Ben öğretmen değilim ama tecrübeli bir anne olarak deyim bence gönderme cnm 2 yeSevgili ogretmenlerim ,
Bir konuda fikir almak istiyorum . Oglum 1 . Sinif gecen sene covid nedeniyle anasinifina gondermedim . Biraz once ogretmeni 2. Sinifa gecirmek istiyorum diye aradi. Ama ben arkadaslqrina alistigi icin istemiyorum. Yanlis mi dusunuyorum haksizlik mi ederim . Duygusal bir cocuk zaten yeniden arkadas edinmesi uyum saglmasi zor gibi geliyor bana
Bence kabul etme derim,bir anda farklı bir sınıfa girecek arkadaş ortamı değişecek.Sevgili ogretmenlerim ,
Bir konuda fikir almak istiyorum . Oglum 1 . Sinif gecen sene covid nedeniyle anasinifina gondermedim . Biraz once ogretmeni 2. Sinifa gecirmek istiyorum diye aradi. Ama ben arkadaslqrina alistigi icin istemiyorum. Yanlis mi dusunuyorum haksizlik mi ederim . Duygusal bir cocuk zaten yeniden arkadas edinmesi uyum saglmasi zor gibi geliyor bana
Olsun kuzu sen nerelerden geldin bu kiloya kilon çok güzel bence kısa boy her zaman iyidirInsallah canim ama benim.boyum.kisa
Teşekkür ederim canım 1-2 cm daha uzun olsaydim fena olmazdiOlsun kuzu sen nerelerden geldin bu kiloya kilon çok güzel bence kısa boy her zaman iyidir
Abla galiba 3 ayda bir asi olacagiz bu gidisleBzde 5.aşımız için dün randevu aldık,nereye kadar aşı olac ağız acaba bilen varmı..
Birde grip aşımız var bizim ..
maalesef yanındaki çürümeye başlamış bileHaydi hayirli olsun
Insallah canim guzel eksi icin ugrasiyorum
Canim o agridiysa disci yolu gorundu sana gecmis olsun
Daha kotu olup uanindakini curutmeden gidip cektir tatljm
ahh en çıtır mı dedi ooo@pastel34 en çok şaşıran
@60kiloyum en çok gulen
Zipzip- en pamuk
Cordelia en pozitif
Elhan en muhteşem
Amine Busra en narin
North River en komik
@askrhpozitif en hamile.
@Zeynep_Nihal en gece kuşu ve en prenses
@Kahve __Kokusu en keyfine düşkün
fesang en sevgi dolu
@Korkuluanne en karlar kraliçesi
@MaYa_MiLa en kararlı
@Migim en çözemediğim
@DeryaOnDiet en Polonyalı ve en
@aypare ackerman en anime sever
@Mefkurem en kayıp
@Tutku44 en enerjik
@Aomine Daiki en uzakdoğulu
@limonlutarcinlikek en yorgun anne
menekse_kokusu en çıtır
@Sonsuz umut en uşengeç
@Lavinia_84 en bebek
yerimi kaptırmam kimseyeBirgun en citir olmak dilegiyle
biz 4 ay önce taşındık. abonelik açtırırken öyle bi tarife var seçilebiliyor150 kwh üstü kullaniyorsak nasıl tasarruf yapacagiz bilmiyorum
Yuzde %127 zam gelmis faturaya baktim bizimki aylik 180 i buluyor
Sure uzuyor ama fayda saglar mi bilmiyorum abla
Bir ara gece 10.00 dan sonra çalıştırmak düşürüyor deniyordu faturalari ama onun icinde sayacin farklı mi olmasi gerekiyormuş tam bilmiyorum
Sonu yok sanki dahaBzde 5.aşımız için dün randevu aldık,nereye kadar aşı olac ağız acaba bilen varmı..
Bizim tarife nasil ki acaba hic bilmiyorummaalesef yanındaki çürümeye başlamış bile
ahh en çıtır mı dedi ooo
yerimi kaptırmam kimseye
biz 4 ay önce taşındık. abonelik açtırırken öyle bi tarife var seçilebiliyor
Canim bransimiz da ayniymis benim de Turkce. Bir de Elhan var o da Edebiyat ogretmeni acaba baska Turkceci var miydiÇok memnun oldum
Hoş buldum canım Türkçe’de İhtiyaç olursa buradayım
Sağ ol canım hoş buldum inşallah çok yerleşmedi diye düşünüyorum kilolar o yüzden hemen veririm
Hoş buldum ablacım aynen yapmamız gerekeni biliyorum ama çok zor geliyor
Çok durmuyor zaten canım ama baktım 70e doğru gidiyorum o yüzden yeniden başlıyorum
Hoş buldum canım
Aynen 116 kiloyla başlamıştım şaka gibi aklım neredeydi acaba
Hoş buldum
Benden versem keşke öyle bir imkan olsaTeşekkür ederim canım 1-2 cm daha uzun olsaydim fena olmazdi
Herhalde öyle olacak kobaya döndük resmen.Abla galiba 3 ayda bir asi olacagiz bu gidisle
Surekli yeni varyant cikiyor ve asi koruyor diyorlar..
Bencede the and denmeyecek daha.Sonu yok sanki daha
Ayyyy olur mu lütfen olsunnnnnAslında okulları 15 tatille birleştirip 1 ay kapatsalar çok iyi olur
Kaç doğumlu canım?Sevgili ogretmenlerim ,
Bende o yondeyim ama bugun gorusecegiz yuzyuze bakalim ogretmeni ileBen öğretmen değilim ama tecrübeli bir anne olarak deyim bence gönderme cnm 2 ye
Ben goremiyorum
Evet baya onden gidiyor suan 1 . Sinif ama 4 islem biliyor . Derstede hemen yapip kalan zamanda kitap okuyormus sanirim bunlar etkilediBence kabul etme derim,bir anda farklı bir sınıfa girecek arkadaş ortamı değişecek.
Neden böyle bir karar verd, hocası,dersleri iyi herhalde demi.
Sınıf atlaması için başka sebeb aklıma gelmiyor.
Ben 3 son dedim 3 biontech oldum yeter vallaBzde 5.aşımız için dün randevu aldık,nereye kadar aşı olac ağız acaba bilen varmı..
Uc tarife var . Ben calisirken gece yaptigim icin gwce tarifesiydi . Simdi gunduz . Birde esit tarife var degistiriliyorBizim tarife nasil ki acaba hic bilmiyorum
Hoşgeldin canim, burada paylaşım yaparsan cok guzel motive oluyorsun. Yaz başinda bende 6. Takima katildim sonra buraya geldik. Eylulden beride burda cok güzel kg verdimKatılım formu:
ADINIZ: Hazal
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ:170
KİLONUZ: 69
HEDEF KİLONUZ:63
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Öğretmen
ÇOCUK SAYISI:-
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Yedim yedim aldım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR M : pkos
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 1.5 sene uğraşıp 50 kilo verdim ama 3 ay önce ayağım yanınca diyet spor hepsini bırakıp 65 kiloyla korumaya geçmiştim eski günlerime dönmeyeyim diyeve hamilelik düşündüğüm için zayıflamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?