- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Kiz hepsi aynı hiç tembihledigimi yapmazBenim kide maske yokmuş gibi yırtık maskeyle dolanmış geçensöylemesem gam yemicem
Bana çekerse zor bende hep anneme babama tamam derdim bildiğimi okurdumYavaş yavas değişecek merak etme
Tersini söylemek lazım ozaman birde onu deneyeyimKiz hepsi aynı hiç tembihledigimi yapmaz
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2923199
Mavişlerim kaptaniniz konuşuyorbeni yaptığımı yapsananiz bu süreçte kilo vermemeniz mümkün değil
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2923199
Mavişlerim kaptaniniz konuşuyorbeni yaptığımı yapsananiz bu süreçte kilo vermemeniz mümkün değil
Kiz futbolcular eski takimina gol atinca sevinmiyor bile. Azcik fairplay yaaBiz sporcuyuz canım , kim parayı basarsa onun için yarışlara çıkarız
Afiyet olsun canım bol kabaklı menü gelecek galibaEki Görüntüle 2923199
Yarin bende kabak yicem. Bu sekilde cok güzel görünüyor.Eki Görüntüle 2923199
Afiyet olsun canimEki Görüntüle 2923199
Afiyet olsun canim ❤Kuzular bugunki menüm
Sabah 1/2 salatalik 1/2 domates 5 zeytin 1 dilim ekmek 2 parca peynir çay
Ara 1 bardak çay 1 petibör
Ögle kıymalı şehriye corbasi yogurt 1 dilim ekmek
Ara tarcin karanfil limonlu su
Aksam sehriye corbasi bol salata
Ara kafeinsiz nescafe icerim tarçınli
Su 3 litre
30 dakika tempolu yürüdüm ama telefondaki adımsayar atmıyor.internetten pedometre siparis ettim
Zipzip- Fitt_anne E Elif_Eylul Cordelia
Teşekkür ederim canimGeçmiş olsun canım
Tsk ederim kaptanimAfiyet olsun canim ❤
Benim kide maske yokmuş gibi yırtık maskeyle dolanmış geçensöylemesem gam yemicem
Cok gecmis olsun rabbim şifa versinTeşekkür ederim canim
Iyi aksamlar canim hosgeldinİyi akşamlar 110 sayfamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?