- 5 Haziran 2021
- 5.034
- 20.955
- 298
Bilmiyorum ki hiç sağol canım benimNeden ki canim gecmis olsun
Hiç cay kahve içmem sağol kuzumçay kahve fazla kaçtığında da olur. öyle mi oldu acaba? geçmiş olsun.
Evet ablam ya asi oldum bir ay oldu geçti daha önce kalp doktoru na gittim hiç bir şey yok dedi şükürGeçmiş olsun canım. Yakın zamanda aşı oldun mu ? Geçmezse hekime görün. Durduk yere çarpıntı olmaz. Bir sürü sebebi var inşallah sadece heyecandandir.
Yok canı m ben doğumdan 3 ay sonra 70 kilo ile başlayıp burdaki kaptan ve arkadaşları m sayesinde 12 kilo fazlalığı verdim şuan 60 kiloyumOf of hiç sorma
Bebeğim 6 aylıkken en son daha 57 ye düşmüştüm alerjik bebek olduğu için sadece sebze yiyip onu emziriyordum sonra 6 aylık olunca alerjisi bitti ben de her ay 1 kilo aldim bi de kilo aldıkça insan daha da yiyor yani ben oldum sonuç buinşallah vericem
Seni hatırlayamadım canım sen de mi kilo aldin bebeğin nasıl benim bebeğim 14 ayı bitirdi yemesi içmesi çok iştahlı değil ama yediriyorum sıkmadan memeye güveniyor o yüzden süt kesilmesın diye şok diyet yapmadan başladım güzel geçti ilk günüm
Şimdi yeşilçay içiyorum
Doğru teşhis anksiyete var güzelim teşekkür ederim ondan da olabilir haklısınCanım çok geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur
Yemeğimi yedim canım bulgur pilavı nohut ve brokoli salatası
Canım eğer ki panik atak yada anksiyeten yoksa kahve yapabilir
Uykusuzluk, yorgunluk insanın neşesini yitirmeye sebep oluyor canım. Önce enerji moral depola sonra kilonun üzerine gidelim. Senden daha kötü tartı durumum. Uykunu ihmal etme canım. Ballı muzlu süt içme imkanın var mı ? Pekmez de olur...Elhancim gece az uyudun, dün çok yoruldum, sabah da tartıda umduğumu bulamadım.
Okula gittim okulda hala hasta gibiydim vs vs vs
canım üzülme. pazartesi için sabit olmak da güzel bence. cumaya kadar daha 4 gün var. 1 i geçti 3 gün kaldı.Canım bir de gecenin dördünde uyandım uzun süre uyuyamadım sonra okula gidince sarsıldım tam iyileşememişim.
Bir de sabah tartida sabit görünce üzüldüm ne bileyim modum düştü yarın toparlayacağım
Aslında moralim kötü değil de vücudum yorgun. Çocuğu uyutup hemen ben de uyusam iyi olurum inşallahUykusuzluk, yorgunluk insanın neşesini yitirmeye sebep oluyor canım. Önce enerji moral depola sonra kilonun üzerine gidelim. Senden daha kötü tartı durumum. Uykunu ihmal etme canım. Ballı muzlu süt içme imkanın var mı ? Pekmez de olur...
İnşallah canım, bugün böyle geçti yarın iyi olucam inşallahcanım üzülme. pazartesi için sabit olmak da güzel bence. cumaya kadar daha 4 gün var. 1 i geçti 3 gün kaldı.
Pis bir hastalık sağı solu belli olmuyor.sagolsun yıllardır benimle birliktedir kendileri..gecmis olsunDoğru teşhis anksiyete var güzelim teşekkür ederim ondan da olabilir haklısın
1 tanesi 1 puan :)Squat nasıl puanlanıyor
Afiyet olsun canimMenu
Sabah (9:30)
1 dlm ekmek
2 ucgen peynir
1 kapya biber
Ogle(13:00)
2yk pilav
3yk tavuk
1 cb ayran
Aksam(17:40)
2 avuc ici kadar et
2yk patatrs puresi
Salata
Su:2 lt Eki Görüntüle 2981164
Zipzip- Cordelia Ankee
Afiyet olsun ablaZipzip- Cordelia
60kiloyum
Kahvaltı 09.15
1 h yumurta
Yarım dilim kaşar
Yarım dilim beyaz peynir
6 zeytin
Domates salatalık yeşilbiber kırmızıbiber
1 d tambuğday
Öğle 13.50
Döner
Salata
Akşam 17.45
1 d tambuğday
6 kaşık kıymalı kabak
Yeşil salata
Su 1,5
Spor
7 dk bölgesel 70p
30 squat
20 dk leslie 100 p
Adım
Yaw naaptın bana gelişi 5 puan1 tanesi 1 puan :)
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun abla
Afiyet olsun kaptanim
Bantla yapmışlar ben hic beceremiyorum
Ama ben squat yaptımAfiyet olsun kaptanim
Kac adim atacaksin bugun ona gore yürüyeceğim kizlar 10.000 altinda yürümüş:))
Bu popo hiç kuculmuyor.millet Jennifer Lopez poposuna hayran ama bizimkilere kilo diyorlar
bizim kedinin burnu ve gozleri akiyor mama da yemedi ne yapabilirizAma ben squat yaptım
Bant ayrı bi de yavaşça en alta oturup beklemeden yavaşça kalkıyosun ama tam kalkmadan dizler hafif kırık beklemeden geri oturuyosun. 10*3 yaptım setler arası 10 sn bekledim. Güya 50 yapacaktım mümkün değilBantla yapmışlar ben hic beceremiyorum
Bacaklarım pert oluyor hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?