- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
2015 li canimKaç doğumlu canım?
Uzun olmuş sanki.
Kalsın 1 de diyorum. Öğretmen değilim ama.2015 li canim
Zipzip cordelia ile MasterFit dedim degismemis miBen goremiyorum
Uzun daha iyiUzun olmuş sanki.
Ben olsam degistirmem. Hem anasinifina gitmemiş hem çocuk şuan sinifina uyum sağlamış. Bir tanidigimizin kızını daha erken donemde gecirdiler ust sinifa. Ama sonra çokta başarılı bir öğrenci olamadi..Sevgili ogretmenlerim ,
Bir konuda fikir almak istiyorum . Oglum 1 . Sinif gecen sene covid nedeniyle anasinifina gondermedim . Biraz once ogretmeni 2. Sinifa gecirmek istiyorum diye aradi. Ama ben arkadaslqrina alistigi icin istemiyorum. Yanlis mi dusunuyorum haksizlik mi ederim . Duygusal bir cocuk zaten yeniden arkadas edinmesi uyum saglmasi zor gibi geliyor bana
Bende ilkokulda bazen ders arasinda kitap okurdumBende o yondeyim ama bugun gorusecegiz yuzyuze bakalim ogretmeni ile
Ben goremiyorum
Evet baya onden gidiyor suan 1 . Sinif ama 4 islem biliyor . Derstede hemen yapip kalan zamanda kitap okuyormus sanirim bunlar etkiledi
Ben 3 son dedim 3 biontech oldum yeter valla
Uc tarife var . Ben calisirken gece yaptigim icin gwce tarifesiydi . Simdi gunduz . Birde esit tarife var degistiriliyor
Sınıf atlayıncada bocalamasın sakın çok iyi düşünüp ona göre karar vermek lazım.Bende o yondeyim ama bugun gorusecegiz yuzyuze bakalim ogretmeni ile
Ben goremiyorum
Evet baya onden gidiyor suan 1 . Sinif ama 4 islem biliyor . Derstede hemen yapip kalan zamanda kitap okuyormus sanirim bunlar etkiledi
Uc tarife var . Ben calisirken gece yaptigim icin gwce tarifesiydi . Simdi gunduz . Birde esit tarife var degistiriliyor
Merhaba canım ben sınıf öğretmeniyimSevgili ogretmenlerim ,
Bir konuda fikir almak istiyorum . Oglum 1 . Sinif gecen sene covid nedeniyle anasinifina gondermedim . Biraz once ogretmeni 2. Sinifa gecirmek istiyorum diye aradi. Ama ben arkadaslqrina alistigi icin istemiyorum. Yanlis mi dusunuyorum haksizlik mi ederim . Duygusal bir cocuk zaten yeniden arkadas edinmesi uyum saglmasi zor gibi geliyor bana
Canım dilinin altına şeker koy.yavas yavaş erir ve şekerini dengeye sokar
kahve iç yanına da 2 kare bitter varsa onu ye bence gülüm de, az bekle, kızlardan daha iyi fikirler çıkabilir
Tesekkurler kizlar evet regl yakinvalla çok zor bir durum yesende geçmiyor.. regl dönemi yakın olduğunda böyle oluyor malesef
Hayırlı olsun
Canim nasil basardin bunu. Yani ekstra bir caba gosterdin mi? Bizlere ornek olsunBende o yondeyim ama bugun gorusecegiz yuzyuze bakalim ogretmeni ile
Ben goremiyorum
Canim bence sinif ortamini hiç bozma derim. Cunku cocuk adapte olamazsa buyuk sorun olur. Bir de 1 yil erken okumanin cok bir artisini goremiyorum. Sinif atlatmak bana çok dogru gelmiyor tabi sen bilirsin yine deBende o yondeyim ama bugun gorusecegiz yuzyuze bakalim ogretmeni ile
Ben goremiyorum
Keşke olsaAyyyy olur mu lütfen olsunnnnn
North River Bir yarışçı hızlı yarışıyor diye ondan daha hızlı koşanların olduğu parkura almaya ne gerek var çocuk rahat rahat koşsun işte maşallah yavrunuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?