- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Git cocugu okula birak gec kalacaksinizMaşallah canım
Ne kadar iyi kalplisin gözlerim yasardi
Sende nekadar zekisin ailenin yeni akıl küpü seni seviyorumMaşallah canım
Ne kadar iyi kalplisin gözlerim yasardi
Ablam gelince bendeEspiri kotamiz 5, karsi takima cirkeflik 5 miydi ona gore hepsini sabahtan kullanmayayim
Ödemdir diye düşünüyorum cumaya kadar verirsin ablahemen yazıyorum gülüm
cuma 80.4
pazartesi 81.8
malum dönem başladı dün
Günaydın abla ❤
Zorla çıkaracan yeter daKaptanım bir WC yapıp tartiyimi güncellesen
hep oluyor ödemdir gülüm , az da kafamı sakinleştirirsem cumaya kadar sıkıntı olmaz gider allahın izniyleÖdemdir diye düşünüyorum cumaya kadar verirsin abla
Günaydın abla ❤
Onun bildrimini beklemeyiz canim diger kizlar bildirsin aciklayalaimZipzip- Canim sandriyon gelmiyor kac gundur o bildirim vermeyebilir
Espiri kotamiz 5, karsi takima cirkeflik 5 miydi ona gore hepsini sabahtan kullanmayayim
Si×pack ne acabaBu sefer sixpack yapacağım vermem lazım kocam da diyete başlıyor beraber devam (tabi ben arada kaçamak yaparim kocama yok şekeri çıktı) an itibari ile 85 kilodan 79 düştü 10 gün içinde ona bir 5/7 kilo verdireyim sonra spor yapacakevlendiğimiz de 60 kilo bile değildi adam
E ile degil i ile yazilmisSi×pack ne acabaaklıma gelen şey değildir de
Benim yüzümden canım.@sadriyon niye gelmiyor arti ciktim diye mi noldu
Valla artik ben bir baskasinin yuzunden olduguna inanmiyorum . Enerjisi biten zaten gitmek isteyen baskasini bahane ediyor nokta !!!Benim yüzümden canım.
artı çıktı diye gelmez mi gülüm ,öyleyse bende mi gelmeseydim@sadriyon niye gelmiyor arti ciktim diye mi noldu
Ben sabitim
Bende kahvalti yapicam iştah gitti hazirlamaya bile enerjim yok sonuca kitlendimZipzip- açıkla artık. Spor yapmam lazım çok gerildim. Kim kazandı.
Sen görmeyi daha da incelmissinTeşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?