Ne diyorsun peki.Hareketten de zarar geliyor ama iste annem tazi gibiydi A101 senim bim benim Şokada ugrayim dur bide suraya bakiyimcilardan (hic anamin kizi degilim) sonuc asiri yuruyusten dizlerdeki sivilar erken bitti . Yani herseyimizin bir kullanim suresi var yumurtalarimiz bile anne rahminde belli kac tane olacagi . Ayni yaziyi bende okudum 7000 adim saglikli bir yasam icin yeterliymis kissadan hisse 7000 e cekelim demiyorum adimlari sakin ha yanlis anlamayin
Kahve sevdiğin için. Keyif kahvesi derler ya onu demek istedim.Öyle mi görünüyorum karşıdan şaşırdım
Hoşgeldin canimmMerhaba kızlar ben kilolar firardanın firari bir üyesiyim beni de aranıza alabilir misiniz sanırım verdiğim kiloları yavaş yavaş alıyorum son günlerde iyice saldım ama pek spor yapamam gibi duruyor şurada bir köşede takılabilir miyim
Günaydın kuzumGünaydın kızlar
Canım benim çok geçmiş olsun önemli bir şey yoktur inşallahgünaydın herkese..
dün işten eve gittiğimde moralim bozuldu
kızımın gözünde ufak bir rahatsızlık çıktı bu aralar onunla ilgilenmem lazm
moralim felan sıfır.. biraz herşeye mola verecem.. zaten bu moralle hiç iştahım yok.. dün akşam bişi yemedim.. bugün sabah ymedim.. midem bişey istemior.. ama burada hep size bakacam ara ara yazarım
sizi seviyorum
Afiyet olsun canim
Canim cok uzaklaşma burdan az cok menunu yaz kacamakli olsadaİyi geceler. Ben bugunde kendimi hizaya sokamadim. Korkunç bir artim var en düşük kiloma göre. Birazda koruyamazsam korkusu, stresi başladı sanki..
Geldi canim da duruma gore 30 bin atacağım dun aksam bacagim ağrıyordu hafiftenAyyyy dimiiii geldi salı
Artirmaya calistim ama pert oldumHer gun 10ar bin arttiriyor musunuz ne yapiyosunuz ben anlayamadim :')Zipzip-
Gunu cok erken kapatmissin canim yaa aksam biraz daha geç yemege calisCanım en son 3te yemiştim fena acıktım. Ponçik poğaça gibi bir şey canım. Daha yumuşak halini düşün.
Canım çok açken yoğurt vs yiyince midem bulanıyor ne yazık ki
Günaydın güzel takımımise gidenlere hayırlı işler evde olanlara kolaylıklar dilerim
Kaptanım @60kiloyum inşallah iyisindir kuzum
GÜNAYDIIIN
Günaydın kızlar
A.S çıtır bebek.Selamün aleyküm canlarım hayırlı sabahlar
Harikasın kuzum
Günaydınlar neyse iyiyim dün tutulmuştum bugün sıkıntı yok neyseki.Yaaa bir ara bende çok yüklendim diğer gün her yerim tutulmuştu sıcak duş masaj neler neler iki gün öyle gezdim
Günaydınlar hocam geldim bana sataşan gitmiş üyelk iptali yaptırmışİyi akşamlar canım. İnşallah gitmezsin çok üzülürüm.
Geçmiş geçmiş olsun cnm inşallah mühim bir şey değildirgünaydın herkese..
moralim felan sıfır.. biraz herşeye mola verecem.. zaten bu moralle hiç iştahım yok.. dün akşam bişi yemedim.. bugün sabah ymedim.. midem bişey istemior.. ama burada hep size bakacam ara ara yazarım
sizi seviyorum
Gnaydın ne oldu bebişe önemli bişi değildir umarım doktora gitördün demi habersiz bırakma bizide.günaydın herkese..
sizi seviyorum
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canimSabah 8.30
2dilim tam buğday ekmeği ile kaşarlı tost
9.30 turk kahvesi
12.bir kepçe nonut yemeği
15 yesilçay ve tarcinli elma
16 türk kahvesi 2 mandalina
18.bir bardak haşlanmış nohut ve marullu salata
2lt şu
20 squat
20sn plank
@pastel34 en çok şaşıran
@60kiloyum en çok gulen
Zipzip- en pamuk
Cordelia en pozitif
@Elhan en muhteşem
@Busra 17 en narin
@EppekArasi en komik
@askrhpozitif en hamile.
