Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar annem carsamba hastaneye yatacak. Ameliyat için. Kadın hastalıkları ile ilgili bir ameliyat olacak O yüzden ben 30.000 adımi sadece yarın atarimm . 8.000 adım ve diyete devam. Merak etmeyin.
Allah Allah ne kadar çok geçmiş olsun mesajı yazdım. Takımımıza nazar mı değiyor noluyor. Allah esirgesin hepinizi ailenizi ve sevdiklerinizi.
Annene acil şifalar dilerim canım. Allah iyilik sağlık versin. Kolaylıkla toparlanmasını dilerim.

Sende mi zayıflamaya karar verdin hatilardin mi bende kasim.anneleti topigindeydim sen en son 59 kiloyum dedin ne ara aldın
3 te oğlun vardı
Of of hiç sorma

Bebeğim 6 aylıkken en son daha 57 ye düşmüştüm alerjik bebek olduğu için sadece sebze yiyip onu emziriyordum sonra 6 aylık olunca alerjisi bitti ben de her ay 1 kilo aldim bi de kilo aldıkça insan daha da yiyor yani ben oldum sonuç bu inşallah vericem

Seni hatırlayamadım canım sen de mi kilo aldin bebeğin nasıl benim bebeğim 14 ayı bitirdi yemesi içmesi çok iştahlı değil ama yediriyorum sıkmadan memeye güveniyor o yüzden süt kesilmesın diye şok diyet yapmadan başladım güzel geçti ilk günüm

Şimdi yeşilçay içiyorum

03 Ocak 2022

sabah 10.00
1,5 kk peynir
5 zeytin
1 tk muammara
1 tk erik reçeli meyvesinden
biber
1 dilim ekmek

öğlen 13.30
pideli köfte
köz domates ve biber
2 yk yoğurt

ara 18.00
1 tutam leblebi
kahve

akşam 18.45
2 kepçe sebze çorbası
1 yumurtayla ıspanak kavurması
karışık turşu

yatana kadar 1,5 lt su olur herhalde Zipzip-

Sabah uyanınca 1 bardak su

Kahvaltı 1 yumurta 1 ince dilim peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek 1 fincan limonlu yeşilçay yesillik

Ara yapamadım kahvaltı geç oldu

Öğlen 8 yemek kaşığı yoğurtlu makarna

Ara şekersiz kahve

Akşam 2 kepçe etli kurufasulye küçük kase yoğurt salata, ekmek yok

Şimdi yeşilçay

Gün boyu 2 3 litre su

Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim.

Afiyet olsun canım

10.00 İki yumurtali omlet , maydanoz, peynir, zeytin, domates, salatalık, , bir ince dilim tb ekmeği, iki ceviz, çay
17.00 Sade Türk kahvesi
19.00 İki parça ızgara kuzu , salata , yoğurt
Bitki çayları
Su iki litre dolmadı ama yatana kadar geçecek inşallah.
Zipzip- Ankee
Spor: Adımlarım hâlâ eksik tamamlayınca ekleyeceğim.

Afiyet olsun ablacim

Kızlar annem carsamba hastaneye yatacak. Ameliyat için. Kadın hastalıkları ile ilgili bir ameliyat olacak O yüzden ben 30.000 adımi sadece yarın atarimm . 8.000 adım ve diyete devam. Merak etmeyin.
Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur
bulgur pilavı ve karnıbahar brokoli salatası yesen yeter canım bence. hem bunların hepsi şişirir seni.
Yemeğimi yedim canım bulgur pilavı nohut ve brokoli salatası
Ay bugün kalbim çok çarpıntı yaptı kızlar var mı aranızda benim gibi bu durumu yaşayan
Canım eğer ki panik atak yada anksiyeten yoksa kahve yapabilir

Selamlar
Bugün planına uydum çok şükür
Sabah 10:00 fitre kahve
Öğle: 2 haşlanmış yumurta 1 küçük boy salatalık 3-4 kaşık yoğurt
Ara: yeşilçay ve su
Akşam çig ıspanaklı peynirli salata
Su :2 lt
Zipzip- Cordelia Ankee askrhpozitif
Adım

Eklentiler

• 30A2F38E-982F-4460-B3A7-763254495D9C.webp
    13 KB · Görüntüleme: 29
Bugün hiç modum yok kendimi çok kötü hissediyorum.

Sabah 11.00

2.5 wasa
Peynir domates acı biber

Akşam 15.00

Bir dilim pizza
Birkaç patates kızartması
Acı biber turşusu
Peynir

Su yatana kadar 2 litre olur
Afiyet olsun canim dinlen yorma kendini daha fazla dün temizlik ve adimlarinda yordu sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…