huawei band 6 canım. ekran arayüzleri de fazla. ekran ve kordon kalitesi de çok güzel. memnunum.Bilekliğinin markası ne canım
strese girme canım. menü yazmaya devam et. böyle böyle dengeleyeceksin. bir öğünde kaçırdıysan diğer öğünde, bir günde kaçırdıysan diğer günde dengeyi bulacaksın, ayarlayacaksın.İyi geceler. Ben bugunde kendimi hizaya sokamadim. Korkunç bir artim var en düşük kiloma göre. Birazda koruyamazsam korkusu, stresi başladı sanki..
tatlım hoşgeldin. seni burada görmek güzel.Katılım formu:
ADINIZ: Hazal
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ:170
KİLONUZ: 69
HEDEF KİLONUZ:63
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Öğretmen
ÇOCUK SAYISI:-
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Yedim yedim aldım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR M : pkos
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 1.5 sene uğraşıp 50 kilo verdim ama 3 ay önce ayağım yanınca diyet spor hepsini bırakıp 65 kiloyla korumaya geçmiştim eski günlerime dönmeyeyim diyeve hamilelik düşündüğüm için zayıflamak istiyorum
çevrende marketlerde kuru meyve arası kuruyemiş paketlerinden varsa al canım.Kizlar sabah 9.30 gibi koca tabak dolusu yemek yedim
Canim cok tatli istiyor keske yanima hurma alsaydim...
Tatli olarak ne yesem ya
Ülker bitter çikolatlı tercihim 198 kalori
Bence cok ustun zekali degil
Bayildim yorumunaNorth River Bir yarışçı hızlı yarışıyor diye ondan daha hızlı koşanların olduğu parkura almaya ne gerek var çocuk rahat rahat koşsun işte maşallah yavrunuza
Aslinda kucuklugunden beri oyunla ogrettim herseyi. Sordugu sorulari cevapsiz birakmadim bilmiyorsam arastirdik birlikte . Cok fazla konusuruz yolda yururken bile dun sabah elektrikli arabalar hakkinda konustuk . Dunya daha temiz nasil olur vs ama birtek benimle bu kadar cok konusuyor bazen kullandigi kelimelere ben sasiriyorum .Canim nasil basardin bunu. Yani ekstra bir caba gosterdin mi? Bizlere ornek olsun
2/c nin ogretmenine asigim pek istemiyorum ama eger olursa 2/c olurNorth River ben olsam ogretmeniyle gorusurdum birde ust sinifta gececegi sinif ogretmeniyle sonra karar verirdim
Aynen dimi herkesle ortak fikir olunca icim rahatladiCanim bence sinif ortamini hiç bozma derim. Cunku cocuk adapte olamazsa buyuk sorun olur. Bir de 1 yil erken okumanin cok bir artisini goremiyorum. Sinif atlatmak bana çok dogru gelmiyor tabi sen bilirsin yine de
Boyle canim hic cekmiyor ama evde olsa yerim
Cocuklarda cok hafif oluyir ya anlamadilar herhalde. Sen nasilsin rakip? Umarim kirginlik filan yoktur vucudundaSinifta covid varama ne zqman oldular bilmiyoruz cocuga zaten test yapilmamis 1 haftadir gelmiyormus
maalesef yanındaki çürümeye başlamış bile
ahh en çıtır mı dedi ooo
yerimi kaptırmam kimseye
biz 4 ay önce taşındık. abonelik açtırırken öyle bi tarife var seçilebiliyor
Damak nestle çok severdim kalorisi düşük
Kız bende evde bi sürü çikolata varBayildim yorumuna
Aslinda kucuklugunden beri oyunla ogrettim herseyi. Sordugu sorulari cevapsiz birakmadim bilmiyorsam arastirdik birlikte . Cok fazla konusuruz yolda yururken bile dun sabah elektrikli arabalar hakkinda konustuk . Dunya daha temiz nasil olur vs ama birtek benimle bu kadar cok konusuyor bazen kullandigi kelimelere ben sasiriyorum .
2/c nin ogretmenine asigim pek istemiyorum ama eger olursa 2/c olur
Aynen dimi herkesle ortak fikir olunca icim rahatladi
Boyle canim hic cekmiyor ama evde olsa yerim
Vucudumda bir agri var ama 600 yil sonra yaptigim spordan mi bilmiyorumCocuklarda cok hafif oluyir ya anlamadilar herhalde. Sen nasilsin rakip? Umarim kirginlik filan yoktur vucudunda
Zıpdelia olmalıydıZipzip cordelia ile MasterFit dedim degismemis mi
Vucudumda bir agri var ama 600 ysonra yaptigim spordan mi bilmiyorumCocuklarda cok hafif oluyir ya anlamadilar herhalde. Sen nasilsin rakip? Umarim kirginlik filan yoktur vucudunda
Degismis canim girip cikinca duzeldi. Hayirli ugurlu olsunZipzip cordelia ile MasterFit dedim degismemis mi
Chrome dan giriyorsan canim sag ust kosede uc nokta var oraya tikla ana ekrana ekle diyor, ana ekrana kadinlar kulübü ekleniyorZipzip- kaptanim kisa yolu tarif edeyim demissin eder misin?
Guzel olurdu neyse simdilik boyle devam edelim :))Zıpdelia olmalıydı
Canım öğretmen değilim ama benim de çocuklarım tanılı sınıflarının çok çok üstünde gidiyorlar seviye olarak mesela 2. Sınıftaki oğlum 5. Sınıftaki abisinin derslerini hiç zorlanmadan anlıyor yapıyor 5. Sınıftaki abi sınıfta sıkılıyor haliyle yine de öğretmenler bi toplanıp düşünsek mi deseler de önce sonra çocuk için yaşıtlarıyla birlikte okumasının daha doğru olacağını düşündüler keza ben de öyleSevgili ogretmenlerim ,
Bir konuda fikir almak istiyorum . Oglum 1 . Sinif gecen sene covid nedeniyle anasinifina gondermedim . Biraz once ogretmeni 2. Sinifa gecirmek istiyorum diye aradi. Ama ben arkadaslqrina alistigi icin istemiyorum. Yanlis mi dusunuyorum haksizlik mi ederim . Duygusal bir cocuk zaten yeniden arkadas edinmesi uyum saglmasi zor gibi geliyor bana
Oğlunuz ilerde yüksek mühendis olacak inşallahBence cok ustun zekali degilama cabuk kavrar . Okudgunu hemen anlar cevaplar . Gecen 4. Sinif matematik sorusunu cok rahat cozdu ama aklimda cekingenligi var cok cekingen
12631Adimlar ne alemde kizlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?