- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.811
- 548
- 31
Hoş geldin kaloricim
hoşbuldum ablacım teşekkür ederim duanda yer ayırdığın için, seni çok seviyorummO zaman bir an önce iş bulman için dua ediyoruz.
çok geçmiş olsun, şifa diliyorum..Çok geçmiş olsun canım inşallah atlatıp tez vakitte sağlığına kavuşur deden.
Hosgeldin canimkızlar merhaba. kusura bakmayın giremedim. şimdi geldim.
amin canım. şu al ver olayını pek sevmiyorumHayirli olsun her iki takima da
amin canım. şu al ver olayını pek sevmiyorumçünkü alıp, kimseyi vermek istemiyorum. üzülüyorum
okumadım daha geçmişi. olsun artık yazdım.
Iyi yaptin canim en guzeli böyle heyecanli oluyorokumadım daha geçmişi. olsun artık yazdım.
yılbaşı hurmaları tırmalamış
senin humus tarifin nasıl canım?humus yapıoduk
yediğim humuslar yol su elektrk olarak geri döndü abla
aşırı kilo almışım: D
Veririm inşallah.yılbaşı hurmaları tırmalamışolsun canım verirsin sen
Canım kalorim ben de seni seviyorum.hoşbuldum ablacım teşekkür ederim duanda yer ayırdığın için, seni çok seviyorumm
geçmiş olsun canım. bu aralar herkes hastasağ ol gülüm , koca oğlan böyle ateşli hasta olmayalı 8-10 yıl olmuştur , 3 gündür bakıma aldım sıpamı az iştahı gelsin diye :))))
yaşınız kaç olursa olsun ,kendinize iyi bakın hastalanmayın anneler üzülüyor ona göre :))
Teşekkür ederimSelam bayadır yokum ama bulgur pilavı, nohut, mercimek çorbası hepsi bakliyat, bence birini tercih etsen hoş olur
Nohut bulgurMercimek ve nohut gaz yapıcı zaten.
Bulgurda az yersin brokoli ve k.i bahar süper
Valla açlık bastırdı o yüzden sorayım dedim.Ben de etli kurufasulye yapacağım ama yanına sadece yoğurt ve yeşil salata var senin sıcak cesitin fazla olmuş küçük küçük ye bari ölçüleri az olsun
TamamdırKendin icin soruyorsan fazla canim
tedavim sürüyor zaten canım. çürükten değil iltihap var kökte.Günaydın csnım
Geçmiş olsundişin evde çözümü olmaz. Doktora gitmen gerek. Allah korusun daha da kötüleşir
Az yersin ikisindende,geçenduymuştum bulgur vücutta su tutarmış ..Teşekkür ederim
Nohut bulgurtamamdır
Valla açlık bastırdı o yüzden sorayım dedim.
Tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?