Aaa çok üzüldüm ne oldu ki?canım beni sormuşsun, işsiz kaldım yine.. Evde de internet yok.. Salla kazandan 1 gb çıktı girdim kulübe. Nasılsınn
Tamam akşam paylaşacağımBugun menunu bekliyoruz canim
Sevindim iyi olmana tatlımmmIyiyim canim ne olsun ayni devam ediyor degisik birsey yok
Ayy hiç sorma, ekonomik kriz beni yerlerden yerlere vurup duruyor sağolsun.. Bu devirde işsizlik çok zor. Heleki şu zamlarla geçinmek mümkün değil hayırlısı bakalım..Aaa çok üzüldüm ne oldu ki?
Selam bayadır yokum ama bulgur pilavı, nohut, mercimek çorbası hepsi bakliyat, bence birini tercih etsen hoş olurKızlar akşama bulgur pilavı,mercimek çorbası,k.bahar ve brokoli salatası,nohut var bunlar yemek için fazla mı
Mercimek ve nohut gaz yapıcı zaten.Kızlar akşama bulgur pilavı,mercimek çorbası,k.bahar ve brokoli salatası,nohut var bunlar yemek için fazla mı
Kendin icin soruyorsan fazla canimKızlar akşama bulgur pilavı,mercimek çorbası,k.bahar ve brokoli salatası,nohut var bunlar yemek için fazla mı
Ben de etli kurufasulye yapacağım ama yanına sadece yoğurt ve yeşil salata var senin sıcak cesitin fazla olmuş küçük küçük ye bari ölçüleri az olsunKızlar akşama bulgur pilavı,mercimek çorbası,k.bahar ve brokoli salatası,nohut var bunlar yemek için fazla mı
Cook gecmis olsun canim Allah sifa versinDedem rahatsizmis. Dun aksam test vermisler pozitif çıkmış. Kendisi agir astim hastasi. Ananemde kalp hastasi çok üzgünüm. Uzak olmak ne zor şimdi
Mesela ben olsam salatayı ve yanına bir kepce nohut tercih ederdimKızlar akşama bulgur pilavı,mercimek çorbası,k.bahar ve brokoli salatası,nohut var bunlar yemek için fazla mı
Canim korkma aşılarını olmuşlar miydi Allah korusun size bağışlasın benim anne babam kayinvalde kayinbabam babaannem aşıdan sonra kolay atlattılarDedem rahatsizmis. Dun aksam test vermisler pozitif çıkmış. Kendisi agir astim hastasi. Ananemde kalp hastasi çok üzgünüm. Uzak olmak ne zor şimdi
Hoş geldin kaloricimSelamlar kızlarr, hepinizi özlemle kucaklıyorumm
O zaman bir an önce iş bulman için dua ediyoruz.canım beni sormuşsun, işsiz kaldım yine.. Evde de internet yok.. Salla kazandan 1 gb çıktı girdim kulübe. Nasılsınn
cok geçmiş olsun Allah şifa versinDedem rahatsizmis. Dun aksam test vermisler pozitif çıkmış. Kendisi agir astim hastasi. Ananemde kalp hastasi çok üzgünüm. Uzak olmak ne zor şimdi
Çok geçmişler olsun umarım en hafif şejkilde atlatır dedeniz.Dedem rahatsizmis. Dun aksam test vermisler pozitif çıkmış. Kendisi agir astim hastasi. Ananemde kalp hastasi çok üzgünüm. Uzak olmak ne zor şimdi
Çok geçmiş olsun canım inşallah atlatıp tez vakitte sağlığına kavuşur deden.Dedem rahatsizmis. Dun aksam test vermisler pozitif çıkmış. Kendisi agir astim hastasi. Ananemde kalp hastasi çok üzgünüm. Uzak olmak ne zor şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?