Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben olsam degistirmem. Hem anasinifina gitmemiş hem çocuk şuan sinifina uyum sağlamış. Bir tanidigimizin kızını daha erken donemde gecirdiler ust sinifa. Ama sonra çokta başarılı bir öğrenci olamadi..

Birde bizimde şuan okul bu sabah mesaj atmış. Ek 300 tl daha ödeme istiyor. Bizim mahalledeki kreşte yer açılmış cok daha uygun ucreti. Ama cocuguma yazik degil mi, ogretmenini arkadaslarini cok seviyor. Ben 6 7 ay daha dişimi sıkıp gondericem.

Yine de siz öğretmenle enine boyuna iyice konusun neden 2. Sinifa gecirmek istiyor

Bende ilkokulda bazen ders arasinda kitap okurdum

Sınıf atlayıncada bocalamasın sakın çok iyi düşünüp ona göre karar vermek lazım.
Biz kobay gibi olduk,birde artık yaşımızda var onada dikkat etmek gerekiyor.

Merhaba canım ben sınıf öğretmeniyim öğretmenin çocuğunuzu ikinci sınıfa geçirmek istemesi tahminim okuma yazmayı hızlı öğrendiği içindir.
Çocuğunuzun şuan kaç aylık olduğunu bilmiyorum ama özellikle ilkokulda ay olarak yüksek olan çocukların daha başarılı olduğunu düşünüyorum. 10 yıllık sınıf öğretmeniyim tecrübelerim şunu gösteriyor ki ay olarak büyük çocuklar matematik dersinde özellikle soyut becerilerde daha iyi gelişim gösteriyor.
Çocuğunuzu üst sınıfa geçirmenin onun için hiç bir faydası olacağını düşünmüyorum. Zaten sinif eviyesinin üstünde bir çocuksa da emin olun öğretim hayatı boyunca hep başarılı olacaktır ne gerek var sınıf yükseltmeye umarım açıklayıcı olmuştur

Canim nasil basardin bunu. Yani ekstra bir caba gosterdin mi? Bizlere ornek olsun

Canim bence sinif ortamini hiç bozma derim. Cunku cocuk adapte olamazsa buyuk sorun olur. Bir de 1 yil erken okumanin cok bir artisini goremiyorum. Sinif atlatmak bana çok dogru gelmiyor tabi sen bilirsin yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…