Ben piskolojik acaba covidmiyime basladim bizim cocuklar dahil 2020 aralikta gecirmistik doktor cocuklarda tekrar etmeso cok nadir demisti . 2 hafta oncede 3. Dozu olduk esimle ama beynim evham yapiyoreyvah eyvah inşallah size geçmemiştir canım. Tövbe estağfurullah bu nedir böyle. Bak boğazım ağrıyo
Geçmiş olsun canım
Yarin sabah alacgaim canimvalla sen gözünde büyütüyorsun
Al gitsin kız
Afiyet olsun canimmerhabalar kızlarrr
3 ocak menüsü
kahvaltı
1 yum omlet
peynir zeytin domt
1 dlm tbe
öğle
3 yk yulaflı meyveli sütlü lapa
akşam
çok az peynir ekmek
4 yk yulaflı 1 porsiyon meyveli sütlü lapa
su 1 lt
spor yok
Zipzip-
Olabilir valla sacimida kurutmamistim
Gecmis olsun canimteşekkür ederimiyileşir ya antibiyotik surup da verdik. veteriner serum takar duruma göre mideye ilaç veririm dedi
teşekkür ederimYarin sabah alacgaim canim
Afiyet olsun canim
Gecmis olsun canim
Bana da cok iyi olurAslında okulları 15 tatille birleştirip 1 ay kapatsalar çok iyi olur
Geçmiş olsun cnm üsüttün mü acabaGunaydin parmaklarim bile agriyorbogaz pert dun birseyim yoktu bu ne bee
Ay pardonOruç tutanlarda var canim ama dun sana dedigim if yani aralikli oruc icin uygulama var
Hoşgeldin cnmHoş buldum canımBaktım kilolar 1er 2şer tırmanıyor hemen bastım frene yani inşallah bugün itibariyle basacağım her gün bugün son yarın daha iyi besleneceğim diyorum ama bakalım
Hoş buldum canım
Hoş buldum canım ilk sayfadaki formu paylaşmam gerekiyor mu
Ne güzel ya darısı bizlere olsun1.70 boy
Insallah hedefine ulaşiriz canim
50 kilo verdin 6 kiloyu da verirsin
Cok uzaklasmamak lazim koruma dönemlerinde buradan 2 yildir 55-58 arasi koruyorum kilomu
Aynen cnm çok haklısınBen de korona olmadım. Kimseyi öpmüyorum sarılmiyorum bir kaç kez korona şüphesi oluştu evden çıkmadım hemen karantina uyguladım test sonucuna kadar. Çünkü benim yüzümden birine zarar gelirse ben buna dayanamam. Ve bunu çoğu insan anlamıyor. Benim bu kadar titiz olmam garip geliyor. Ama inan öyle değil. Ben daha geçen çok sevdiğim bir insana alkollü (bir kadeh içmiş) trafiğe çıktı diye neler söyledim.
Insallah usutmusumdur canim valla covid korkusu sardiGeçmiş olsun cnm üsüttün mü acaba
Insallah canim ama benim.boyum.kisaNe güzel ya darısı bizlere olsun
Bende öyle yapıyorum elimden geldiğinceInsallah kaptanim kilomu korumak icin elimden elgeleni yapiyorum
Bir ogun abarttiysam diger ogun ya da diger gun dengelemeye calisiyorum
Bir gun cok yediysem ertesi gun aksam hafif gecirip ac uyumata calisiyorum ertesi gjn istedigim kiloya geliyorum
Dikkat et kendine bu havalar mahvediyor birde.Rakip pert
Gecmis olsun canim insallah ciddi degildir
Sagol abla daha iyiyim sukur
Olabilir valla sacimida kurutmamistim
Sagol canim pisicik nasil
Anlamadim ki canim icten ice bir ates basiyor
İyice çoğaldı artık vakalar.Sinifta covid varama ne zqman oldular bilmiyoruz cocuga zaten test yapilmamis 1 haftadir gelmiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?