@Zeynep_Nihal en gece kuşu ve en prenses
@Kahve __Kokusu en keyfine düşkün
fesang en sevgi dolu
K KarlarKralicesi en karlar kraliçesi
Ankee en kararlı
Wilma11 en çözemediğim
@DeryaOnDiet en Polonyalı ve en
@aypare ackerman en anime sever
@Mefkurem en kayıp
@Tutku44 en enerjik
@Aomine Daiki en uzakdoğulu
@limonlutarcinlikek en yorgun anne
@masal_19 en çıtır
@Sonsuz umut en uşengeç
@Lavinia_84 en bebek
Cook gecmis olsun canimEki Görüntüle 2981310
İki gundur kizimin atesi varistahi fa yok,emdigi icin cok dikkat edemedihim icin menumu yazmadim ama yuruyuslerimi tamamlayacagim insallah.
Zipzip-
Cordelia
Dogrudur canim ölçülü yürümek lazimHareketten de zarar geliyor ama iste annem tazi gibiydi A101 senim bim benim Şokada ugrayim dur bide suraya bakiyimcilardan (hic anamin kizi degilim) sonuc asiri yuruyusten dizlerdeki sivilar erken bitti . Yani herseyimizin bir kullanim suresi var yumurtalarimiz bile anne rahminde belli kac tane olacagi . Ayni yaziyi bende okudum 7000 adim saglikli bir yasam icin yeterliymis kissadan hisse 7000 e cekelim demiyorum adimlari sakin ha yanlis anlamayin
Hosgeldin canimMerhaba kızlar ben kilolar firardanın firari bir üyesiyim beni de aranıza alabilir misiniz sanırım verdiğim kiloları yavaş yavaş alıyorum son günlerde iyice saldım ama pek spor yapamam gibi duruyor şurada bir köşede takılabilir miyim
Günaydın canimGünaydın
Seni çözebilen var mi migiBen de en çözemedigim diyor valla iki senedir beni bi çözemedi
Günaydın canimGünaydın güzel takımımise gidenlere hayırlı işler evde olanlara kolaylıklar dilerim
Kaptanım @60kiloyum inşallah iyisindir kuzum
Günaydın ablaGÜNAYDIIIN
Günaydın canim cook gecmis olsun Allah sifa versingünaydın herkese..
sizi seviyorum
Hayirli sabahlar canimSelamün aleyküm canlarım hayırlı sabahlar
Günaydın canimGünaydın çıtır bebekler.
Günaydın ablacimGünaydınlar hanımlar mapısa gidemedim kurtardım bana sataşan laf sokmmaya çalışan gitti iyi oldu
Günaydın canimGünaydınlar
Valla beni bi eşim iyi tanıyorAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Cook gecmis olsun canim
Dogrudur canim ölçülü yürümek lazim
7000 ile 8000 arasinda cok fark yok ama
Hosgeldin canim
Günaydın canim
Seni çözebilen var mi migi
Günaydın canim
Günaydın abla
Günaydın canim cook gecmis olsun Allah sifa versin
Hayirli sabahlar canim
Günaydın canim
Günaydın ablacim
Günaydın kuzumAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Cook gecmis olsun canim
Dogrudur canim ölçülü yürümek lazim
7000 ile 8000 arasinda cok fark yok ama
Hosgeldin canim
Günaydın canim
Seni çözebilen var mi migi
Günaydın canim
Günaydın abla
Günaydın canim cook gecmis olsun Allah sifa versin
Hayirli sabahlar canim
Günaydın canim
Günaydın ablacim
Günaydın canimGünaydın tatlı ve fit hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?