Çok çeşt var bunda hangsini indrmek lazım ..
Benim dediğim program canımNormal oruç da mi tutuyorsunuz kızlar
Ben de 3 aylar girsin biraz borclarimdan tutacagim
Aynısı iniyor şimdi bekliyorumm açılmasını
Oruç tutanlarda var canim ama dun sana dedigim if yani aralikli oruc icin uygulama varNormal oruç da mi tutuyorsunuz kızlar
Ben de 3 aylar girsin biraz borclarimdan tutacagim
Çok memnun oldumIyi yapmissin canim
Bu arada kendimi tanitmadim bende elif 32 yaşındayim ankarada yasiyorum çalışmıyorum
Hoş buldum canım Türkçe’de İhtiyaç olursa buradayımHoşgeldin canım
Vallahi çocukları okul yerine buraya yazdırıcam
Sağ ol canım hoş buldum inşallah çok yerleşmedi diye düşünüyorum kilolar o yüzden hemen veririmHosgeldin canim. Azminden dolayi tebrik ederim. Burada nerden baksan 7 -8 ogretmen vardir. Ben de dahil.
Insallah hedefine hemen ulasirsin
Hoş buldum ablacım aynen yapmamız gerekeni biliyorum ama çok zor geliyorhoş geldin gülüm
50 kiloyu vermişsin maşallah 6 kiloyu da rahatça verirsin nasıl olsa ne yapman gerektiğini biliyorsun , sonra da hayırlısıyla bebiş de olur:)
Çok durmuyor zaten canım ama baktım 70e doğru gidiyorum o yüzden yeniden başlıyorum69 kilo senin boyunda çok değil. Hemen verirsin.
Hoş buldum canımHoşgeldin canım
Aynen 116 kiloyla başlamıştım şaka gibi aklım neredeydi acaba
Hoş buldumHoşgeldiniz
bakalim bize kaç gelecek bazen kapatıp açıyoruzAyy valla anlasam canim odemeyenlerin faturasinida bize ödetiyorlar galiba
Dogalgaz faturası gelmis dun 500 lira
kedicik grip mi anlayamadım burnu gozu akıyor veterinerden haber bekliyoruz açtığı gibi gidicezGünaydın bebekler
Bravo canim. Kedicik nasıl?
Günaydın çıtırlar.
valla sen gözünde büyütüyorsunYeni basladim yaa yuruyuse cok Fark etmemistir
Benim türkçemi kimse çözemiyo vallaÇok memnun oldum
Hoş buldum canım Türkçe’de İhtiyaç olursa buradayım
Sağ ol canım hoş buldum inşallah çok yerleşmedi diye düşünüyorum kilolar o yüzden hemen veririm
Hoş buldum ablacım aynen yapmamız gerekeni biliyorum ama çok zor geliyor
Çok durmuyor zaten canım ama baktım 70e doğru gidiyorum o yüzden yeniden başlıyorum
Hoş buldum canım
Hoş buldum
Geçmiş olsun canım.bakalim bize kaç gelecek bazen kapatıp açıyoruz
kedicik grip mi anlayamadım burnu gozu akıyor veterinerden haber bekliyoruz açtığı gibi gidicez
Başla canım valla çok iyi geliyorBende bugün topumu ve malzemelerimi çıkaracağım çok hamladim 1. Seviyeden başlayıp devam etmem lazim
İhtiyaç olma mı? Benim çocukların Türkçe’sini komple silip yeniden yüklemek lazımÇok memnun oldum
Hoş buldum canım Türkçe’de İhtiyaç olursa buradayım
Sağ ol canım hoş buldum inşallah çok yerleşmedi diye düşünüyorum kilolar o yüzden hemen veririm
Hoş buldum ablacım aynen yapmamız gerekeni biliyorum ama çok zor geliyor
Çok durmuyor zaten canım ama baktım 70e doğru gidiyorum o yüzden yeniden başlıyorum
Hoş buldum canım
Hoş buldum
Rakip pertOhh rakip humbur gumbur geliyor. Yarin azcik spor yaoayim bari
Gecmis olsun canim insallah ciddi degildirgünaydın herkese..
dün işten eve gittiğimde moralim bozuldu
kızımın gözünde ufak bir rahatsızlık çıktı bu aralar onunla ilgilenmem lazm
moralim felan sıfır.. biraz herşeye mola verecem.. zaten bu moralle hiç iştahım yok.. dün akşam bişi yemedim.. bugün sabah ymedim.. midem bişey istemior.. ama burada hep size bakacam ara ara yazarım
sizi seviyorum
Sagol abla daha iyiyim sukurGeçmiş olsun ne oldu öyle.
Olabilir valla sacimida kurutmamistimGünaydin canim gecmis olsun
Spor sonrasi üşüttün mü acaba
Sagol canim pisicik nasilgecmis olsun
Anlamadim ki canim icten ice bir ates basiyorAynen canım zorlamican
Geçmiş olsun eppekim noldu böyle birden
Test yaptırıp niye oraya buraya gidersin ki tövbe yarabbim bişey olmaz inşallah pastelim
teşekkür ederimGeçmiş olsun canım.
simdi kucağımda. burun tikali gözleri akıyorRakip pert
Gecmis olsun canim insallah ciddi degildir
Sagol abla daha iyiyim sukur
Olabilir valla sacimida kurutmamistim
Sagol canim pisicik nasil
Anlamadim ki canim icten ice bir ates basiyor
Ne kadar çok arttı yaSinifta covid varama ne zqman oldular bilmiyoruz cocuga zaten test yapilmamis 1 haftadir gelmiyormus
Sinifta covid varama ne zqman oldular bilmiyoruz cocuga zaten test yapilmamis 1 haftadir gelmiyormus
Geçmiş olsun canımteşekkür ederimiyileşir ya antibiyotik surup da verdik. veteriner serum takar duruma göre mideye ilaç veririm dedi
teşekkür ederimeyvah eyvah inşallah size geçmemiştir canım. Tövbe estağfurullah bu nedir böyle. Bak boğazım ağrıyo
Geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?