deniycende kim diyecej vermişsin aslanlar gibi 2,5 kilo daha ne olsunönünde saygıyla eğiliyorum pirim
ben gecen buraya yazarken bir randevuya gec kaldim allah iyiliginizi versin emi diye saydirdim sizeBu sefer kesin gidiyorum yoksa okula geç kalicaz çok konuşmayın emi
Konuşanın ağzına sinek girsin
Kesin zeynep kazandi cunku dilek cok uzulurFark o kadar az ki kaptanlardan biri cok üzülecek
Bu iyiliğin gözlerimi yaşatıyor.Akşam bacaklarininin Ağrısından uyuyamazsin ama 5ooo yeter bence ben senin iyiliğini düşünüyorum cnm
dün yaptigım sporlarla bu gece bacaklarim cok agridi ama ben inanilmaz zevk aldimAkşam bacaklarininin Ağrısından uyuyamazsin ama 5ooo yeter bence ben senin iyiliğini düşünüyorum cnm
Ekleyebilmek lazım kaptanım dur ben kendi açtığım bir konuda deneyeyimAnket ekleniyor mu acaba bu hafta kim kazanır diye anket düzenlesek mi
Zeybep az mı üzülür.Kesin zeynep kazandi cunku dilek cok uzulur
ayyyy kimmmmmmmFark o kadar az ki kaptanlardan biri cok üzülecek
İnsan nasil degisiyor demi baska bir kişi gibiTeşekkürler.
Cokta yokmus canim kilosu kilolu diyordun ya daha cok bekliyordum benBu sefer sixpack yapacağım vermem lazım kocam da diyete başlıyor beraber devam (tabi ben arada kaçamak yaparim kocama yok şekeri çıktı) an itibari ile 85 kilodan 79 düştü 10 gün içinde ona bir 5/7 kilo verdireyim sonra spor yapacakevlendiğimiz de 60 kilo bile değildi adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?