çay kahve fazla kaçtığında da olur. öyle mi oldu acaba? geçmiş olsun.Ay bugün kalbim çok çarpıntı yaptı kızlar var mı aranızda benim gibi bu durumu yaşayan
Tatlım geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Diş ağrısı zordur. Geçen yıl şubattan hazirana sürdü tedavim. Tedaviyle sagligina kavuşursun ihmal etme.tedavim sürüyor zaten canım. çürükten değil iltihap var kökte.
İyi akşamlar canım. İnşallah gitmezsin çok üzülürüm.Ben kaçtım iyi akşamlar hanımlar yarına yok olursam mapısa ziyaretime beklerim
Geçmiş olsun canım. Yakın zamanda aşı oldun mu ? Geçmezse hekime görün. Durduk yere çarpıntı olmaz. Bir sürü sebebi var inşallah sadece heyecandandir.Ay bugün kalbim çok çarpıntı yaptı kızlar var mı aranızda benim gibi bu durumu yaşayan
Allah Allah ne kadar çok geçmiş olsun mesajı yazdım.Kızlar annem carsamba hastaneye yatacak. Ameliyat için. Kadın hastalıkları ile ilgili bir ameliyat olacak O yüzden ben 30.000 adımi sadece yarın atarimm . 8.000 adım ve diyete devam. Merak etmeyin.
evet zor valla.Tatlım geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Diş ağrısı zordur. Geçen yıl şubattan hazirana sürdü tedavim. Tedaviyle sagligina kavuşursun ihmal etme.
Of of hiç sormaSende mi zayıflamaya karar verdin hatilardin mi bende kasim.anneleti topigindeydim sen en son 59 kiloyum dedin ne ara aldın
3 te oğlun vardı
Afiyet olsun kaptanim03 Ocak 2022
sabah 10.00
1,5 kk peynir
5 zeytin
1 tk muammara
1 tk erik reçeli meyvesinden
biber
1 dilim ekmek
öğlen 13.30
pideli köfte
köz domates ve biber
2 yk yoğurt
ara 18.00
1 tutam leblebi
kahve
akşam 18.45
2 kepçe sebze çorbası
1 yumurtayla ıspanak kavurması
karışık turşu
yatana kadar 1,5 lt su olur herhaldeZipzip-
Afiyet olsun canim.Sabah uyanınca 1 bardak su
Kahvaltı 1 yumurta 1 ince dilim peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek 1 fincan limonlu yeşilçay yesillik
Ara yapamadım kahvaltı geç oldu
Öğlen 8 yemek kaşığı yoğurtlu makarna
Ara şekersiz kahve
Akşam 2 kepçe etli kurufasulye küçük kase yoğurt salata, ekmek yok
Şimdi yeşilçay
Gün boyu 2 3 litre su
Afiyet olsun canım03 Ocak 2022
sabah 10.00
1,5 kk peynir
5 zeytin
1 tk muammara
1 tk erik reçeli meyvesinden
biber
1 dilim ekmek
öğlen 13.30
pideli köfte
köz domates ve biber
2 yk yoğurt
ara 18.00
1 tutam leblebi
kahve
akşam 18.45
2 kepçe sebze çorbası
1 yumurtayla ıspanak kavurması
karışık turşu
yatana kadar 1,5 lt su olur herhaldeZipzip-
Afiyet olsun ablacim10.00 İki yumurtali omlet , maydanoz, peynir, zeytin, domates, salatalık, , bir ince dilim tb ekmeği, iki ceviz, çay
17.00 Sade Türk kahvesi
19.00 İki parça ızgara kuzu , salata , yoğurt
Bitki çayları
Su iki litre dolmadı ama yatana kadar geçecek inşallah.
Zipzip- Ankee
Spor: Adımlarım hâlâ eksik tamamlayınca ekleyeceğim.
Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşurKızlar annem carsamba hastaneye yatacak. Ameliyat için. Kadın hastalıkları ile ilgili bir ameliyat olacak O yüzden ben 30.000 adımi sadece yarın atarimm . 8.000 adım ve diyete devam. Merak etmeyin.
Yemeğimi yedim canım bulgur pilavı nohut ve brokoli salatasıbulgur pilavı ve karnıbahar brokoli salatası yesen yeter canım bence. hem bunların hepsi şişirir seni.
Canım eğer ki panik atak yada anksiyeten yoksa kahve yapabilirAy bugün kalbim çok çarpıntı yaptı kızlar var mı aranızda benim gibi bu durumu yaşayan
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım.
Afiyet olsun canimSelamlar
Bugün planına uydum çok şükür
Sabah 10:00 fitre kahve
Öğle: 2 haşlanmış yumurta 1 küçük boy salatalık 3-4 kaşık yoğurt
Ara: yeşilçay ve su
Akşam çig ıspanaklı peynirli salata
Su :2 lt
Zipzip- Cordelia Ankee askrhpozitif
Adım
Afiyet olsun canim dinlen yorma kendini daha fazla dün temizlik ve adimlarinda yordu sanirimBugün hiç modum yok kendimi çok kötü hissediyorum.
Sabah 11.00
2.5 wasa
Peynir domates acı biber
Akşam 15.00
Bir dilim pizza
Birkaç patates kızartması
Acı biber turşusu
Peynir
Su yatana kadar 2 litre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?