Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben öğretmen değilim ama tecrübeli bir anne olarak deyim bence gönderme cnm 2 ye

Bence kabul etme derim,bir anda farklı bir sınıfa girecek arkadaş ortamı değişecek.
Neden böyle bir karar verd, hocası,dersleri iyi herhalde demi.
Sınıf atlaması için başka sebeb aklıma gelmiyor.

Haydi hayirli olsun

Insallah canim guzel eksi icin ugrasiyorum

Canim o agridiysa disci yolu gorundu sana gecmis olsun

Daha kotu olup uanindakini curutmeden gidip cektir tatljm
maalesef yanındaki çürümeye başlamış bile
ahh en çıtır mı dedi ooo
Birgun en citir olmak dilegiyle
yerimi kaptırmam kimseye
biz 4 ay önce taşındık. abonelik açtırırken öyle bi tarife var seçilebiliyor

Canim bransimiz da ayniymis benim de Turkce. Bir de Elhan var o da Edebiyat ogretmeni acaba baska Turkceci var miydi

Kaç doğumlu canım?

Ben öğretmen değilim ama tecrübeli bir anne olarak deyim bence gönderme cnm 2 ye
Bende o yondeyim ama bugun gorusecegiz yuzyuze bakalim ogretmeni ile
Cordelia Sayfanin adini değiştirdim boyle daha guzel oldu
Ben goremiyorum
Bence kabul etme derim,bir anda farklı bir sınıfa girecek arkadaş ortamı değişecek.
Neden böyle bir karar verd, hocası,dersleri iyi herhalde demi.
Sınıf atlaması için başka sebeb aklıma gelmiyor.
Evet baya onden gidiyor suan 1 . Sinif ama 4 islem biliyor . Derstede hemen yapip kalan zamanda kitap okuyormus sanirim bunlar etkiledi
Bzde 5.aşımız için dün randevu aldık,nereye kadar aşı olac ağız acaba bilen varmı..
Birde grip aşımız var bizim ..
Ben 3 son dedim 3 biontech oldum yeter valla
Bizim tarife nasil ki acaba hic bilmiyorum
Uc tarife var . Ben calisirken gece yaptigim icin gwce tarifesiydi . Simdi gunduz . Birde esit tarife var degistiriliyor

Hoşgeldin canim, burada paylaşım yaparsan cok guzel motive oluyorsun. Yaz başinda bende 6. Takima katildim sonra buraya geldik. Eylulden beride burda cok güzel kg verdim birlikte korumaya devam edelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…