tesekkur ederim insa kaptanim inaniyorummSabit olmanda guzel canim cumaya eksi gelir
Senin vki bakip soyledim ben 67 olsam kilolu gösteriyorBak o zaman sansim artıyor
Baya bir uzun bir surecEvet biraz zaman lazımgönül ister ki hepiniz gelin ama şartlar müsait değil ay Allam ya
Onu kendi kaptanlari söylesin dedimKaptanım bu kadar şekerolma sabitler neden sabit bakayım
Sovecek şimdi kesinAblam geldi
VK düzenle bakayım senBaya bir uzun bir surecoff bugün yine çok konuştum düştü çenem
Sen sari takim kaptani ol ablan gibi zopacisinKaptanım bu kadar şekerolma sabitler neden sabit bakayım
Bol spor ve eksi lazım canım. Hele ki kaptanımız kaybettiyse aç kalmamız lazım. Her türlü alacağız.
Aynen bende karışmayım tek cikoya bakacam bu hafta elimde o varOnu kendi kaptanlari söylesin dedim
E napak sopayı görmeden pacalari sivamiyorsunuzSen sari takim kaptani ol ablan gibi zopacisin
Bence boyuna gelmeden kimse sabit listeye geçmesin. 1 60 ise 60 kg olsun.Sarı listeye girmek için bir limit koyabiliriz aslında hedef listesine yakın olanlar gecebilsin mesela yoksa Dilek kaytaracak oraya gözü kaldı
Kesin +2Aynen bende karışmayım tek cikoya bakacam bu hafta elimde o var
22 VK istiyoruzBence boyuna gelmeden kimse satiblisteye geçmesin. 1 60 ise 60nkg olsun.
Cumadan sonra benide alAynen bende karışmayım tek cikoya bakacam bu hafta elimde o var
Simdiden kaptanim hissettim seniE napak sopayı görmeden pacalari sivamiyorsunuz
Ben sert cikmak istemiyorum sertmi olmak lazimOnu kendi kaptanlari söylesin dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?