Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bilekliğinin markası ne canım
huawei band 6 canım. ekran arayüzleri de fazla. ekran ve kordon kalitesi de çok güzel. memnunum.
İyi geceler. Ben bugunde kendimi hizaya sokamadim. Korkunç bir artim var en düşük kiloma göre. Birazda koruyamazsam korkusu, stresi başladı sanki..
strese girme canım. menü yazmaya devam et. böyle böyle dengeleyeceksin. bir öğünde kaçırdıysan diğer öğünde, bir günde kaçırdıysan diğer günde dengeyi bulacaksın, ayarlayacaksın.
tatlım hoşgeldin. seni burada görmek güzel.
Kizlar sabah 9.30 gibi koca tabak dolusu yemek yedim
Canim cok tatli istiyor keske yanima hurma alsaydim...
Tatli olarak ne yesem ya
çevrende marketlerde kuru meyve arası kuruyemiş paketlerinden varsa al canım.

North River öğretmen değilim ama görüncem sınıf öğretmeni. Benimkiler ikiz ve prematüre doğdular. Özellikle oğlan daha küçüktü. Hep yaşıtlarından küçük oldular. Kız bir süre sonra yakaladı fakat oğlum 13 yaşında hala 10 yaşında gibi duruyor.
İlkokula başlarken görümcem onu başlatmamamı söyledi. Ama kardeşinden ayırmak kötü etkiler diye başlattım. Hala zorlanıyor. Sene sonu doğumlu olmaları da cabası.
O zaman sınıfta hep birinci olan bir çocuk vardı. Sonradan öğrendim sınıftakilerden bir yaş büyükmüş.
Şu an eğitim sistemi çok zorlayıcı. Çocuk ileriyken geri düşebilir. Bence hiç elleme

North River canım çocuk üstün zekalı ise üst sınıfa geçsin. Sıkılır çünkü.
Bence cok ustun zekali degil ama cabuk kavrar . Okudgunu hemen anlar cevaplar . Gecen 4. Sinif matematik sorusunu cok rahat cozdu ama aklimda cekingenligi var cok cekingen

North River Bir yarışçı hızlı yarışıyor diye ondan daha hızlı koşanların olduğu parkura almaya ne gerek var çocuk rahat rahat koşsun işte maşallah yavrunuza
Bayildim yorumuna
Canim nasil basardin bunu. Yani ekstra bir caba gosterdin mi? Bizlere ornek olsun
Aslinda kucuklugunden beri oyunla ogrettim herseyi. Sordugu sorulari cevapsiz birakmadim bilmiyorsam arastirdik birlikte . Cok fazla konusuruz yolda yururken bile dun sabah elektrikli arabalar hakkinda konustuk . Dunya daha temiz nasil olur vs ama birtek benimle bu kadar cok konusuyor bazen kullandigi kelimelere ben sasiriyorum .
North River ben olsam ogretmeniyle gorusurdum birde ust sinifta gececegi sinif ogretmeniyle sonra karar verirdim
2/c nin ogretmenine asigim pek istemiyorum ama eger olursa 2/c olur
Canim bence sinif ortamini hiç bozma derim. Cunku cocuk adapte olamazsa buyuk sorun olur. Bir de 1 yil erken okumanin cok bir artisini goremiyorum. Sinif atlatmak bana çok dogru gelmiyor tabi sen bilirsin yine de
Aynen dimi herkesle ortak fikir olunca icim rahatladi
Selam kızlar
Bundan sonra çikolata yemek yasak
Eki Görüntüle 2981648
Boyle canim hic cekmiyor ama evde olsa yerim

Kız bende evde bi sürü çikolata var
Kocam bitirdi hepsini

Canım öğretmen değilim ama benim de çocuklarım tanılı sınıflarının çok çok üstünde gidiyorlar seviye olarak mesela 2. Sınıftaki oğlum 5. Sınıftaki abisinin derslerini hiç zorlanmadan anlıyor yapıyor 5. Sınıftaki abi sınıfta sıkılıyor haliyle yine de öğretmenler bi toplanıp düşünsek mi deseler de önce sonra çocuk için yaşıtlarıyla birlikte okumasının daha doğru olacağını düşündüler keza ben de öyle
Çocuk her ne kadar bilgi ve anlama kapasitesi olarak önde olsa da yaş olgunluğu oluşmuyor 5. Sınıftaki abisinin derslerini yapıyor diye 11 yaşında olmuyor hala duygusal olarak 8 yaşında ondan büyük çocukların içinde de zaten kendini gösteremez ve büyüklerle olmaz bence nacizane tavsiyem ben atlattirmadim ikisi de 4 yaşında kendiliğinden okudular 1. Sınıfta çarpım tablosu u öğrendiler ne versem alıyorlar ama daha daha ezmenin bi anlamı yok o zaten alıp gidiyor hiç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…