aman dikkat et canım. geçmiş olsun. evde boğaz spreyi varsa sık. ıhlamur, adaçayı .......Bogaz agrisiyla uyandım hiç halim yok
Ve işe başladım
offff Allah şifa versin canım. hafif atlatırsın umarımmaalesef pozitifim.
Allah şifa versin canım ikisine deDedem rahatsizmis. Dun aksam test vermisler pozitif çıkmış. Kendisi agir astim hastasi. Ananemde kalp hastasi çok üzgünüm. Uzak olmak ne zor şimdi
Sagol canım. Yüzünü kara cikarmayacagim.valla dişten keyfim yok canım. şöyle bir baktım. evet artıymışsın. olsun isveçle verirsin güveniyorum ben sana.
Amin. Çok sağol canım.Canım çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
Afiyet olsun Allah kabul etsin canim03/01/2022 (oruçluydum sahur yapmadım)
17:53
1 kase (2 kepçe) tarhana çorbası
1 yemek tabağı dolusu kurufasulye
1/2 kase yoğurt
1/2 dilim sade kek
Su 1 lt yatana kadar 1,5 olur inşallah
Spor
60 dk tempolu yürüyüş 300 p
11695 adım : 1169 p
İzin verirseniz 1 porsiyon meyve yemek istiyorum
Ankee
Zipzip-
Eksiler super olmus. Insallah cumaya gelelim heo beraber eksiylekızlar artılar üzülmesin. yılbaşı herkes kaçırdı. toparlarsınız
eksiler çok güzelsabitler de iyi cumaya kadar dikkat ederseniz herkes eksi gelir. güveniyorum size.
valla benim de eksim süpriz oldu. Allahın bir lütfu herhalde
Sensiz olmaz tabi
Geçmiş olsun kolay geçirsin ameliyat ini insanlahKızlar annem carsamba hastaneye yatacak. Ameliyat için. Kadın hastalıkları ile ilgili bir ameliyat olacak O yüzden ben 30.000 adımi sadece yarın atarimm . 8.000 adım ve diyete devam. Merak etmeyin.
gecmis olsunKızlar annem carsamba hastaneye yatacak. Ameliyat için. Kadın hastalıkları ile ilgili bir ameliyat olacak O yüzden ben 30.000 adımi sadece yarın atarimm . 8.000 adım ve diyete devam. Merak etmeyin.
Neden ki canim gecmis olsunAy bugün kalbim çok çarpıntı yaptı kızlar var mı aranızda benim gibi bu durumu yaşayan
Amin canım . Sağolasın Tamam şimdi bir baby avokado yiyorumAfiyet olsun Allah kabul etsin canim
Orucmussun vakitte erken bence yiyebilirsin
Sağol tatlım.gecmis olsun
Afiyet olsun canım.Amin canım . Sağolasın Tamam şimdi bir baby avokado yiyorum
geçmiş olsun canım
Bu salgın bir yakamizi bırakmadı çok geçmiş olsun
Ne atabilirsem onu yapicam artıkCanim zorlama adimlar icin kaptanda hasta oldugu kadar
Adimlar cok etkilemiyor zaten
gecmis olsunn
Geçmiş olsun canım
Sağolun kızlarah ah allahım acil sifalar versin canım
Dune göre biraz daha iyiyim canım elhamdülillah haşlanmış patates çubuk kraker ikilisi ile duruyorumaskrhpozitif iyi misin canım?
Adim atmasanda olur canim hic sorun olmazNe atabilirsem onu yapicam artık
Sağolun kızlar
Dune göre biraz daha iyiyim canım elhamdülillah haşlanmış patates çubuk kraker ikilisi ile duruyorum
ameliyatı kolaylıkla geçer inşallah canım. Allah şifa versin.Kızlar annem carsamba hastaneye yatacak. Ameliyat için. Kadın hastalıkları ile ilgili bir ameliyat olacak O yüzden ben 30.000 adımi sadece yarın atarimm . 8.000 adım ve diyete devam. Merak etmeyin.
Çok teşekkür ederim. İnşallah. Sağolun.ameliyatı kolaylıkla geçer inşallah canım. Allah şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?